ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

28 Ιουλ 2014

Αιώνες τώρα η ανθρωπότητα τρώει την σάρκα και πίνει το αίμα του Χριστού κι ακόμα να εμφανίσει Χριστότητα!

Νομίζεις πως είσαι καλός, πως αξίζεις να σου ανοίξει ο Θεός το Βασίλειό του! Θες να δεις αν πράγματι είναι έτσι; Αναμετρήσου με το απόλυτο μέγεθος αυτού που μας ζήτησε ο Χριστός: "Άσ' τα όλα και ακολούθησε με!" Όλα! Γιατί μόνον αν αδειάσεις θα γεμίσεις! Μόνο στο άδειο Δισκοπότηρο της Άκρας Ταπείνωσης, της μηδένισης του εγώ, ο Θεός εκχέει το Άγιο ελιξίριο της χάρης του!

Ο άνθρωπος γίνεται βούδας όταν αποδέχεται όλα όσα φέρνει η ζωή με ευγνωμοσύνη!"
Όσσο
*
Η συνδημιουργία είναι το μεγάλο ζητούμενο του καινούργιου πνευματικού πολιτισμού! Το ευλογημένο ΜΑΖΙ!
Δεν έχει σημασία ποιος βάζει περισσότερα και ποιος λιγότερα! Είναι ολογραμμικό φαινόμενο! Ο συνδημιουργός φωτεινών πραγματικοτήτων δεν είναι αλαζών αν η συνεισφορά του είναι "μεγάλη" ούτε αχάριστος και φθονερός αν είναι "μικρότερη", όπως συμβαίνει στις κοινές ανθρώπινες συνυπάρξεις! Ο Θεός έδωσε όλο του τον εαυτό στο τίποτα του κόσμου! Ό,τι κατατίθεται από αγάπη και για την αγάπη ευλογείται και πολλαπλασιάζεται! Το θαύμα το κάνει η αγάπη, δηλαδή το Μυστήριο της Ενότητας! Η αγάπη είναι το θαύμα του ΜΑΖΙ! Ξαναγράφουμε τον κόσμο! 

Περιφρόνησε τον "Ψιθυριστή"! Ασταμάτητα σε τρομοκρατεί με σκέψεις και εκδοχές πόνου και καταστροφής! Αποταυτίσου από αυτό που διαρκώς σου ψιθυρίζει, και το θεωρείς εσωτερικό διάλογο! Δεν είναι καν δικό σου! Πώς; Με το Φως! Το άλλο όνομα του Χριστού!
*
Ο κόσμος αλλάζει με Φως! Με τις συνειδήσεις του Φωτός! Στο Φως δεν υπάρχει σκοτάδι!
Σταμάτησε να κάνεις μαύρη μαγεία πάνω σου και πάνω στον κόσμο με αρνητικές σκέψεις και εκδοχές! Με το να μεταφέρεις την ήττα του παρελθόντος και να ηδονίζεσαι με αυτήν!
 
Μόνον ό,τι παραδίδεις να ευλογηθεί στον Ναό του Εαυτού μπορείς να εμπιστευτείς! 

Εντοπίσου στο κέντρο, στην Χριστότητα σου! Από κει εκπηγάζουν όλες οι λύσεις, από κει αλλάζει η πραγματικότητα, τα γεγονότα, ο κόσμος! 

Η απόσταση από την έντιμη συναλλαγή στην δωρεάν προσφορά δείχνει την διαδρομή της μετάβασης από την κατάσταση του μαθητή στην κατάσταση του δασκάλου!
*
Ο Εωσφόρος έκλεψε αυτό που του χαρίστηκε! Και αποχώρησε από την Γιορτή!
Απόδωσε τα ταλέντα σου, τα χαρίσματα σου στον Θεό! Τίποτα δεν είναι δικό σου! Ακόμα και η δύναμη να τα καλλιεργήσεις, και η έμπνευση, από εκείνον είναι! Χάρισε τα στον κόσμο ευλογημένα, καθαρά από την μόλυνση του εγώ! Από την αλαζονία της "διαχωριστικής" διαχείρισης! Τα χαρίσματα είναι τα χρώματα για να αποκαταστήσουμε στον κόσμο την θεική του ομορφιά!
*
Μην ακούς τον εαυτό σου! Άκουσε "μέσα" στον εαυτό σου!
Στην πραγματικότητα ο ψυχολογικός σου εαυτός δεν μπορεί να επιτεθεί στον αληθινό σου εαυτό! Επιτίθεται στην ιδέα που έχεις γι’ αυτόν! Τι μπορεί άραγε να απειληθεί μέσα σου; 

Η ελευθερία του να ΕΙΣΑΙ ο εαυτός σου σε απαλλάσσει από τον ψυχαναγκασμό να το αποδείξεις! 

Η αβεβαιότητα -το άγνωστο- θα σε φροντίσει! Τιμάμε την αβεβαιότητα!
*
Το πιο υψηλό σου σημείο είναι να μη γνωρίζεις τίποτα!
Δεν είναι το εγώ αυτό που συμβαίνει! Αυτό που συμβαίνει είναι η επίγνωση του! 

Ο αληθινός αναζητητής χάνεται μέσα σ' αυτό που αναζητά! "Βρίσκει" μόνον ο αποϊερωμένος δηλαδή ο αφιερωμένος! 

"Δυο πουλιά: το ένα φτιάχνει μια φωλιά! Το άλλο παρατηρεί!"

Είσαι ο ίδιος ο παλμός της ζωής! Ενώ η προσωπικότητα αυτοσχεδιάζει!
*
Το Άγιο Πνεύμα φωτίζει για να δεις έναν συγχωρεμένο κόσμο! Τον κόσμο σου!
"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έκσταση από το να γνωρίσεις ποιος είσαι!" Όσσο 

Ο χωροχρόνος το παιδικό πάρκο για να μεγαλώσεις και να ζήσεις την αποκατάσταση της Άγιας σχέσης σου ως Υιού με τον Πατέρα! Τον αυτοπροσδιορισμό σου ως παιδί του Θεού!

Θεραπεία δεν είναι παρά η αποκατάσταση μιας σχέσης! Της δικής σου σχέσης με την Ζωή! 

Ο νους βλέπει αυτό που δεν υπάρχει: φθορά και θάνατο!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: