ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

3 Αυγ 2012

Αύγουστος 2012

Το ιαματικό, ελληνικό καλοκαίρι
Η ιαματική Ελλάδα, ευτυχώς, υπάρχει ακόμα! Παρόλη την ασύστολη εκμετάλλευση της από εχθρούς και φίλους, η Ελλάδα του Φωτός, η Ελλάδα του λευκού και του κυανού που τόσο γενναιόδωρα ο Θεός ξοδεύει στον ουρανό και την θάλασσά της, η Ελλάδα των τζιτζικιών και των αέρηδων, εξακολουθεί να χαρίζει συνταρακτική ίαση και έξαρση ζωής… Αιώνες το ελληνικό καλοκαίρι χαρίζει τις φωτεινές του νύχτες, αλλά και το εκρηκτικό του φως ντάλα μεσημέρι που εξαϋλώνει, θαρρείς, τις μορφές και αφήνει μόνο την αθέατη πλευρά: ό,τι αντέχει στο φως! Το συνταρακτικό ελληνικό φως που σε αποκαθαίρει καθιστώντας σε διάφανο! Υπάρχουν ακόμα νησιά με αρχαϊκά ακρογιάλια που σου χαρίζουν σιωπή και ομορφιά τόση που να αδειάζεις κάθε άλλη αίσθηση η οποία δεν χωρά σ’ ένα ολοδρόσερο βότσαλο…
*
Η θεουργία της θεραπείας
Ο άγγελος δεν βλέπει αρρώστια γι’ αυτό θεραπεύει! Πώς να θεραπεύσει την μη αρρώστια; Αν όμως οι γιατροί βεβαιώσουν στην συνείδησή σου την αρρώστια, πώς του ζητάς να σε θεραπεύσει; Αν πιστεύεις στην αρρώστια αναιρείς την αγγελική θεουργία! Πώς να θεραπευτεί το ψεύδος; Μόνο με αλήθεια!
*
Η φτερωτή Γη
Ενσαρκωθήκαμε στην Γη για να της αποδώσουμε τα φτερά της! Ήρθαμε για να αναστήσουμε τον γαλάζιο πλανήτη που παλεύει με τις βαρυτικές δονήσεις των εξωγήινων εισβολέων! Πανέμορφη η Γη με τα φτερά της! Αναπαλμός του Πρώτου Κάλλους! Αναστάσιμος τόπος για τα όντα που γεννιούνται εδώ με την μοναδική δυνατότητα, την μοναδική ευκαιρία να γίνουν άγγελοι!

*
Η Ελλάδα του 2004
Έλαμψε η Αθήνα, η πνευματική Μητρόπολη του κόσμου, το 2004, κατά την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων! Δυο όντα, χαρμόσυνα προετοίμασαν και επιστάτησαν στο θαύμα, καθαρίζοντας τον δρόμο… Το Φως ταξίδεψε από την αρχαία Ολυμπία σε όλες τις ηπείρους! Το πολύχρωμο πλήθος των αθλητών από όλο τον κόσμο εμβαπτίστηκε στα ύδατα που κάλυπταν το κέντρο του σταδίου, σύμφωνα με την μεγαλοφυή σύλληψη του Δ. Παπαϊωάννου, το οποίο γινόταν πανεπόπτης οφθαλμός του κόσμου… Η Κλεψύδρα του, έδειξε την διαχρονική Λάμψη του ελληνικού πνεύματος: την ομορφιά, το μέτρο, την αρμονία, την υψηλή πνευματικότητα ενός τόπου υπερουράνιου… Ήταν η απάντησή μας στην χλεύη! 2012, Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνου: η απόλυτη πολιτιστική και πνευματική ένδεια! Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Οι ισχυροί του κόσμου κωμικοτραγικά παιδάρια! Ας γυρίσουμε να δούμε αυτό που θέλουν να μας δείξουν! Θάνατο, αρρώστια, φαντάσματα, μιζέρια... Και να στραφούμε πρόσσω ολοταχώς να τιμήσουμε, με όποιο τρόπο είναι στον καθέναν πρόσφορος, την Ελλάδα μας! Γιατί το να είσαι Έλληνας είναι τίτλος ευγενείας!

*
Υψηλή εγρήγορση για την μία, την μοναδική στιγμή
Ενόσω ο αόρατος πόλεμος μαίνεται, οι άνθρωποι διερωτώνται τι θα απογίνει ο κόσμος! Πώς μια μειοψηφία -μόλις το 1/10 των κατοίκων της Γης- θα νικήσει δια παντός το θεριό! Και όμως όλο παίζεται στο τελικό χτύπημα που ο πνευματικός Σαολίν θα επιφέρει στο σωρό από τα τούβλα που στήνουν μπρος του, και που μεμιάς θα σπάσουν με μία του κίνηση και θα σωριαστούν ως ασήμαντα θρύψαλα! Η τύχη του κόσμου κρίνεται στους Καπετάνιους! Το αστροσκάφος θα πάει εκεί όπου θέλει ο Κυβερνήτης του και το πλήρωμα! Αν βρίσκονται στην θέση τους, παρόντες, σε υψηλή εγρήγορση την ώρα της Εντολής για εκκίνηση, τότε το σκάφος της Γης θα απογειωθεί! Το ζήτημα δεν είναι ποσοτικό. Ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν ήταν. Εξάλλου ο Θεός και ένας άνθρωπος αποτελούν πλειοψηφία! Είναι μόνον ζήτημα Φωτός! Η απάντηση βρίσκεται στο μυστήριο της Μονάδας!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: