ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Νοε 2014

Ο Χριστός ερωτεύτηκε όλους τους ανθρώπους!

Ο Νυμφίος της ψυχής είναι ο Χριστός! Η Ζώσα Αγάπη! Και τους προσκάλεσε όλους στην απόλυτη ένωση μαζί του! Την απόλυτη ελευθερία που είναι το Μυστήριο της Ενότητας! 

Ο αληθινός έρωτας -των διπλών ψυχών- σε ενώνει με τον Θεό! Οι ανθρωποποίητοι έρωτες σε διαχωρίζουν από το Όλον! Υποτάσσεσαι σε αυτόν που σε γοητεύει! Διαιωνίζουν την ματαίωση της ένωσης, το τραύμα του χωρισμού που μόνο η αγάπη θεραπεύει!
*
"Χαίρε στοργή πάντα πόθον νικούσα! " 
Το δύσκολο δεν είναι να ερωτευτείς με τις αισθήσεις σου, το δύσκολο είναι να αγαπήσεις! Οι αισθήσεις σε δένουν στα πλοκάμια της ψευδαίσθησης! Σε έναν θνησιγενή εαυτό, έναν θνησιγενή κόσμο! Η αγάπη σε κάνει Θεό! Αυτό που Είσαι! 
*
Ο κόσμος ανήκει σ' αυτόν που αγαπά! Δεν υπάρχει Έρωτας χωρίς Θεό! 
Επιτέλους ας κατανοήσουμε ότι η ανάστασή μας και η ανάσταση του κόσμου είναι θέμα συντονισμού με την θεϊκή συχνότητα! Μόνο η καθαρή αγάπη, η αγνή ζωή, σε συντονίζουν με τον Θεό! Μέχρι να το ζήσεις αυτό, θα περιπλανιέσαι ανικανοποίητος και ματαιωμένος με τζούρες από τα κεράσματα ηδονής του "φίλου" μας!
*
Η υψηλότερη διδασκαλία είναι "Μην κάνεις τίποτα!"
Ζήσε την ευλογία του Θεού! Ζήσε ότι είσαι ευλογημένος! Η ευλογία αυτή θα σε διδάξει και θα σε θεραπεύσει! Και εσένα και τον κόσμο! Αυτή η ευλογία, η χάρις, είναι το θαύμα που αρνιέται ο νους! Το θηρίο του νου όμως θέλει να ''ξέρει"! Και ξεραίνεται! 
*
Στους αγαπημένους "εχθρούς"
Δεν σας εγκατέλειψα! Σας χρυσοκλείδωσα στο φως! Πώς αλλιώς! Αφού γεννήθηκα για να σας αγαπώ! Πώς να παίξουμε όμως τα άγια παιγνίδια της αγάπης αφού καθόλου δεν με αγαπάτε; Ο κήπος μου είναι ανοιχτός στην αγάπη! Ελάτε! 

Οι συνειδήσεις του φωτός δημιουργούν με την παρουσία τους "σκουληκότρυπα" διαφυγής προς το φως για όλους!
*
Μετάνοια είναι να σβήσεις από μέσα σου κάθε ίχνος ήττας! 
Σπάσε την ψευδαίσθηση του Matrix! Ένας κόσμος άπειρων δυνατοτήτων βρίσκεται μέσα μας! Αυτό που η ανθρωπότητα χρειάζεται ακόμα χρόνο για να αγγίξει, εσύ μπορείς εδώ και τώρα να το επιλέξεις ως την δική σου μεγαλειώδη πραγματικότητα!

Δεν έγινε ποτέ τίποτα άλλο από ό,τι αγάπησες! Είσαι αυτό που αγαπάς! Αυτό μόνο συμβαίνει! Η αγάπη σου! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: