ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

25 Φεβ 2013

Από την κοινή δεξαμενή της αγάπης ζούμε!

Η ομορφιά της ζωής ας μας κρατά πάντοτε στην αγκαλιά της...

Ταξιδευτής των Άστρων με σταθερή προτίμηση τα Χανιά και την αγαπημένη Αθήνα! Σπούδασα τον ουρανό εκ νεότητος, πριν γίνω για είκοσι χρόνια ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας. Με πατέρα αεροπόρο και διαμονή από παιδί σε αεροδρόμια ανά την Ελλάδα, ο ουρανός και τα ιπτάμενα σκάφη και φαινόμενα υπήρξαν για μένα το φυσικότερο πράγμα στον κόσμο! Εξ ου και η εξοικείωση με το Star Trek τους φωτοειδείς αγγέλους κ.λπ. Στα νομικά δεν πρόκοψα καθότι μακριά από την δικαιοσύνη του ελέους το δίκαιο των ανθρώπων! Ο κόσμος μου: λέξεις, μουσική, ταξίδια, ουρανός! Κι εσύ άγγελε μου... Αγαπημένο saying: Your loyalty is not to me but to the stars above! Επίτευγμα; Ακόμα αγαπώ τους ανθρώπους! Όπως την πρώτη μέρα... ♥

22ο άρθρο του πνευματικού μου συντάγματος:
Ό,τι αγαπήσαμε και ό,τι ονειρευτήκαμε εξακολουθεί να επαφίεται στον πατριωτισμό μας!

Γεννήθηκα με μιαν αποστολή: να ανατινάξω το μπουρδέλο του Εωσφόρου! Εγώ, δηλαδή εμείς! Μαζί το ανατινάζουμε! Με μικρές και μεγάλες πράξεις Φωτός!

Κανείς να μη σας πείσει ποτέ πως δεν είστε θεοί!

Κάθε επίθεση είναι μία ερώτηση: «Γιατί δεν μ’ αγαπάς;»
Μα σ’ αγαπάω!

Πάρε στα χέρια σου τον κόσμο σου! Γίνε ο βασιλιάς του κόσμου σου! Εσύ είσαι ο κόσμος σου! Κανείς δεν μπορεί ούτε να σου τον αφαιρέσει ούτε να σου τον ασχημίσει!
Κανείς δεν μπορεί να σε χρίσει βασιλιά στον κόσμο σου! Μόνον ο εαυτός σου! Ούτε να σε επιβεβαιώσει! Κανείς βασιλιάς, εξάλλου, δεν χρειάζεται επιβεβαίωση!

Κερνάμε φως και αγάπη από την κοινή δεξαμενή του φωτός και της αγάπης!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: