ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Ιαν 2011

Καλή και ευλογημένη χρονιά! Με την δύναμη του Ραφαήλ το 2011 να γίνει το πέρασμα στο φως!

Ο καταληκτικός αριθμός 11 της χρονολογίας αυτής, επισημαίνει την 11η σφαίρα του Δέντρου της Ζωής, την μυστική σφαίρα γνωστή ως Ντάατ, το πέρασμα δηλαδή της Αβύσσου προς την θεϊκή συνειδητότητα. Είναι η Πύλη η οποία συνδέει την Επταδική Δημιουργία με την Τριαδική Μονάδα. Η Πύλη αυτή είναι το πνευματικό σημείο-Ελλάδα! Το ήμισυ της σφαίρας αυτής είναι η ιερή Γνώση. Το άλλο ήμισυ πάνω από την γραμμή της Αβύσσου είναι το απόλυτο, άγιο Κενό! Θεματοφύλακας του άγιου Δισκοπότηρου της ιερής Γνώσης, η θήλεια όψη του Χριστού, το ον του Ελέους, ίσταται στο υψηλότερο σημείο της Επταδικής Δημιουργίας δεόμενη το Έλεος! Η υποσυνείδητη ψυχή (σφαίρα 9) φανερώνεται στην σφαίρα 11 ως Φως! Η Ντάατ είναι το σημείο συνάντησης της καθοδικής με την ανοδική Χριστική Δύναμη: του Χριστού με την Μαγδαληνή. Η Πύλη δηλαδή βρίσκεται στην συνάντηση της Χάριτος με το Έλεος! Μόνο δια του Ελέους μπορεί να γίνει το Πέρασμα, αφού μόνο η Συνείδηση του Ελέους μπορεί να συναντήσει την αγιοπνευματική Χάρη!
*
Η σφαίρα 6, η σφαίρα του κοσμικού Χριστού, ενοποιημένη με την απόλυτα συμπληρωματική της σφαίρα, την σφαίρα 9, της Μαγδαληνής, δίνουν σχηματικά την καθοδική και ανοδική κίνηση καθώς ο κύκλος στον αριθμό 6 κατέρχεται ενώ στον αριθμό 9 ανέρχεται. Αν προστεθούν το 6 και το 9 δίνουν το 15 (1+5=6) το οποίο επανέρχεται στο 33 (6) τον Χριστικό αριθμό. Η σύζευξη των δυο αυτών αριθμών (6 και 9) δίνει -σχηματικά- τον αριθμό 8, την Δύναμη του Ραφαήλ, το άπειρο. Στο σημείο της σύζευξης των δυο αυτών σφαιρών απορροφούνται όλες οι σφαίρες του Δέντρου της Ζωής σε μία: την Χριστική σφαίρα, την αιώνια Μονάδα! Οι αριθμοί 6 και 9, αν τεθούν οριζόντια, δίνουν το σύμβολο των Ιχθύων το οποίο προηγείται του Υδροχόου. Ύδατα ζώντα διαχέονται στις ψυχές σύμφωνα με το αιώνιο θέλημά Του… Παρόντα τα όντα της αποστολής: ο αιώνιος Παρθένος και η Υδροχόος… Όπως και τότε… Και το πνεύμα εν είδει περιστεράς εβεβαίου του λόγου το ασφαλές…
*
Το 2012 εγγύς! Την προαγγελθείσα καταστροφή μόνο η μετατόπιση της ανθρώπινης συνειδητότητας μπορεί να αποτρέψει… Το 2011 εμπεριέχει τον αριθμό 22 (20+1+1), τον αριθμό του κοσμικού κύβου (4) αλλά και το 21, αριθμό του αιώνα που διανύουμε (21ος) εμφανίζοντας μαζί με αυτόν τον Χριστικό αριθμό 33 (2011, 21ος) μαζί με την Μονάδα (1). Από το 2010 (10, ο τέλειος αριθμός) όπου ένας κύκλος ολοκληρώνεται, οδηγούμαστε στο 2011, το Πέρασμα! Γένοιτο. Αμήν.
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: