ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Φεβ 2015

Επειδή δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί το πλέγμα δεν μπορείς να κατανοήσεις πώς δρουν εκείνοι που έχουν εξουσία σε αυτό!

Αν είχες την τύχη να συναντηθείς με ένα τέτοιο ον, το βέβαιο είναι πως άλλαξε τα καρμικά σου δεδομένα! Όσο το επέτρεψες!

Αυτό που θεωρείς απουσία, απομάκρυνση των Ευλογημένων και το ταξινομείς ως αδιαφορία και απόρριψη, μπορεί να είναι η σωτηρία σου! Έχε ευγνωμοσύνη για τις αφανείς ευεργεσίες... Ο Θεός αποκαλύπτεται στον βαθμό που αντέχει κάθε άνθρωπος! Και απομακρύνεται όταν αντιστρέφεσαι! Για να σε προστατεύσει! Και να σε βρει από άλλο δρόμο!
*
Στους αγαπημένους εχθρούς: 
Αν σβήσεις το φως από το καντήλι μένεις στο σκοτάδι! Τι είναι το φως; Η Αγάπη! Μια πνευματική Σχολή υπάρχει όσο υπάρχει ο συνδεδεμένος με τον Ουρανό! Μετά μένεις με τον νου σου και τις θεωρίες του! Χωρίς Ζώσα Πνοή!
*
Τόσα δίκια χαμένα περιπλανιούνται έξω από την καρδιά του κόσμου! 
Μην αυταπατάστε πως ο κόσμος αλλάζει απλά με εξωτερικές διορθωτικές κινήσεις! Οι Ουράνιοι επιδρούν στο πλέγμα! Υπέρ του ανθρώπου και του κόσμου πάντα! 

Ήχος είναι και η ανθρώπινη ψυχή όταν είναι όμορφη! 
*
Αγαπήστε την Αγάπη!
"Αγαπήστε με και θα σας πάω στο Πατέρα μου με τον οποίο είμαι ενωμένος!" Αγαπήστε την Αγάπη, μάς είπε ο Χριστός! 
 *
Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει
''Εγώ είμαι το φως η αλήθεια και η ζωή!" πρόσθεσε! Ποιος είναι ο Χριστός; Η ίδια η Αγάπη! 

Η γνώση μπορεί να μαζέψει τις ψηφίδες και να δεις το παζλ! Και λοιπόν; Πώς θα το δυναμοδοτήσεις; Πώς θα αναστήσεις τον κόσμο; Πώς και θα αναστηθείς; Αγαπημένοι μου: η γνώση δεν δίνει τα φτερά! 
*
 Η γνώση μπορεί να φτιάξει το σκάφος! Αλλά χωρίς βενζίνη θα παραμένει καθηλωμένο στην Γη!
Όσο και αν καμαρώνει το επίτευγμά του ο άνθρωπος δεν μπορεί να πετάξει! Η βενζίνη είναι η καρδιά! Η αγάπη! Αν δεν λειτουργεί η καρδιά είσαι για πάντα γειωμένος! "Η Ιερή καρδία!" 
*
Ο Χριστός είπε: "Άσ' τα όλα και ακολούθησε με!" Έδωσε το απόλυτο μέτρο της υπαγωγής στην Αγάπη! 
Μέσα σε μία πρόταση έβαλε ένας μεγάλος Μύστης του 20ου αιώνα, ο αστρονόμος Κ.Χασάπης, το όλο Έργο της Νέας Πνευματικής Εποχής του Αγίου Πνεύματος: "Υπαγωγή της διάνοιας στο πνεύμα!" 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: