ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Νοε 2013

Η ευτυχία είναι η πραγματική σου λειτουργία

Όλοι θα την βλέπουν στο λαμπερό πρόσωπό σου, και θ’ ακούν το κάλεσμα του Θεού στο χαρμόσυνο γέλιο σου!

Είσαι πραγματικά πολύ σημαντικός στο Θεϊκό σχέδιο! Χωρίς την χαρά σου, η δική Του χαρά δεν είναι πλήρης! Χωρίς το χαμόγελό σου, ο κόσμος δεν μπορεί να σωθεί! Όσο είσαι λυπημένος, το φως που ο Θεός ο ίδιος έχει ορίσει για να σώσει τον κόσμο είναι θαμπό και χωρίς λάμψη, και κανένας δεν γελά, μιας και κάθε γέλιο δεν μπορεί παρά να αντηχεί το δικό σου!

Είσαι πραγματικά πολύ σημαντικός στο Θεϊκό σχέδιο! Ακριβώς όπως το φως σου αυξάνει κάθε φως που λάμπει στον Ουρανό, έτσι και η χαρά σου στην γη καλεί όλους τους ανθρώπους να αφήσουν τις λύπες τους να φύγουν, και να πάρουν την θέση τους δίπλα σου στο Θεϊκό σχέδιο! Οι αγγελιαφόροι του Θεού δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενοι, και η χαρά τους θεραπεύει κάθε λύπη και απελπισία! Είναι η απόδειξη ότι ο Θεός επιθυμεί την τέλεια ευτυχία για όλους όσους θα δεχτούν τα δώρα Του, για δικά τους!

Γι’ αυτό μην αφήσεις τον εαυτό σου να λυπάται σήμερα! Γιατί αν λυπάσαι, αποτυγχάνεις να πάρεις τον ρόλο που έχει ορίσει για σένα ο Θεός στο Θεϊκό Του σχέδιο! Η λύπη είναι σημάδι ότι θέλεις να παίξεις ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν που σου έχει αναθέσει ο Θεός. Δεν θα μπορείς να δείχνεις στον κόσμο πόσο μεγάλη ευτυχία επιθυμεί Αυτός για σένα!

Ας καταλάβουμε, λοιπόν, ότι η λειτουργία μας εδώ, δεν είναι άλλη από την απόλυτη χαρά! Αν λυπάσαι, ο ρόλος σου δεν εκπληρώνεται, κι έτσι όλος ο κόσμος στερείται από την χαρά, μαζί με σένα! Ο Θεός σου ζητά να είσαι χαρούμενος, ώστε ο κόσμος να μπορεί να δει πόσο πολύ αγαπά Αυτός τον Υιό Του, και επιθυμεί καμιά λύπη να μην μειώνει την χαρά του∙ κανένας φόβος να μην διαταράσσει την γαλήνη του!

Γίνε λοιπόν, αγγελιαφόρος του Θεού σήμερα. Φέρε την ευτυχία Του σε όσους συναντάς∙ την γαλήνη Του σε όσους σε κοιτούν, και ας βλέπουν όλοι το μήνυμά Του στο ευτυχισμένο πρόσωπό σου!

Βάλε, λοιπόν, καλά στο νου σου, ότι ο ρόλος σου είναι να είσαι ευτυχισμένος! Μόνο αυτό χρειάζεται για να είσαι αγγελιαφόρος του Θεού! Σκέψου τι σημαίνει αυτό! Έκανες λάθος που πίστευες ότι χρειάζονται θυσίες! Σύμφωνα με το Θεϊκό σχέδιο έχεις μόνο να λαμβάνεις, ποτέ δεν χάνεις, δεν θυσιάζεις, δεν πεθαίνεις!

Προσπάθησε, λοιπόν, να βρεις την χαρά που αποδεικνύει σε όλους το θέλημα του Θεού για τα παιδιά Του! Γι αυτό έχεις έρθει στη γη! Κοίτα βαθιά μέσα σου, και μην πτοείσαι καθώς περνάς δίπλα από τις μικρές σου σκέψεις και τους ανόητους στόχους που σου επιβάλλει το εγώ σου! Μην πτοείσαι καθώς ανέρχεσαι για να συναντήσεις τον Χριστό μέσα σου! Αυτός θα είναι εκεί! Και μπορείς να τον φτάσεις τώρα! Τι θα μπορούσε να σε καθυστερήσει; Ποια μικρή, ασήμαντη σκεψούλα έχει την δύναμη να σε καθυστερήσει; Ποιος ανόητος στόχος μπορεί να σου στερήσει την επιτυχία όταν Αυτός που σε καλεί είναι ο Θεός ο Ίδιος;

Θα είναι εκεί. Είσαι απαραίτητος στο σχέδιό του! Είσαι ο απεσταλμένος Του αν το επιλέξεις!

Είναι ο Εαυτός σου που σε καλεί! Και σε Αυτόν απαντάς, κάθε φορά που λες στον εαυτό σου ότι είσαι βασικός στο Θεϊκό σχέδιο για την σωτηρία του κόσμου!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: