ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Ιουν 2014

Από τον Σωτήριο Δημητριάδη για το Ρεσιτάλ Πιάνου του Άγγελου Πάτερου στις 31.5.2014, στο An Art Artistry

Άγγελε μπράβο σου για την εξαιρετική ποιότητα, ευαισθησία, μουσικότητα, αρμονία με τις οποίες πλημύρισες τις καρδιές του πλήθους κόσμου που ήταν παρόν στην μοναδική αυτή μουσική σου βραδιά, και όχι μόνο. Σε τίμησαν και τους τίμησες.

Σου εύχομαι πάντα Επιτυχίες και να είναι αυτή, η αρχή μιας απαστράπτουσας καριέρας στην υψηλή Τέχνη της βιωματικής Ζωής, της Ψυχικής Ανάτασης, της Επίτευξης του Αρχικού Σκοπού, που δύνανται να επιτευχθούν σε ανύποπτο χρόνο διαμέσου της Μουσικής Ωρίμανσης.
Timendi causa est nescire.

Άγγελε, να θυμάσαι: Αληθινός Καλλιτέχνης, είναι ένας ερμηνευτής της Φιλοσοφίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού. Να είσαι Καλλιτέχνης σημαίνει να αναγνωρίζεις στο φυσικό επίπεδο, αυτό που η Νοημοσύνη έχει αναγνωρίσει ως Δίκαιο και Αληθινό, και η Καρδιά αισθάνεται ως Καλό, ώστε ο ανώτερος κόσμος του Πνεύματος να κατεβεί προς την Ύλη, αποκαλύπτοντας Εαυτόν.

Τέλειος Καλλιτέχνης είναι αυτός που έχει εντρυφήσει στον ύψιστο βαθμό και κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο επιφέρει Τάξη και Λογική στην Σκέψη του, Ειρήνη και Αγάπη στην Καρδιά του, Ευγνωμοσύνη, Χαρά και Φως στην Ψυχή του. Τότε, όλα όσα δημιουργεί, εξελίσσονται γεμάτα Αρμονία και Κάλλος, επιδρώντας καταλυτικά τόσο στον ίδιο, όσο και στο τυχερό ακροατήριο του.
Vincit qui se vincit.
*
Aqua Mov
Σε ευχαριστούμε Σωτήριε! Είναι δική μας τιμή και χαρά η παρουσία σου στην ζωή μας και η αληθινή φιλία που μας ενώνει! Δεν αναφέρομαι απλώς στην αξία σου ως μουσικός -είναι γνωστή τοις πάσι-, αλλά στον φίλο μου, στον πνευματικό αδελφό, στην υψηλή σου πνευματικότητα και αγάπη! Γιατί για σένα η μουσική είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με το Θείον και την αποκάλυψή του εντός του ανθρώπου ως ομορφιά συγκίνηση αλήθεια! Ο Άγγελος είναι πολύ τυχερός που σε έχει δάσκαλο! Μακάρι και άλλα ταλαντούχα παιδιά που αγαπούν την μουσική όπως και εκείνος, να σε συναντήσουν! Μακάρι η Πολιτεία να αξιοποιήσει την παρουσία σου στην Ελλάδα! Η επιτυχία του Άγγελου στο πρώτο του ρεσιτάλ είναι και δική σου! Μεγάλη συγκίνηση όταν στο bis ανέβηκες στην σκηνή και παίξατε μαζί με τον Άγγελο, με τέσσερα χέρια, και τον Ισίδωρο στο μαντολίνο, ένα υπέροχο κομμάτι του Τάρεγκα σε δική σου διασκευή! Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει Κεμάλ... Με ομορφιά και αλήθεια...
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: