ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

9 Οκτ 2014

Το happy end, η επιστροφή στον παράδεισο συντελείται όταν ο "Θεός" είναι η φυσική σου αναπνοή!

 Μια γριούλα που ανάβει το κερί της στην εκκλησία και κάνει την προσευχή της από την καρδιά της στον Θεό, κάνει φυσικά και απλά αυτό που ο δυτικός νους προσπαθεί να διδαχτεί με τόσο πολύπλοκους τρόπους και άκρη δεν βγάζει! "Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία ότι αυτοί τον Θεόν όψονται!" 

Ο Θεός δεν εκβιάζεται για να αποκαλυφθεί, ούτε γίνεται υπηρέτης του ανθρώπου για να του εκπληρώνει τις επιθυμίες του και να καλύπτει τις ανάγκες του! Ο Θεός είναι αδιανόητη για τον άνθρωπο ΖΩΗ! Όλοι είναι καλεσμένοι στην Γιορτή της ΖΩΗΣ! Αρκεί να φορούν φως ως ιμάτιο... 
*
Η βασιλική οδός της αγάπης είναι για τους βασιλείς!
Η αγάπη σου σε ενώνει με τον Δημιουργό σου! Μέσα στο Μυστήριο της αγάπης, το μυστήριο της ενότητας, εισακούεσαι! Λες λόγο και γίνεται! 

Χρησιμοποιούνται οι τεχνικές οι κατευθυνόμενοι οραματισμοί κ.λπ. για να προσανατολίσουν τον νου, να τον διδάξουν να κάνει το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο: να μιλά με τον δημιουργό του! 

Θεραπεύω σημαίνει κάνω τον άλλον ευτυχισμένο!
*
Η Γη αφυπνίζεται!
 Αν δεν λυπάσαι εσύ τον εαυτό σου γιατί να σε λυπηθούν οι άλλοι! 

Η αυτοδιδασκαλία είναι δοσμένη στον άνθρωπο από τον Θεό! Είστε όμως υπέρ των σχολών! Να πάτε στην αχειροποί-ητη σχολή των θεών! 

Μια λέξη μόνο περιγράφει επακριβώς αυτό που είναι να κάνεις: "Ξεκόλλα!" 

Μην ξεχνάς να σταυρώνεις νοερά το νερό, την τροφή, ό,τι φοράς... Να ευλογείς το σημείο όπου βρίσκεσαι! Ο Θεός ευλογεί τους ευλογούντες! 
*
Η ψυχή γνωρίζει!
Άκουσε την προσεκτικά! Θα σου αποκαλύψει τον λόγο της ενσάρκωσης σου! Στην εκπλήρωση του βρίσκεται η ευτυχία και η ολοκλήρωση της ζωής σου! 

Το "δεν μπορώ" είναι απλά μια πεποίθηση! 

Εδώ και τώρα να ζεις όλα τα δώρα του Θεού που είναι, και πάντα ήταν, ανοικτά για σένα! Από το εδώ και το τώρα πας παντού! Χωρίς όρια! Ας σταματήσει ο νους να φαντασιώνεται λυτρώσεις και αποκαλύψεις "μετά"! Το μετά είναι ένα ματαιωμένο τώρα! Είναι ώρα να ξυπνήσουμε!
*
Θεράπευσε την βασική ψευδαίσθηση πως είσαι διαχωρισμένος από τον Θεό!
Αυτό είναι το κλειδί της απελευθέρωσης! Ό,τι πιστεύεις ισχύει για σένα! 

Όλη η Δημιουργία είναι φως, μουσική, δονήσεις! Δεν χρειά-ζεται να πεθάνεις για να ζήσεις "αλλού" τις πραγματικότητες του φωτός! 

Δίδαξε τον εαυτό σου να αντικαθιστά κάθε τι αρνητικό με κάτι θετικό! Αναδημιουργείς έτσι τον κόσμο σου! 
*
Κατάλαβε το! Δεν χρειάζεσαι πια την ασθένεια!
Υπάρχει άλλος τρόπος να κατανοήσεις και να διορθώσεις τα πράγματα του εαυτού σου! 

Ελευθερώσου από τις παγιωμένες απόψεις σου που παράγουν ασθένεια! Τόλμησε να διεκδικήσεις την υγεία, την χαρά, την φώτιση! 
*
Μίλησε στο σώμα σου στα κύτταρα σου... Δίδαξε το να αρνείται την ασθένεια! 
Να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα όπου δεν υπάρχει ασθένεια! 

Τι είναι ίαση; Να έχεις χαρά, να συγχωρείς, να νιώθεις την αγάπη του Θεού! 

Άσε τον μονόκερω να αγγίξει το μωβ κέντρο του Στέμμα-τος! Μπορεί να έρθει any moment!
*
Η αγάπη είναι η απάντηση σε όλα τα γιατί!
Ο Θεός αποκαλύπτεται εν Μυστηρίω! "Μυστήριο κραυγής εν σιωπή συντελεσθέν!" 

Η πνευματικότητα δεν κατακτάται με γνώσεις ούτε συμπεράσματα του νου! Ο Δρόμος είναι φως και μόνο ως φως τον περπατάς... 

Ο Θεός δεν είναι ένας στόχος να επιτευχθεί! Δεν είναι μια ακόμα "επιτυχία" της ζωής μας! Είναι η ίδια μας η ζωή ως διαρκής προσφορά φωτός και αγάπης! 
*
Το μεγαλύτερο σου δώρο είναι φωτεινές σκέψεις για τον εαυτό σου και τον κόσμο!
 «Είμαι ευγνώμων που ζω και αυτή την υπέροχη μέρα!»

Thank You for Allowing Me to Be Nothing! 
Mooji, ο αδελφούλης

Ό,τι βλέπεις είσαι! Τον εαυτό σου περιγράφεις! Δεν μπορεί η συνείδηση να αναγνωρίσει κάτι που δεν εμπεριέχει!
*
Η μεγαλύτερη ιαματική δύναμη είναι η ανιδιοτελής αγάπη! 
Η ασθένεια προκαλείται από συγκεκριμένες περιοριστικές πεποιθήσεις που διατηρούμε επί μακρόν μέσα μας! Ο συνειδητός νους μπορεί να μας ελευθερώσει από αυτές, αν αυτή είναι η βούληση μας! Αυτή την βούληση οφείλουμε να την γνωστοποιούμε δυναμικά στο υποσυνείδητο, αλλά και στο ίδιο το σύμπαν! Εδώ πραγματικά ισχύει το "είσαι ό,τι δηλώσεις!" 
*
Η παρατήρηση αλλάζει την πραγματικότητα μας! 
Το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει την διαφορά μεταξύ ενός θετικού και ενός αρνητικού προγράμματος του νου! Ο συνειδητός νους αποφασίζει τι είναι αρνητικό και τι θετικό και στέλνει τα αντίστοιχα μηνύματα! Ας αξιοποιήσουμε την δύναμη του συνειδητού νου να ελευθερώσει το "κρύφιο" μέρος, το υποσυνείδητο, από καθετί ενάντιο προς την χαρά και την ελευθερία μας! 
*
"Να φροντίσετε να έχετε καλή παρέα!"
Ρώτησαν κάποτε, έναν σπουδαίο Λάμα να δώσει μια συμβουλή στους ανθρώπους, κάτι από την μεγάλη σοφία και την θεϊκή του εμπειρία! Όλοι περίμεναν να ακούσουν κάτι περισπούδαστο περί Θεού! Εκείνος είπε: "Να φροντίσετε να έχετε καλή παρέα!"
Στην Κρήτη λέμε: "Με τον καλλιά σου κάθιζε και νηστικός περπάτει!" Όλη η ευλογία του Θεού είναι στην ζωή σου όταν η "παρέα'' σου είναι όντα που σε γονιμοποιούν πνευματικά και στηρίζουν μέσα σου την Ζώσα Ζωή! Ας είναι ένα, ας είναι ο ίδιος ο Θεός! Όπως λέει και ο ποιητής "μην την εξευτελίζεις την ζωή σου μες τες πολλές κινήσεις κι ομιλίες... γυρίζοντας την και εκθέτοντας την στων σχέσεων και των συναναστροφών την καθημερινή ανοησία..." 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: