ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Απρ 2014

Οι λέξεις σου είναι τα φτερά σου!

Ο σκοπός; Να γίνεις ΦΩΣ!
Τόσο φως και σήμερα! 
Κι αν κουραστείς να φύγεις!
«Αλίμονο αν πέσουν οι οροφές και γίνουν πατώματα!» Ηλίας Μουντιράκης
Η πρόταση του σατανά είναι βία, η πρόταση του Θεού είναι συμπόνια
Πολλοί γνωρίζουν αλήθειες! Έχουν όμως κέντρο; Το κέντρο είναι πάντοτε ο Χριστός! Ο Ζων Θεός! Η Ζώσα Ζωή εντός! Ο Εαυτός μας! 
 *
Γιατί γεννήθηκα; Για να πάρω αγκαλιά τον κόσμο! 
Δεν έχασα τίποτα! Αφού αγαπώ! 
Αν ήταν μία μόνο, μία ζωτική ερώτηση να κάνεις στον Θεό, που η απάντησή της θα «έλυνε» την ζωή σου, ποια θα ήταν; Είναι σημαντικό να βρεις τις λέξεις... Να το προσδιορίσεις... Ο προσδιορισμός εμπεριέχει την απάντηση... Έλκει την απάντηση εσωτερικά! Το ζήτημα όμως είναι ΑΝ ΘΕΛΕΙ κανείς να κάνει την αποφασιστική κίνηση! Το σύμπαν ακούει... Και απαντά!
*
Λέξεις-δώρα από το Βιβλίο της Ζωής του Κόσμου
Αγάπη σημαίνει να ρέουμε με το σύμπαν αντί να του αντιστεκόμαστε! Αγάπη είναι εκείνη η προθυμία να είμαστε ανοιχτοί, καθημερινοί, απλοί, ταπεινοί!
Καθώς ξαναθυμόμαστε να είμαστε ο εαυτός μας, τον αγαπούμε όλο και περισσότερο!
Nα «αγαπήσουμε τον εχθρό μας» εντός μας!
Να αγαπάμε εξίσου την ανθρώπινη με την θεία πλευρά μας! 
Μια θετική και λαμπερή σκέψη μπορεί να ακυρώσει εκατοντάδες σκέψεις από εκείνες που ονομάζουμε αρνητικές! 
Η αγάπη θεραπεύει! Η ασθένεια δημιουργείται από μια περιστολή, από ένα μάζεμα της ενέργειας! Η συστολή συμβαίνει όταν δεν αγαπάμε και, κυρίως, όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας!
 Η δύναμη του ενεργειακού πεδίου του θεραπευτή εκτείνεται προς τα έξω και δημιουργεί ένα χώρο μέσα στον άνθρωπο ώστε έτσι να μπορεί να αγαπά περισσότερο τον εαυτό του! Δηλαδή να θεραπεύεται!
Ενδυναμώνουμε κάθε άνθρωπο που έρχεται κοντά μας όταν τον σκεφτόμαστε και τον περιβάλλουμε με Φως!
«Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τη ζωή των συνανθρώπων μου;» Στέλνετε στους ανθρώπους σκέψεις αγάπης! Όταν το κάνετε αυτό, τους δυναμώνετε και τους στηρίζετε ώστε να έλκουν την θεϊκότητα! 
Μπορείτε να στείλετε την αγάπη σας μέσα στο χρόνο, προς τα μπρος ή και προς τα πίσω, και τούτο είναι πολύ σημαντικό με ευεργετικά για την ανθρωπότητα αποτελέσματα! Γιατί η αγάπη είναι εξωχωροχρονικό γεγονός!
Όταν μπαίνετε στις δονήσεις της αγάπης, οι άλλοι μπορεί να αρχίσουν να φέρονται με αρνητικούς τρόπους που δεν είχαν προηγουμένως εκφράσει, να αρχίσουν να σας απορρίπτουν, να σας πιέζουν, να σας αμφισβητούν ή να σας περιφρονούν. Τα μέρη του άλλου ανθρώπου που δεν είχαν νιώσει ότι τα αγαπούν στο παρελθόν, αρχίζουν τώρα να αισθάνονται αρκετά ασφαλή ώστε να αποκαλυφθούν. Η αγάπη σας δημιουργεί έναν ασφαλή χώρο, μέσα στον οποίο μπορεί να συμβεί η θεραπεία!
Πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή είναι πιο καινούριες ψυχές και δεν μπορούν ακόμη να φερθούν με καλοσύνη, αγάπη, τρυφερότητα, στοργή και θυσία! 
Η αγάπη ανανεώνει τα κύτταρα του σώματος, λαμπυρίζει στην ψυχή, κάνει κρυστάλλινη την σκέψη και μας επιτρέπει να υψωθούμε και να βγούμε από την κατάσταση που επικρατεί στο γήινο πεδίο!
Εδώ και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ανυψώσουμε τις δονήσεις όλων με το να τους αγαπήσουμε και να τους δείξουμε στοργή και αγάπη! Έτσι δημιουργούμε έναν ομορφότερο κόσμο!
Ήρθαμε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο! Ήρθαμε από κόσμους μακρινούς όπου μόνο Φως υπάρχει, για να δώσουμε το Φως σε αυτόν τον κόσμο, γιατί κι αυτός ο κόσμος έχει προορισμό το ίδιο Φως, το ζωντανό Φως! Είναι ο μόνος προορισμός που αξίζει σε καθετί που υπάρχει στη Δημιουργία!
Το να αγαπάμε τους άλλους είναι στην πραγματικότητα ένα δώρο για τον εαυτό μας! Γιατί η αγάπη, ανυψώνει πρώτα τις δικές μας δονήσεις και έτσι προσελκύουμε ή δημιουργούμε υψηλότερες πραγματικότητες για όλους!
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μαζί με κάποιον είτε επειδή έχουμε παρόμοιες δονήσεις είτε επειδή υπάρχει κάποια αποστολή!
Όλοι οι άνθρωποι είναι εικόνες μας! Όταν κάποιος αισθάνεται ανώτερος ή πιο ενάρετος από τους άλλους, συστέλλει την ενέργεια, κλείνει την καρδιά, χαμηλώνει την δόνηση, γίνεται αναποτελεσματικός! 
Η αύξηση των δονήσεων αλλάζει τις σχέσεις μας με το παν, αφού όλα έλκονται από τις δονήσεις μας! Όταν αλλάζουμε την συχνότητα αυτών των δονήσεων, μπορεί π.χ. να περάσουμε μια περίοδο κατά την οποία χαρίζουμε πράγματα, χάνουμε κάποια άλλα ή αγοράζουμε καινούρια πράγματα, διότι έλκουμε γεγονότα, πρόσωπα, καταστάσεις ανάλογα με τις δονήσεις μας! 
Μπορείτε να μπείτε σε ένα δωμάτιο και να ακτινοβολήσετε γραμμές φωτός προς όλα τα αντικείμενα κατανοώντας ότι είναι μέρος της δικής σας εικόνας, ότι όλα αυτά υπάρχουν εκεί επειδή είναι εικόνες της δικής σας ικανότητας να τα αντιλαμβάνεστε, αλλά και να βρίσκονται στο δικό σας χώρο! 
Ο άγγελός μας υπάρχει και είναι αγάπη! Κάθε φορά που δείχνουμε αγάπη, που φερόμαστε με καλοσύνη, που συγχωρούμε και δείχνουμε συμπόνια προς τον εαυτό μας και προς τους άλλους, γινόμαστε ο άγγελός μας!
Βάλτε το δεξί σας χέρι επάνω στην καρδιά σας και πείτε στον εαυτό σας: «Σε αγαπώ, σε αποδέχομαι όπως είσαι! Είσαι σημαντικός! Η ζωή σου έχει αξία!»
Φανταστείτε την καρδιά σας σαν ηλιακό άστρο, φανταστείτε τον εαυτό σας σαν ηλιακό άστρο και αφήστε τον να ακτινοβολήσει καθαρή αγάπη, αθωότητα, λαμπρότητα και κρυστάλλινο, κατάλευκο Φως προς κάθε κατεύθυνση, προς όλα τα κύτταρα του σώματός σας, προς ολόκληρη την γη! 
Στείλτε αγάπη προς καθετί που μπορείτε να αναγνωρίσετε! Αφιερώστε μερικές στιγμές για να ακούσετε τις σκέψεις του αγγέλου-εαυτού σας! Στείλτε αγάπη σε κάθε σκέψη, καθώς εμφανίζεται! Πάρτε βαθιά ανάσα και νιώστε λάμψη, αγάπη και Φως σε όλη σας την ύπαρξη!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: