ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

15 Φεβ 2015

Αν πιστεύαμε λιγάκι θά’ ταν όλα αληθινά...

Υπάρχει πρόβλημα, αν πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα! Ο συντομότερος δρόμος είναι να ακούσεις τον Χριστό: "Ό,τι και αν σε πονά δώσε το σε μένα! Θα σου το πάρω εγώ!" Αν πιστεύαμε λιγάκι θά’ ταν όλα αληθινά... 

Τι ακούει, τι βλέπει, τι κατανοεί, τι αισθάνεται καθένας, είναι εντελώς υποκειμενικό! Οι μουσικοί, ας πούμε, ποτέ δεν συμφωνούν ως προς τον τέλειο ήχο! Για τους δικούς τους ψυχολογικούς λόγους καθένας δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με τον ήχο όταν παίζουν ή τραγουδούν! 

Αν δεν υποκλιθείς στον άλλον, αν δεν τον αγκαλιάσεις, δεν θα τον κατανοήσεις ποτέ! Κανείς δεν ακούει κανέναν γιατί απλούστατα δεν νοιάζεται! 

Μόνο η αγκαλιά, η αγάπη, φέρνουν την επικοινωνία! Ό,τι πιο απλό: μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, μια πλάκα! 

Ακούς μόνον αυτούς που αγαπάς! Αυτούς που θέλεις να αγκαλιάσεις! Με αυτούς επικοινωνείς! Δεν είναι πάνω από 3-5! Άντε και με άλλους 5 που μπαινοβγαίνουν στην ζωή σου! Δεν έχει χώρο ο εγκέφαλος, έτσι όπως είναι, για περισσότερους!

Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να επικοινωνήσει με τον πυρήνα του! Με τον Χριστό εντός! Δεν γίνεται να επικοινωνήσει με τους άλλους πριν επικοινωνήσει με τον εαυτό του! Προσπαθεί μια παρά φύση επικοινωνία και σπάει τα μούτρα του! Η επικοινωνία είναι μόνο τριγωνική! Στην κορυφή  του τριγώνου είναι ο Θεός! 

Η γλώσσα, η σκέψη είναι ''ζελατίνες" που παρεμβάλλονται στην άμεση επικοινωνία! Φτιάχνεις τις προσωπικές σου ζελατίνες! Έτσι όμως δεν φτάνει το ζωντανό σήμα των άλλων σε σένα, ούτε το δικό σου στους άλλους! Τέτοια ''ζελατίνα'' είναι και τα ρούχα! Ο Αδάμ πριν την πτώση του δεν φορούσε ρούχα! Μόνο το πρόσωπο δεν σκεπάζεις!
(Τα μάτια βλέπουν! Όταν καλύπτεται το γυναικείο πρόσωπο αναιρείται η ελευθερία του να υπάρχεις όπως επιλέγεις!)

Οι άνθρωποι κινούνται από ανάγκες που δεν τους είναι συνειδητές! Προβαίνουν σε πράξεις με εντελώς διαφορετικά κίνητρα και από εντελώς διαφορετικούς λόγους από εκείνους που φαντάζονται οι ίδιοι ή δείχνουν προς τα έξω!

Νομίζεις πως πρέπει να είσαι τέλειος για να αγαπηθείς ενώ οι άλλοι αυτό που ζητούν είναι να νοιάζεσαι! 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: