ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

8 Σεπ 2010

Από το πέταγμα του αετού Σου

Ζήσε!

Ζήσε απλά και ήρεμα, χαρούμενα και όμορφα. Κάνε το καλύτερο που μπορείς κάθε στιγμή. Έχε εμπιστοσύνη στη Δύναμη που δημιουργεί τα πάντα.
Αν θέλεις, γίνε πιο συνειδητός στο δρόμο που σου ταιριάζει.
Πράξε το καλύτερο που μπορείς και πραγματικά θέλεις για τους άλλους.
Προσπάθησε να λειτουργείς με ευφυΐα σε κάθε τομέα της ζωής σου.
Μην προσπαθείς υπερβολικά για τίποτα.
Αύξησε τις γνώσεις και την κατανόησή σου όσο μπορείς και όσο σου είναι απαραίτητο σε κάθε φάση της ζωής σου.
Χάρισε αληθινά συναισθήματα στους άλλους και στον εαυτό σου.
Προσπάθησε να καταλάβεις τους νόμους αυτής της ζωής και συγχρονίσου αν αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν πάνε καλά.
Να σκέφτεσαι αισιόδοξα και δημιουργικά, όσα τείχη κι αν ορθώνονται γύρω σου.
Να ψυχαγωγείσαι δημιουργικά και με ευλάβεια.
Να διδάσκεσαι από τα λάθη σου χωρίς να απογοητεύεσαι.
Ανακάλυψε τρόπους ζωής που σου ταιριάζουν και σε βοηθούν να προχωρήσεις, έστω κι αν κάποια πράγματα φαίνονται λάθος κάποτε.
Θυμήσου τα λάθη μπορείς να τα διορθώσεις, αν θέλεις.
Μάθε να έχεις την αίσθηση της παρουσίας του Θεού μέσα από την προσευχή, το διαλογισμό, τα καθημερινά δρώμενα. Κάθε πράξη ομορφιάς είναι προσευχή. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.
Κατεύθυνε την προσοχή σου και την αγάπη σου σε όλα όσα σε περιβάλλουν. Αφού το κάνεις αυθόρμητα και με ανιδιοτέλεια, βάλε κατόπιν τους στόχους που σου ταιριάζουν.
Δίδαξε τον εαυτό σου να ελέγχει το νου σου. Κάνε το νου σου δυνατό και σταθερό. Μάθε να τον κρατάς χωρίς πίεση, όπου θέλεις για όσο θέλεις.
Να είσαι παρών σε κάθε στιγμή της ζωής σου.
Άφησε τον εαυτό σου να είναι φυσικός, να έχει ροή. Να ζεις απλά, σημαίνει να ζεις ολοκληρωτικά, ήρεμα, χαρούμενα, φυσιολογικά.
Ζήσε με τον τρόπο σου και άφησε τους άλλους να ζήσουν με τον δικό τους τρόπο, αν αυτό τους ωφελεί και δεν παρενοχλεί την πρόοδο όλων. Η Ζωή έχει ετοιμάσει το δρόμο για τον καθέναν, κι εμείς με τις πράξεις μας δημιουργούμε μέσα σ’ αυτόν το δρόμο τις συνθήκες που μας χρειάζονται.
Ζήσε λοιπόν! Αγωνίσου για το καλύτερο που μπορείς κάθε στιγμή, για τον εαυτό σου και για τους άλλους. Μην ανησυχείς, η ζωή είναι ένα παιχνίδι χωρίς όρους, με μία προϋπόθεση: την αγάπη. Γιατί;
Γιατί η ζωή είναι εκδήλωση της αιώνιας Αγάπης. Ό,τι υπάρχει, έχει αγαπηθεί πριν έρθει στη ζωή. Έχει αγαπηθεί στην αιωνιότητα. Η Αγάπη αυτή που διαπερνά τα πάντα, θα το βοηθήσει να αναπτύξει τον εαυτό του, να πραγματοποιήσει ό,τι τού είναι γραμμένο από πάντα στην αιωνιότητα. Αληθώς λέγω υμίν, υμείς εστέ θεοί κατά χάριν.
Ζήσε απλά! Με έναν όμορφο, παιδικό τρόπο, αυτόν που έχεις στα βάθη της ψυχής σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: