ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

28 Μαρ 2015

Η ίαση είναι αγάπη!

Δεν υπάρχει αληθινή τέχνη ούτε αληθινός καλλιτέχνης χωρίς καλοσύνη! Η τέχνη είναι ίαση! Η ίαση είναι αγάπη!  
*
Ο αληθινός θεραπευτής δεν κάνει "διάγνωση"! Απλώς θεραπεύει!
Οι λέξεις καρφώνονται στο υποσυνείδητο! Σταθεροποιούν την ασθένεια! Η πίστη στην ασθένεια είναι η μεγαλύτερη ασθένεια! Το θέλημα του Θεού είναι η υγεία και η ευημερία των όντων! Θεραπεία είναι ο συντονισμός με το θέλημα του Θεού! Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να αλλάξει! Θεραπευτής είναι εκείνος που μπορεί να εμπνεύσει την αγάπη προς την ζωή! Η ζωή γνωρίζει την αυτοίαση! 
*
Προς τους θεραπευτές
Να είστε οι ίδιοι καθαροί! Να αφήνετε κάθε πρωί για λίγο τις παλάμες σας ανοιχτές στον ήλιο! Να επικαλείστε τον Θεό σε όποια μορφή σάς είναι οικεία! Να αγγίζετε με αγάπη! Η θεραπεία γίνεται με πολλούς τρόπους: με προσευχή, με άγγιγμα, με λόγο, με ένα βλέμμα! Όλο παίζεται στην καθαρότητα, δηλαδή στην αγάπη, και την επίκληση του Θείου! Μην ξεχνάτε: Ο Θεός θεραπεύει δι' ημών! 
*
Θεραπεία σημαίνει δωρεάν!
Αν χρειάζεται κανείς να ζήσει από αυτό, πρέπει αυτό να εξηγείται! Ως δώρο όχι ως αντίτιμο! Επειδή όμως οι συνειδήσεις και των θεραπευτών και των θεραπευομένων δεν αντιστοιχούν στο δωρεάν, ας υπάρχει τουλάχιστον αγάπη και καθαρότητα στις προθέσεις! Και θα βρίσκεται ο τρόπος!
*
Κάθε ίαση είναι πνευματική!
Η ασθένεια βασίζεται στην πεποίθηση ότι είσαι το σώμα! Κάθε ίαση είναι πνευματική!

Αποκατάσταση της πρώτης Εικόνας είναι η θεραπεία! Το βλέμμα που κοίταξε τον κόσμο και είπε "ότι καλόν!"
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: