ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

13 Φεβ 2014

Πλύνε την ψυχή σου με σιωπή!

Θέλω να ζω γιατί αγαπώ! Όπου κι αν είμαι θα αγαπώ! Αγαπώ! Εδώ, αλλού, παντού!
Μη σκέφτεσαι! Νιώσε! Νιώσε αυτό που γνωρίζεις! 

Ευλογημένο το Ταξίδι! Με γέλιο και δάκρυ καταθέτουμε στα μάτια του Θεού την ανθρώπινη εμπειρία που μας έστειλε να ζήσουμε... Από την αγάπη για την αγάπη!

Ποιο είναι το υψηλότερο σου σημείο; Αυτό είσαι! 

Δεν χρειαζόμαστε προσωπεία, "περσόνες! Τόλμησε να εμφανιστείς ως πρόσωπο! ''Εκεί'' βρίσκεται όλη σου η ομορφιά!

''Θα γεννηθείς για δεύτερη φορά όταν η ψυχή και το σώμα αγαπηθούν!"

Είμαστε ήδη" αλλού!" Πέρα από τον πόλεμο! Ήδη "εκεί"! Σε ένα εκεί ομορφιάς και πληρότητας! Γιατί ο αιώνιος Ένας, ο Μονιάς είναι εκεί! Η κορυφή μας!
*
Ο Θεός-τιμωρός είναι η ιδιοφυέστερη κατασκευή του Εωσφόρου στο ανθρώπινο μυαλό!
«Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου!» είπε ο Χριστός! Δεν υπάρχει τρίτη θέση!

Ο Θεός σε έχει συγχωρήσει γιατί δεν σε χρέωσε ποτέ! Εσύ δεν συγχωρείς τον εαυτό σου! Δεν σε τιμωρεί μια δύναμη έξω από σένα -ο τιμωρός Θεός! Η ίδια η δύναμη της ζωής που διαθέτεις για να ζήσεις, για να ανθίσεις και να ανταλλαχθείς με το Όλο πράγμα, εσωστρέφεται και σε χτυπάει! Το μπούμερανγκ της δικής σου ενέργειας!

 Η σφραγίδα από το πέρασμα του σατανά είναι ο φόβος! Η σφραγίδα από το πέρασμα του Θεού είναι η χαρά!

Και να φοβηθείς, να σκοτιστείς δεν σημαίνει πως είσαι Εωσφόρος! Σε διαπερνά γιατί υπάρχει στο συλλογικό ασυνείδητο! Εκεί που υπάρχει και η ενοχή κ.λπ.

Έχεις υπερασπιστή! Τον Χριστό! Τον Ζώντα Θεό! Η δύναμή σου είναι στην υπογραφή σου! Μην υπογράφεις τίποτα εκτός από  το φως της ύπαρξής σου!

Η εμπιστοσύνη στον Θεό δυναμοδοτεί την αυτοΐαση σε όλα τα επίπεδα!
*
Ο Χριστός έσκισε το παραπέτασμα του Ναού!
Ο Χριστός έσκισε το παραπέτασμα του Ναού! Υπάρχει πλέον πρόσβαση στον Ναό του Εαυτού! Αυτό που δεν έχεις, στο προσθέτει ο Χριστός: το ΣΥΝ του κόσμου! Αλλά πρέπει να το ζητήσεις! Και να το υπογράψεις!

Δεν λειτουργούν τα ανώτερα κέντρα! Μόνον η χάρις μπορεί να τα ενεργοποιήσει! Ο άνθρωπος και το λίγο δυναμικό που έχει το εξανεμίζει στο σεξ!
*
Ένα ον του ουρανού δεν είναι διαχειρίσιμο!
Ένα ον του ουρανού δεν είναι διαχειρίσιμο! Γι’ αυτό οι άνθρωποι απομακρύνονται! Θέλουν μόνο να «κλέψουν» ενέργεια αλλά όχι να αναλάβουν την ευθύνη της Χριστότητάς τους!

Ο Θεός για να σου αποκαλυφθεί σε θέλει καθαρό! Εντελώς αβλαβή για τον εαυτό σου και τον κόσμο! Συνείδηση που να χωρά το Όλον! Όχι μόνον να υπογράφεις την λύτρωση όλων των όντων αλλά να τα στεγάζεις στην αγάπη σου!

Ο Θεός δεν εκχωρεί την δύναμή του σε όντα που υπόκεινται στην γοητεία των μορφών και στις προσωπικές τους ανάγκες! Γιατί τότε θα έκαναν ιδιοτελή χρήση της δύναμης!

Ο Θεός για να σου αποκαλυφθεί πρέπει να παραδώσεις 100% τον εαυτό σου σε εκείνον! Εάν δεν φτάσεις σε αυτή την καθαρότητα και αγαθότητα, θα τον βλέπεις «δι’ εσόπτρου»… Τότε δε πρόσωπο με πρόσωπο!
*
Η φιλοσοφία περί Θεού δεν ενοχλεί το εγώ!
Η φιλοσοφία περί Θεού δεν ενοχλεί το εγώ! Ίσα ίσα μάλιστα, μες στην ιστορία βλέπουμε πως είναι το αγαπημένο του θέμα! Η φιλοσοφία δεν σε στριμώχνει «προσωπικά»! Το ζητούμενο είναι να δεχτείς αυτό που πραγματικά συμβαίνει: και αυτό που συμβαίνει είναι αόρατος πόλεμος! Πόλεμος ενεργειών τον οποίο υφίστασαι και στον οποίο ούτως ή άλλως εμπλέκεσαι! Το ζήτημα είναι εσύ σε ποιο μέρος είσαι;

Αυτό που ο άνθρωπος δύσκολα επιλέγει είναι την δυναμική σύνταξη του με το Φως, δηλαδή, την απόταξη του «σατανά», τις προσωπικές του παραδοχές, την μετάνοια, τον καθαρισμό του, τον εξαγιασμό του! Την επανόρθωση!

Ζητά την Δύναμη και την Γνώση αλλά χωρίς Θεό! Δηλαδή, χωρίς αγάπη!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: