ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

27 Οκτ 2014

Ο Χριστός δεν είναι επιβολή μες στον άνθρωπο αλλά "εμβόλιο" για την προστασία του!

Ο Χριστός δεν είναι επιβολή μες στον άνθρωπο αλλά "εμβόλιο" για την προστασία του!
Οι ενέργειες των τριών ανώτερων και των τριών κατώτερων κέντρων συναντιούνται στο ηλιακό πλέγμα! Σε πληθώρα ανθρωπόμορφων όντων δεν υπάρχει πρόσβαση στα ανώτερα κέντρα! Μόνο με χάρη! Μέχρι τότε έχουν "προσομοίωση" καρδιάς και κεφαλής!

Ενεργειακά ο άνθρωπος "ανοίγει" είτε από το κάτω κέντρο είτε από την επίφυση! Η εισροή φωτός από το έβδομο κέντρο σε φωταγωγεί άμεσα! Η κίνηση της ενέργειας από το πρώτο κέντρο, στην πραγματικότητα είναι "καθοδική" -μέσω του σεξ! Διαρροή της πολύτιμης ενέργειας που έχει ως δώρο ζωής ο άνθρωπος! Στην πραγματικότητα είναι δύο αντίθετα τοποθετημένα ενεργειακά "δέντρα"! Άνοδος της ενέργειας από κάτω προς τα πάνω γίνεται μόνο με εντολή του πάνω κέντρου! 
*
Η σεξουαλική πράξη επισφραγίζει και διαιωνίζει την θνητότητα!
Είσαι γυμνός! Είσαι μόνος! "Με πόνους και κόπους θα γεννάς τα παιδιά σου!" Ό,τι και να κάνεις δεν γίνεσαι ένα με τον άλλον! Ακόμα και αυτό που γεννάς, ονειρεύεται την "αυτονόμησή του"! Θεός στην θέση του Θεού, όπως ο αρχαίος προπάτορας! Τόλμησε να αγαπήσεις! Ακόμα και αν το σεξ γίνεται η αφορμή ανακουφίζοντας προσωρινά το άγχος του θανάτου! ! Αγάπησε! Γίνε αγάπη! Είναι η μόνη έξοδος από το δράμα της ύπαρξης! Για να αναστηθείς! Να λάβεις δηλαδή "σώμα" από φως!
*
Μείνε μόνο με τον Εαυτό!
Ας απεκδυθούμε την ταυτότητα με μια θνησιγενή ύπαρξη! Και τότε αρχίζει η Γιορτή! 

Στην αγγλική γλώσσα η συν-χώρηση (χωρώ μαζί) είναι μια εξίσου ενδιαφέρουσα λέξη: for-give! Δώσε!

"Χαίρετε!" έλεγε ο Χριστός! Να έχετε χαρά! Η χαρά είναι η χάρις! Αυτό έφερε στον κόσμο! Την χαρά!

Οι Χαιρετισμοί προς την Παναγία είναι ισχυρή επαναφορά στην χαρά! Η Παναγία είναι το κεντρικό σημείο του εγκεφάλου στην θεία του Λειτουργία! Η χαρά! Παναγία η Παντοχαρά! 
*
Η φυσική κατάσταση του ανθρώπου είναι να είναι Χριστός! Καθαρή αγάπη! Φως!

Στην Γένεση αναφέρεται ρητά να μην τρώει ο άνθρωπος από ζώα που έχουν αίμα! Και στις Πράξεις των Αποστόλων (κεφ.15, 22-35): το Άγιο Πνεύμα λέει να απέχει ο άνθρωπος από το κρέας που έχει προσφερθεί σε είδωλα, από το αίμα, από ζώα που έχουν στραγγαλιστεί και από την πορνεία! 

Ξέρετε τι ήταν το πρώτο πράγμα που φύτεψε ο άνθρωπος στην γη, σύμφωνα με την Γένεση; Αμπέλι! Και μάλιστα ο Νώε ήταν ο πρώτος που μέθυσε!
*
Ουρανολουλούδια αγάπης!
Για σένα μανούλα μου που σαν και σήμερα γεννήθηκες στην Γη! Είσαι και ζεις στο πλησιέστερο μέρος: στην καρδιά μου! Όμορφη, φωτεινή! Νικητής! 

''Δεν ωτακουστήσαμε αρκετά στις μυστικές συνομιλίες των πραγμάτων" 
Οδυσσέας Ελύτης 
Ας ξεκινήσουμε σήμερα! Είναι απέραντα τα όσα είναι να ωτακουστήσουμε! Μα χρειάζεται νεότητα του στοχασμού, όπως λέει ο ποιητής!
*
Άβολες αλήθειες!
Ευτυχώς ο Θεός είναι δωρεάν και για όλους! Και δεν χρειάζεται η ιαματική επαφή μαζί του κανέναν μεσάζοντα! Είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος για να επικοινωνεί με τον Δημιουργό του! Ποιος του ξέμαθε αυτή την γλώσσα; Ευπρόσδεκτοι οι αδελφοί που βοηθούν σε όλα τα επίπεδα! Κατανοητό ότι κάποιοι επιλέγουν να ζήσουν από αυτό που παρέχουν... Αλλά όχι ως ταρίφα για όνομα του Θεού! Ούτε ως πώληση της πραμάτειας τους! Ο Χριστός θα μας δείχνει πάντα τις απαντήσεις: Δωρεάν ελάβετε δωρεάν δότε! 
*
Αρλέτα και Λάκης, σαν δυο συγγενείς απ' τα παλιά!
Προ ημερών άκουσα στο Half Note την Αρλέτα και τον Λάκη! Σαν να συναντούσα μετά από καιρό δυο συγγενείς απ' τα παλιά! Ήταν ο εαυτός τους -οικεία ιδιόρρυθμοι- επικοινωνούσαν με το κοινό, και οι μουσικές τους επιλογές από το Imagine του John Lennon ως το "Μωρή κοντούλα λεμονιά" φρέσκιες και ενδιαφέρουσες! Με λόγο υπαινικτικό αλλά καθόλου επιθετικό και βροντώδη μετέφεραν απλώς ανθρωπιά και την γλυκύτητα, τον κρυμμένο λυρισμό μιας βαθύτερης κατανόησης... Θυμήθηκα τον Μάνο: "Ένα τραγούδι πάντα ανοίγει δρόμο για τους ουρανούς!" 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: