ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Ιουν 2014

Το ΟΛΟ σε θέλει ΟΛΟ!

Στους αλύτρωτους
Προσοχή στις μισές απαντήσεις! Προσοχή στις μισές αγάπες! Όχι των άλλων! Αλλά της δικής σου καρδιάς! Το ΟΛΟ σε θέλει ΟΛΟ!

Έμετ Φοξ, η αλεπού του πνεύματος: 
"Αν προσπαθήσεις να πολεμήσεις το αρνητικό κύμα που σε κατακλύζει, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το ισχυροποιήσεις!"

Στρέψε την προσοχή σου σε κάτι διαφορετικό, αρνούμενος να αναμασάς ή να σκέφτεσαι το πρόβλημα! Και αργότερα, όταν θα έχεις πια απομακρυνθεί απ’ αυτό, μπορείς να επιστρέψεις σ’ αυτό και να το αντιμετωπίσεις με μια πνευματική διαδικασία! Να μην αντιστέκεστε στον πονηρό! (Ματθαίος Ε΄39) 
*
Dreamer
Το ταξίδι της επιστροφής για έναν άνθρωπο, είναι η μεγάλη ευκαιρία να θεραπεύσει το παρελθόν του! Ο κόσμος είναι το παρελθόν! Οποιονδήποτε συναντήσεις, οτιδήποτε συναντήσεις είναι πάντα το παρελθόν! Ακόμα και αν εμφανιστεί μπροστά σου αυτή την στιγμή, αυτό που βλέπεις κι αγγίζεις είναι μονάχα η υλοποίηση των νοητικών σου καταστάσεων…


Το παρελθόν είναι σκόνη! O κόσμος που βλέπεις κι αγγίζεις αυτή ακριβώς την στιγμή, είναι η υλοποίηση όλων όσα υπήρξες… Τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί στην ζωή σου, αν δεν είχε πρώτα λάβει την συγκατάθεση μέσα στις σκέψεις σου…
                                                                               *
Ο κόσμος είναι σκόνη! Φύσα την να σκορπιστεί! 
Πρέπει καταρχάς να βρεις τον εχθρό μέσα στο σώμα σου! Κι όταν θα τον έχεις ξετρυπώσει, θα τον βρίσκεις μπροστά σου ολοένα και πιο ύπουλο, πιο ισχυρό, πιο ανελέητο! Ο ανταγωνιστής μεγαλώνει μαζί με σένα! Δεν υπάρχουν χιλιάδες εχθροί, μα μόνο ένας, και η νίκη είναι μόνο μια: ενάντια στον εαυτό σου! 

Ο θάνατος είναι αντίσταση στην αλήθεια, στην αρμονία, στην ομορφιά! Ο θάνατος καταστρέφει οτιδήποτε δεν είναι ικανό να γίνει αλήθεια! Εάν είμαστε αληθινοί σε κάθε κύτταρο του σώματός μας, δεν θα πεθάνουμε ποτέ!

Ο κόσμος είναι υποκειμενικός, προσωπικός! Είναι η απατηλή αντανάκλαση του εαυτού μας… Οπτασία και πραγματικότητα είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα, αυτό που τα χωρίζει είναι απλά ο παράγοντας χρόνος…

Εμείς μπορούμε να δούμε μόνο αυτό που είμαστε! Εάν ένας κλέφτης συναντούσε έναν άγιο, θα έβλεπε μόνο τις τσέπες του!
*
Εσύ είσαι η αιτία για όλα και για κάθε τι!
Κάποια μέρα, όταν θα έχεις θεραπευτεί, θα ξέρεις ότι εσύ είσαι οι ρίζες του κόσμου! Ο κόσμος σε χρειάζεται για να υπάρχει… Ξέχασες ότι είσαι ο δημιουργός, ο επινοητής, και έγινες η σκιά της ίδιας σου της δημιουργίας! 

Οι εικόνες που συλλέγονται από τον αμφιβληστροειδή χιτώνα δεν είναι ο κόσμος, αλλά η αφήγησή του! Τον κόσμο σου τον περιέγραψαν!

Ο πραγματικός δημιουργός της πραγματικότητας που σε περιβάλλει είσαι εσύ! Μόνο που το έχεις ξεχάσει…
*
Το σύμπαν είναι " νοητικό"
Βάλτε στο νοητικό σας σύμπαν κάτι που θέλετε πολύ, και κρατήστε το με αγάπη για επτά δευτερόλεπτα, πιστέψτε στην πραγματοποίησή του! Η φύση θα αντανακλάσει σαν καθρέπτης το θέλημα σας, θα το υλοποιήσει, και ανάλογα θα εμφανιστεί στη ζωή σας! 

Ο κόσμος έχει την όψη που εμείς πιστεύουμε ότι έχει! Ο κόσμος έχει την όψη που εμείς του δίνουμε! 

Η συνείδηση υπερβαίνει την φυσική πραγματικότητα, και η επιλογή σας είναι συνειδητή αιτία που δίνει αποτέλεσμα.

Αυτό που σκεφτήκατε θα πάρει μορφή, θα έχει την όψη που του δώσατε για να γίνεται αντιληπτό και απτό στον υλικό κόσμο! Παράλληλα θα περιέχει και την δημιουργική δύναμη του δημιουργού του!
*
Τα πάντα ρέουν και βρίσκονται σε κίνηση! 
Αυτό που επιθυμείτε, έχετε πάθος και πιστεύετε στην πραγμάτωση του, θα το επιτύχετε! Αυτό που σκεφτήκατε έχει πάρει τον δρόμο του για υλοποίηση! 

Το σύμπαν είναι νοητικό! Ό,τι είναι επάνω είναι και κάτω!
*
Αγιά Σοφιά: μια πέτρινη προσευχή!
Ο Θεός μου έχει εμπιστευτεί τα δώρα Του!
Μαθήματα θαυμάτων

Αυτός ο κόσμος είναι παράλογος και μην υποτιμάτε το μέγεθος της τρέλας του! Δεν υπάρχει περιοχή της αντίληψής σας που δεν την έχει αγγίξει -και το όνειρό σας είναι ιερό για εσάς. Γι᾽ αυτό ο Θεός τοποθέτησε το Άγιο Πνεύμα μέσα σας, εκεί που εσείς βάλατε τ᾽ όνειρο! 
Μαθήματα θαυμάτων

Υπάρχει μια ζωή, και αυτήν την μοιράζομαι με τον Θεό! 
Μαθήματα θαυμάτων 
*
Πρέπει πρώτα να βρεις το κέντρο σου για να συνομιλήσεις μαζί του! 
Ο κόσμος που βλέπεις, ανάλογα με τον τρόπο που θα τον κοιτάξεις -με αγάπη ή κατάκριση- σου εμφανίζει δυο διαφορετικά τοπία! Το ίδιο ισχύει και για τον εαυτό σου και τους άλλους! 

Θα μιλήσεις με τον Θεό όταν αποφασίσεις να τον αποκαλέσεις Πατέρα! 

Μόνον ο δάσκαλος έχει δικαίωμα να κρίνει, γιατί εσωτερικά θεραπεύει!

Η χάρη είναι ο άλλος δρόμος! Η προσπάθεια είναι πάντα "προς το πάθος"! 

Αυτό που κάθε μέρα δηλώνουμε με την ζωή μας είναι το ΝΑΙ στην ΖΩΗ, το ΝΑΙ στην αγάπη, το ΝΑΙ στην σωτηρία και την ευημερία όλων των όντων! Αυτό το ΝΑΙ ευλογείται και έλκει την χάρη για μας και τον κόσμο! 
*
Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις!
Μάνος Χατζιδάκις 

Δεν βλέπω τον κόσμο όπως είναι! Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι! 

Προσφάτως αρνητικό εγρηγορός της ανθρωπότητας σαν γιγαντιαίος μύκητας χτυπά ενεργειακά και διαλύει τους ανθρώπους κάνοντας τους να νιώθουν αδυναμία, εξάντληση και πλήξη, αλλά και να σκέφτονται και να βλέπουν στον ύπνο τους πράγματα που τους πονούν! Αντίδοτο; Προσευχή! Αναπνοές στο φως της ημέρας, να πίνουμε νερό εκτεθειμένο στον ήλιο κ.λπ.!
*
Ο λόγος της ενσάρκωσής σου είναι να δώσεις καινούργια πληροφορία στον Θεό! 
Αγαπήθηκες άπαξ από τον Θεό! Τι άλλη αγάπη αναζητάς; 

Αν θέλεις να συνάψεις μια σχέση διερωτήσου αν είναι τόσο σημαντικο το πρόσωπο που επέλεξες όσο για να του δώσεις τα υπάρχοντά σου! Ή τουλάχιστον να τα μοιραστείς μαζί του! Αν πάλι τα υπάρχοντά σου είναι σημαντικότερα, τι την θέλεις την σχέση;

Αν δεν επιστρέψεις στον σύντροφό σου την θεική του εικόνα, δεν θα νιώσει ποτέ αληθινό σεβασμό ούτε για σένα ούτε για τον εαυτό του! Ό,τι και αν κάνεις δεν θα καταφέρεις να μην πλήξει, αργά ή γρήγορα, μαζί σου! 

Η απιστία δεν είναι προς στον/στην σύζυγο αλλά προς στο τρίτο πρόσωπο!

Δεν απιστείς όταν απατάς τον σύντροφό σου αλλά όταν επιστρέφεις! 

Δεν πονάς που δεν συνομιλείς με τον Θεό και πονάς επειδή σε απατά ο σύντροφος σου; 
*
Ο ίδιος σου ο νους σαμποτάρει την αναζήτησή σου! 
Όταν ονομάτισε ο Αδάμ τα πάντα γύρω του, μετά έπληττε! Τότε έφτιαξε ο Θεός από το πλευρό του την Εύα! Για να μην πλήττει! (Όλως τυχαία εκείνη έγινε η αφορμή της πτώσης του!) Ηθικόν δίδαγμα: προσοχή στην πλήξη! 

Η ομορφιά της αλήθειας η αλήθεια της ομορφιάς είναι η υψηλότερη ιαματική δύναμη! 

Όπου κι αν βάλω πλώρη εδώ αράζω, το σκοτάδι με χρωστάει στο φως. Η γη στη θάλασσα, ή φουρτούνα στη γαλήνη...
Ο. Ελύτης
*
Η ζωή μ' αγαπά γιατί την αγαπώ! 
Δεν αλλάζουν τα γεγονότα αλλά ο τρόπος που τα βλέπεις! 

Είμαι ευλογημένη γιατί ευλογώ!

Ο πολιτισμός σου είναι το γιατρικό σου! 

Δεν είμαι ένοχη γιατί αγαπώ! 

Δεν χρειάζομαι να με αγαπούν, χρειάζομαι να αγαπώ!

Ο κόσμος μου είναι όμορφος γιατί το όνειρο μου είναι όμορφο!

Πάντα να βρίσκεις τρόπους να είσαι ευτυχισμένος! 

Είναι το ΝΑΙ μου που με εξαγιάζει!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: