ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

9 Απρ 2014

Η χαρά πηγάζει από το είναι όχι από το εγώ!

Ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα σύστημα αυτοϊκανοποίησης!
Ξυπνά το πρωί και σκέφτεται από πού θα προσλάβει ευχαρίστηση!  Η ζωή όμως από μόνη της είναι ευχαρίστηση! Η χαρά πηγάζει από το είναι όχι από το εγώ! Όσο πιο μακριά είσαι από το είναι τόσο περισσότερο το εγώ σου ζητά ευχαριστήσεις! Στην πραγματικότητα είναι υποκατάστατα, προκειμένου η ζωή να είναι ανεκτή!

Η θεϊκή Δύναμη είναι η Αστραπιαία Λάμψη!
Ο αρχάγγελος Ραφαήλ χαρίζει την Αστραπιαία Λάμψη! Ο Θεός δεν χαρίζει με δόσεις! Τα δίνει όλα μεμιάς! Ο άνθρωπος τα προσλαμβάνει με δόσεις!                                                                 
Αν ο άνθρωπος ήταν πιο παιγνιδιάρικος θα τα είχε όλα!
Θεός αφήνει ελεύθερους τους παιγνιδιάρηδες! Τους άλλους τους μαντρώνει: σε εκκλησίες, σχολές, τάγματα, κόμματα κ.λπ. Δεν τους χρειάζεται να είναι ελεύθεροι! Η υπερβολική σοβαρότητα σε απομονώνει! Τέτοιες προσωπικότητες επιλέγουν να γίνουν μοναχοί κ.λπ.!
Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι μόνον η χαρά περιέχει την χάρη! Όλα τα άλλα είναι άχαρες απομιμήσεις! Χωρίς χαρά είσαι μακριά από τον Θεό! Τότε ο Θεός κάπου θα σε φυλακίσει! Όταν σηκώνεσαι το πρωί και δεν γελάς, είσαι αφύσικος! Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο για να χαίρεται! Αν δεν χαίρεται, είναι μακριά από τον Θεό! Παρεμβαίνει πάνω στην φυσική του κατάσταση!

Το πρωί να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος!
Μη σκέφτεσαι, μην αξιολογείς! Ο νους είναι για να διεκπεραιώνεις τις δουλειές σου! Να δοξολογείς τον Θεό! Ο αέρας, το φως χορεύουν! Όλα τραγουδούν εκτός από τον άνθρωπο!
Ελεύθεροι είναι μόνο οι χαρούμενοι! Όχι οι διανοητές!
Οι άγγελοι ψάλλουν αδιάλειπτα, λέει η παράδοση. Δηλαδή τραγουδούν! Εδώ στην Γη είναι ένα ον που δοξολογεί όχι τον Θεό αλλά το εγώ του!
Κάνε την ζωή σου τραγούδι, και τον θάνατο ζωή!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: