ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

23 Οκτ 2014

Μυρίσαι το άριστον!

Παρά λίγη καρδιά, θά’ ταν αλλιώς ο κόσμος! Ελύτης

Έκλειψη ηλίου σήμερα! Σήμερα ας λάμψουμε εμείς!
*
Η "ταυτότητα" σου δεν είναι παρά ένα πιστεύω! Είσαι Φως! 
Μη φοβάσαι την φωτιά του Θεού! Τα κάνει όλα καινούργια! Η φωτιά του κόσμου μόνο καταστρέφει, η φωτιά του Θεού ένα μόνο καταστρέφει: αυτό που δεν είσαι! 

Ο νους λατρεύει την πολυπλοκότητα! Έτσι εξηγείται το πώς η αλήθεια είναι αυτονόητα και φυσικά μπροστά του και δεν την ανιχνεύουν καν τα ραντάρ του! Φτιάχνει λοιπόν τις δικές του εκδοχές αλήθειας! 

Τα λόγια είναι μόνο η αφορμή για την ενωπιότητα του εαυτού με την αλήθεια! Το εγώ μισεί την αμεσότητα και την απλότητα! Βάζει μεσάζοντα τον νου!
*
Η στολή της Δύναμης 
"Σταθείτε όρθιοι! Ενδυθήτε την Πανοπλία του Θεού για την μάχη με τους δαίμονες, την ζώνη της Αλήθειας, τον θώρακα της Δικαιοσύνης, το σπαθί του Πνεύματος! 
Προσευχηθείτε! Εν Πνεύματι!" (Εφεσ. 6,10-20)
Ο αόρατος πόλεμος δεν είναι ένα παραμυθάκι! 

Όσο περισσότερο φροντίζεις τους άλλους τόσο σε φροντίζει ο Πατέρας σου! 
*
Ο Θεός δεν είναι εγωιστής για να μην κάνει το θέλημα σου αν τον επιλέγεις! 
Θεέ μου και σήμερα μ' αγαπάς!

Αν θέλεις να συναντήσεις τον Θεό πρέπει να εξαφανιστείς! 
*
Συνδημιουργός σημαίνει ΕΥΛΟΓΩ! 
"Είμαστε συνδημιουργοί!" Τι συνδημιουργοί είμαστε; Προς το παρόν ο άνθρωπος και οι φυλές φτιάχνουν αυτόν τον κόσμο που δεν μας αρέσει! Συνδημιουργός σημαίνει Φως! 

Μιλούν για τα πεδία πέραν της διττότητας! Μόνον ο Χριστός είναι πέρα από την διττότητα! Ναι! Μπορείς να ζήσεις αυτή την συνειδητότητα, γιατί από αυτήν προέρχεσαι! Μέσα από το Μυστήριο της Ενότητας! Ως κατά χάριν Χριστός! Αν η πράξη σου η ζωή σου εκπληροί το θέλημα του! Καταρχάς συγχώρησε! Συγχώρησε! ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ! 
*
Ο Θεός μόνο θεραπεύει! Δι' εσού! 
Προσοχή στους θεραπευτές που δεν επικαλούνται τον Θεό και δεν εντάσσουν το όποιο χάρισμά τους -αν έχουν- στον Θεό! 

Προσοχή στις λάιτ εκδοχές ''διδασκαλιών" χωρίς καρδιακό μέγεθος και την ηθική διάσταση της συμπόνιας, του ελέους, της ταπεινοφροσύνης! 
*
Κατάλαβε το! Νιώσε το! Ο Θεός είναι σχέση! 
Η πιο συγκλονιστική εμπειρία στην σχέση σου με τον Θεό είναι να ζεις την ευεργεσία του ενώ εσύ για τους δικούς σου λόγους -του νου- νιώθεις ένοχος! 

"Ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών"! Γιατί τότε φοβάσαι; 

Αν εννοείς έστω μία από τις προσευχές που απευθύνεις στον Δημιουργό, γιατί αμφιβάλλεις για το αποτέλεσμά της; Γιατί ζητάς την επανάληψη; Γιατί κάθε φορά αναζητάς κάτι ισχυρότερο, "αποτελεσματικότερο"; 
*
Πες τις ιερές λέξεις άπαξ και να είσαι παρών! Μία προσευχή! Και να ταξιδέψεις μαζί της! 
Οι προσευχές οι ψαλμοί ο λόγος του Χριστού είναι άμεσες πύλες προς τον Θεό! Ο ιερός λόγος δεν περιγράφει! Σε μεταφέρει Εκεί! 

Πώς να θεραπεύσεις τον κόσμο; Αγάπα τον Θεό! Αγάπα τον άνθρωπο! 

Οι τεχνικές οραματισμού είναι η εκπαίδευση του νηπιώδους ανθρώπινου νου προς το φωτεινό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα! Γιατί ο λόγος του ανθρώπου δεν έχει ακόμα γίνει σαρξ!
*
Μόνο μια λέξη θα έφτανε: ''Πατέρα!" Και να την εννοείς! 
Δεν υπάρχει λύτρωση αν δεν αφεθείς στην αγάπη του Θεού! Να ζήσεις την άμετρη συγχωρητικότητα και το έλεος του! 

"Θα έλκουμε πάντα τα ίδια γεγονότα στη ζωή μας,
μέχρι να αλλάξει και να αυξηθεί η συνειδητότητα μας ως προς αυτά!''
*
Οι γονείς αντιστοιχούν στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου!
Στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου αντιστοιχεί η μητέρα και στο αριστερό ο πατέρας! Η σύζευξη της λογικής με την φαντασία, της καρδιάς με τον νόμο και την τάξη είναι το μέγα ζητούμενο της ισορροπημένης, πλήρους ύπαρξης!
*
Μην διώχνεις την ενέργεια της μάνας γιατί κολοβώνεις την ύπαρξη σου!
Την αποξενώνεις έτσι από την δύναμη της ζωής που δημιουργεί κόσμους και ο νόμος συντηρεί! Η σχέση με την μητέρα είναι ζωτική! Πρωταρχική! Είναι η δύναμη της αγάπης που σε φέρνει στον κόσμο! Κάθε σύλληψη είναι άμωμη! Γιατί προέρχεται από την αγάπη του σύμπαντος κόσμου! Αν σταματήσει η αγάπη της μάνας σταματά ο κόσμος!
*
Δεν είναι απλώς ανισορροπία αλλά θάνατος στο μυαλό η αποκοπή από τους γονείς, η εγκατάλειψή τους!
Είναι τα πιο ισχυρά αρχέτυπα της Ζώσας Ζωής εντός! Η αγάπη ο σεβασμός προς τους γονείς η όμορφη σχέση, η δημιουργική συνύπαρξη μαζί τους αλλάζει την κοινωνία! Αγαπάς, σέβεσαι και επικοινωνείς με τον ίδιο σου τον εαυτό! Αν αποτύχεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, με κανέναν δεν θα μπορέσεις ποτέ να επικοινωνήσεις! Οι δυσκολίες στο εγχείρημα αυτό σε αφορούν! Ακόμα κι αν χρειαστεί να διανύσεις όλο τον δρόμο μέχρι την συνάντηση εσύ!
*
Το παιδί έχει διαλέξει τους γονείς του! Η ψυχή!
Καλείται να συμφιλιώσει δύο κόσμους! Να λυτρώσει τα δυο μέρη του ίδιου του τού εαυτού! Να εκπληρώσει με την σοφία της αγάπης και την αγάπη της σοφίας το ελλείπον μέρος από το όνειρο τους! Ποιος είπε πως δεν ήρθαμε για να εκπληρώσουμε τα όνειρα των γονιών μας! Και όχι μόνον! Στο πρόσωπό τους εκπληρώνουμε τα όνειρα όλων των ανθρώπων-εαυτών που πέρασαν πριν από μας! Οφείλουμε να αφομοιώσουμε το μήνυμα της δικής τους ύπαρξης και να το εκτοξεύσουμε στην δυναμική του μέλλοντος θαυμαστού κόσμου!
*
Αν αποτύχεις να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου με κανέναν δεν θα μπορείς να επικοινωνήσεις!
Θα φτιάχνεις μάσκες προσωπικότητας για να κρύβεσαι! Ο εγκέφαλος και η πληρότητα της λειτουργίας του εξαρτάται όχι μόνον από την σχέση των παιδιών με τους γονείς αλλά και με την ευρύτερη οικογένεια!
*
Η ζωτική σχέση είναι με την μητέρα!
Ακόμα και ο καρδιακός ρυθμός, ο ρυθμός της ζωής εντός, εξαρτάται από της μάνας! Η κατάρα της μάνας μπορεί να σε σκοτώσει! Έχει αποδειχθεί ότι τα παιδιά που απομακρύνονται από τους γονείς και την οικογένεια είναι επιρρεπή στις ασθένειες! Αυτό που αρνείσαι να αντιμετωπίσεις θα σε αλώνει εκ των έσω! Η μάνα γνωρίζει τα αδύναμα σημεία σου! Μη δραπετεύεις από αυτό που σου δείχνει!
*
Άρνηση στην μάνα είναι άρνηση στην θεραπεία!
Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά ο κόσμος δεν αλλάζει αν δεν λειτουργήσει το θεϊκό αρχέτυπο: μητέρα πατέρας παιδί! Ο άνθρωπος επαναλαμβάνει υποσυνείδητα το αρχεγονικό παρά-πτωμα της ανυπακοής και της διαχωριστικής «αυτονόμησης»! Αυτή είναι και η πτώση του! Η αρμονική, αγαπητική σχέση με τους γεννήτορες αποκαθιστά εντός τον χαμένο παράδεισο! Επιστρέφει η ψυχή από την εξορία! Ο νους ενώνει τα κομμάτια του και επικοινωνεί με την ψυχή του κόσμου! 
*
Δίδαξε τον εαυτό σου η ζωή σου να είναι όμορφη! 
Όπου στρέφεις την προσοχή σου εκεί εστιάζεις το ενεργειακό σου δυναμικό και το μεγεθύνεις! Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από κάθε λογής αρνητισμούς είναι να κάνεις όμορφα πράγματα!

Δεν θα αλλάξει αυτός ο κόσμος γιατί απλούστατα δεν υπάρχει! Θα αλλάξει κάποτε αυτό που Εσύ βλέπεις! 

Το μίσος είναι αρρωστημένη πρόκληση για αγάπη! Είναι αρνητική "σχέση"! Η αδιαφορία είναι θάνατος! 
*
Είμαστε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή σαν ροκ συγκρότημα! 
Όσα δεν έγιναν μπορούν να γίνουν! 

Μια καινούργια μέρα για να πεις σ' αγαπώ στην ζωή! 

Κάθε πρωί ξαναγεννιόμαστε! Τι κάνουμε σήμερα είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία! Βούδας 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: