ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Απρ 2014

Απολογισμοί!

Η υψηλότερη θεουργία: δεν έγινε ποτέ τίποτα!
Μετά τα πρώτα κύματα ευλογίας της συνάντησης με τον Ραφαήλ ο νους επιτίθεται με σφοδρότητα! Το αντίλογο πνεύμα χτυπά ανελέητα τα καινούργια σου δεδομένα!

Όμως ό,τι βγαίνει στο φως θεραπεύεται!

Είμαστε μπροστά σε ένα θεϊκό φαινόμενο το οποίο εξελίσσεται στην Γη!

Στο μαζί είναι όλη η ευλογία! Το μαζί αναιρεί τον Εωσφόρο!
Όλο το ζητούμενο είναι να είμαστε μαζί!

Είμαστε νικητές γιατί είμαστε μαζί!

Αγαπώ σημαίνει συν-χωρώ! Σε χωράω! Χωράω τον κόσμο, χωράω αυτό που παίζεται στην Γη!

Συγχωρώ σημαίνει θέλω να ζήσεις! Ό,τι κι αν γίνεται!

Ό,τι κι αν παίζεται στην προσωπικότητα είναι άσφαιρο αν δεν το υπογράφει η ψυχή!

Πίσω από το θέατρο των εγώ και της προσωπικότητας σημασία έχει η ψυχή τι υπογράφει! «Αν εσείς δεν καταδικάζετε τον κόσμο ούτε κι εγώ θα τον καταδικάσω!»

Να υπογράφουμε σταθερά την αθωότητα του ανθρώπου! «Δεν είδαμε ποτέ το κακό!»

Ξαναγράφουμε την ιστορία μας και την ιστορία του κόσμου στο παρόν! Ένα παρόν λυτρωμένο, καθαρό, λευκή σελίδα για να γράψουμε όλα τα όμορφα!

Ξαναγράφουμε στο παρόν το παρελθόν! Λυτρώνουμε την γενιά μας μπρος-πίσω!

Το κακό είναι οντολογική πραγματικότητα, όχι απλώς φιλοσοφική έννοια! Είναι πνεύμα! Ζούμε, εδώ στην Γη, την διττότητα, το αντίλογο πνεύμα! Κάτω από την ομπρέλα του Ραφαήλ είμαστε ασφαλείς!  

Μέσα από το θεατρικό δρώμενο, τα αστεία και τα σοβαρά του, στην πραγματικότητα το παράδοξο καραβάνι μας κερδίζει χρόνο μέχρι την χάρη!

Είμαστε πρόπλασμα της ανθρωπότητας που υποδέχεται τον καινούργιο πνευματικό πολιτισμό! Μας απευθύνεται το μέγιστο δώρο της Αειζωίας, το δώρο του Ραφαήλ στον άνθρωπο!

Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αντιληφθεί ο νους! Γι’ αυτό και το volume είναι κατεβασμένο μόλις στην πρώτη γραμμή… 

Και το σπουδαιότερο: είναι παρών Εκείνος που πάντα είναι μαζί με τον άνθρωπο… Η συνάντησή μας μαζί του είναι απάντηση στην δική μας κλήση! Ο δικός μου ρόλος είναι να σας υποψιάζω για αυτό που συμβαίνει!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: