ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Φεβ 2014

Η συνείδηση σου ξαναγράφει την ιστορία του κόσμου!

Να επιδιώκεις φωτεινές στιγμές ησυχίας... Άφεσης στο Όλο πράγμα... Ευχαριστιακή δοξαστική συνειδητότητα... Ο νους τέρπεται και καθησυχάζεται με θεωρίες που του εξηγούν... Η αλήθεια όμως είναι ότι η ιστορία γράφεται για σένα στο ΤΩΡΑ που η συνείδηση σου αντιλαμβάνεται και υπογράφει!

Η συνείδηση σου ξαναγράφει την ιστορία του κόσμου! Το ΤΩΡΑ ξαναγράφει το ΠΡΙΝ! Τότε ποια ιστορία θέλεις να καταλάβεις; Και ποιοι θα σου την εξηγήσουν;

Είσαι συνδημιουργός φωτεινών πραγματικοτήτων και εκδοχών! Αυτή είναι η Δύναμη σου! Επιτέλους δες πως δεν ζεις σε ένα γραμμικό σύμπαν! Σπάσε την γραμμική αντίληψη και δες πως όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα! Και αυτό που συμβαίνει είναι μόνον ΦΩΣ! ΘΕΟΣ! Συμβαίνει ΘΕΟΣ!

Ο ανόητος εστιάζει σε "φωτογραφίες", εικόνες που σαν σβησμένα άστρα είναι ήδη νεκρές! Κάτι μεγαλειώδες ζει μέσα μας, ένας θεϊκός σπινθήρας που τον καταστέλλει ο νους!

Εμπιστευτείτε μόνο την δόνηση την αγάπης, μόνο αγαπο-ιδέες! Την απέραντη αγαθότητα και ευλογία της θεϊκής πραγματικότητας! Την αίσθηση που σας αφήνουν στην καρδιά τα πάσης φύσεως "εισερχόμενα"!

Η δόνηση της αλήθειας ζωοποιεί, ποτίζει το Δέντρο της Ζωής μας! Μέσα στον ωκεανό της πληροφορίας που μας κατακλύζει, το μέγα ζητούμενο είναι η επικέντρωση! Το θεϊκό σημείο εντός! Το Χριστικό μας κέντρο! Η ενεργητική μας σύμπραξη με το ΦΩΣ!


Ένα θεϊκό γίγνεσθαι αναβλύζει κάθε στιγμή διαμορφώνοντας άπειρα σύμπαντα αγάπης και ομορφιάς! Ένα νανοδευτερόλεπτο «γεύσης» της θεϊκής ροής εκμηδενίζει όλες τις θεωρίες και τις εκδοχές του νου!

Εμπειρία Φωτός! Αυτό που ένα λουλούδι σου χαρίζει αλλά εσύ δεν καταδέχεσαι να το κοιτάξεις! Όλη την δόνηση των Εσπέριων Πεδίων… Ο Βούδας έδωσε, λέει η παράδοση, το Ζεν, εμφανίζοντας στους μαθητές του ένα ρόδο! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: