ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

3 Οκτ 2012

Ο Νιμπίρου έρχεται!

Ο Νιμπίρου είναι ορατός από καιρό από την ΝΑΣΑ. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η λέξη «Νιμπίρου» είναι αναγραμματισμός της λέξης «ρουμπίνι»! Από έξω είναι μπλε -όπως της φλόγας του γκαζιού- και από μέσα κόκκινος. Στην πραγματικότητα είναι όχημα του ίδιου του Εωσφόρου! Κατευθύνεται στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Οι εκδοχές, όπως αποκαλύπτει ο άγγελος, είναι επτά. Αναφέρει τις τρεις, αφού οι υπόλοιπες δεν αντιστοιχούν στην συνείδησή μας. Η πρώτη, είναι να ανακοπεί η πορεία του ώστε να μη φτάσει ποτέ στην Γη. Η δεύτερη, είναι να έρθει και να χτυπήσει την Γη, με προφανείς συνέπειες! Η τρίτη, είναι να βρεθούμε εμείς σε άλλη διάσταση! Ήδη είμαστε -όσοι συνδέονται με τον αρχάγγελο Ραφαήλ- σε πνευματικό Αστρόπλοιο, σε ένα πνευματικό Στάρτρεκ!

Και ένα παραμύθι από τον Μέρλιν, αφού μόνο με παραμύθια και μύθους η αλήθεια είναι ανεκτή. Μια μύγα ταξίδεψε μέσα σε ένα ταξί από την Πάτρα στην Αθήνα. Δεν άλλαξε για εκείνην κάτι. Δεν κατάλαβε την μετακίνηση. Στην Αθήνα ο οδηγός ανοίγει το παράθυρο και η μύγα ελευθερώνεται. Ταυτόχρονα μια άλλη μύγα πετάει ελεύθερη στη Πάτρα και κάποιος κάνει ψεκασμό και πεθαίνει. Η μύγα που έφτασε στην Αθήνα απλώς απέφυγε τον ψεκασμό!

Είναι σημαντικό εσύ ποια εκδοχή υπογράφεις! Όλος ο κόσμος δικό σου όνειρο είναι! Άρα μπορείς να το αλλάξεις!

Τρία άβατα για τον Εωσφόρο σημεία είναι η Ακρόπολη, ο λόφος του Στρέφη (ο οποίος συνδέεται με τον Λυκαβηττό)  και το Άγιο Όρος…
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: