ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

26 Νοε 2014

Μπορείς να χαρίζεις το γέλιο σου στον άχαρο κόσμο;

Όλα τα προβλήματα έχουν μια αιτία: το εγώ! Την ψευδαίσθηση του χωρισμού 

Αν ζούσες την ανατολή και την δύση του ήλιου δεν θα αναζητούσες νόημα στην μέρα σου! 

Τα μάτια αφηγούνται σε άπειρες εκδοχές όλη την εξαίσια περιπέτεια του να είσαι άνθρωπος!  Μόνο  με σεβασμό αξίζει να κοιτάζεις τα ανθρώπινα μάτια! 
*
Όλο το ζητούμενο είναι να λειτουργήσει η καρδιά! Σ' αυτή την θεία Λειτουργία ιερείς είναι και όλοι οι καλλιτέχνες! 
Η σιωπή αλλά και η άγια μουσική, από τον αμανέ μέχρι τον Μπαχ είναι αγωγοί συγκίνησης που δονεί μέσα από την καρδιά το πνεύμα! Δηλαδή την Ζωή σε όλο και υψηλότερο τόνο μέσα μας! 

Να επιδιώκεις εμπειρίες φωτός! Καθαρό νερό! Η θάλασσα το βουνό ένα λουλούδι είναι οι συγκλονιστικότερες Σχολές του Πνεύματος
*
Η θεϊκή νοημοσύνη πάλλεται σε ολόκληρη την Δημιουργία σε έναν χορό αδιανόητο για τον νου!
Ταυτόχρονα παράλληλα επάλληλα και με ό,τι άλλο τρόπο μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος!

Μην θεωρήσεις σε καμιά περίπτωση το νηπιαγωγείο των γνώσεων της Γης ως θεϊκή αλήθεια! Τίποτα από ό,τι μπορεί ο άνθρωπος να αντιληφθεί με τον νου, ακόμα και τα πιο "μεγάλα" και υψηλά του! Λάμψη ο Θεός! 

Δεν υπάρχει θεωρία ή διδασκαλία ή γνώση που να αντέχει στην Λάμψη του Θεού! Μόνο άδειος γυμνός ελεύθερος από τον κόσμο μπορείς να αγγίξεις το Μυστήριο του Θεού! 
*
Δεν υπάρχει πριν ή μετά, νωρίς ή αργά!
Μόνο το Άγιο σημείο του Εαυτού στο οποίο αν σταθείς θα βρεθείς παντού! Στο 'Ολον!

Ο πνευματικός Οδηγός σε εναποθέτει απαλά στην καρδιά σου! Εκεί είναι η Πύλη για την καρδιά του κόσμου, των κόσμων, του ίδιου του Θεού!
*
Ό,τι αναζητάς είναι στην αγάπη μέσα σου! 
Ένας είναι ο Θεός! Ό,τι έγινε γνωστό στον άνθρωπο για τον Θεό είναι μέσω του Χριστού! Ο Χριστός είναι ο Θείος Λόγος δι ου τα πάντα εγένοντο! Ο Χριστός είναι το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας! Ο εκδηλωμένος Θεός! Ως ενσαρκωμένο ον Ιησούς έσπασε εσχατολογικά τις Πύλες του Άδη για τον άνθρωπο! Όλα τα όντα τα εμπεριέχει! Αυτός είναι! Ο Χριστός δεν είναι ένα ον, όπως το αντιλαμβάνεται η κουλτούρα του New Age ! Είναι ο ίδιος ο Θεός! Ό,τι ονόματα και αν του δώσουν οι άνθρωποι όλων των εποχών και πολιτισμών!
*
Με υλικό το φως η ομορφιά είναι ατέλειωτη!
Όλα τα επίπεδα τα πεδία οι διαστάσεις οι δημιουργίες τα όντα είναι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ στην καρδιά του Ευλογημένου! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: