ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

9 Ιουν 2015

9.6.1996! Συνάντηση με τον Εαυτό μου! Η ιστορία έγινε σατόρι! Η έρημος Ερμής!

Έτσι απλά ο Αθώος ζει ανάμεσά μας! 

Ποτέ μην ξεχνάς πως είσαι ευλογημένος! 
Ούτε καν μπορεί να διανοηθεί ο ενοχοποιημένος από τα πεπραγμένα του άνθρωπος, πως ο Θεός έδωσε γι' αυτόν το ελιξίριο της Αειζωίας! Δεν αντέχει να ζει ως ένοχος αλλά ούτε επιλέγει να είναι Αθώος! 
*
Ευλογημένοι είναι οι μοναχικοί... Ποιος είναι ο μοναχικός άνθρωπος; Εκείνος που έχει αποβάλει την ανάγκη να τον χρειάζονται, εκείνος που είναι τελείως ικανοποιημένος με τον εαυτό του έτσι όπως είναι, εκείνος που δεν χρειάζεται κάποιον να του πει, «είσαι σπουδαίος!» Η σπουδαιότητα βρίσκεται μέσα του! Τώρα το νόημά του δεν έρχεται από τους άλλους! Δεν το ζητιανεύει, δεν το ζητά! Το δικό του νόημα έρχεται από το ίδιο του το είναι! Δεν είναι ζητιάνος! Μπορεί να ζήσει με τον εαυτό του!
Osho

Δεν θα Τον θυμηθείς μέχρι να τους κοιτάξεις όλους έτσι όπως τους βλέπει Εκείνος! Όποιος αρνείται τον αδελφό του, αρνείται κι Αυτόν, άρα αρνείται να δεχτεί το δώρο της όρασης με την οποία ο Εαυτός του αναγνωρίζεται ξεκάθαρα, θυμάται το σπίτι του και έρχεται η σωτηρία!
Osho
* 
Η τριπλή φλόγα στην βασιλική αίθουσα της καρδιάς : Αγάπη, Σοφία, Ισχύς! 
Ξεκίνα να μιλάς με τον Θεό στην καθημερινή σου ζωή! Να τον ρωτάς για το καθετί! Για τα απλά και πρακτικά! Σαν παιδί! Θα σου απαντήσει! Στον κώδικα που καταλαβαίνεις! Μα δεν το πιστεύεις… Φαντάζεσαι φαντασμαγορίες….

Στο βάθος της ψυχής μου υπάρχει ένα δίχως λόγια τραγούδι!
 Kahlil Gibran 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: