ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Ιουλ 2015

Η ηθική της "αριστεράς" θα νικά πάντα στις καρδιές -ηθικά!

Δεν είναι τυχαίο που αριστερά είναι η καρδιά! Ο αριστερός Ιησούς του Ελύτη... 
*
Φως στην Ελλάδα μας! Φως! Όλοι οι Έλληνες έχουμε την ευθύνη του Φωτός! Τίποτα λιγότερο!
Αν δεν οραματιστούμε ισχυρά την ελευθερία, την ευημερία, την αφθονία, την ευτυχία όλων των ανθρώπων και των λαών πώς θα υλοποιηθούν; Αναμετριόμαστε ισχυρά με μια καινούργια, θεϊκή ενέργεια, στην οποία αντιστέκεται με μανία ένα κομμάτι ανθρωπότητας... Τίποτα όμως δεν μπορεί να την σταματήσει! Ούτε είναι στα χέρια των πολιτικών! Φως, αγάπη και ανθοφορία των όντων είναι το θέλημα της ζωής! 
*
Η Ελλάδα εξαναγκάζει την Ευρώπη να παραδεχτεί το έλλειμμα αξιών και δημοκρατίας!
Οι Έλληνες αυτή την στιγμή καλούνται να ορθώσουν το ανάστημα τους στην ισοπέδωση της αξίας του ανθρώπου από την Νέα Τάξη πραγμάτων! Δεν είναι απλώς οικονομικά τα συμφέροντα! Η Ελλάδα εξαναγκάζει την Ευρώπη να παραδεχτεί το έλλειμμα αξιών και δημοκρατίας! Και γίνεται η φωνή όλων των φιμωμένων... 
 *
Δεν είναι τυχαίο που μόνο οι Έλληνες σήκωσαν κεφάλι στην σημερινή Ευρώπη που τρώει τα παιδιά της! 
Μια που ο κόσμος έχει στραφεί και κοιτάζει την Ελλάδα ας δει από όλους τους Έλληνες πολιτισμό! Οι συνειδήσεις μας ας μη υπογράψουν καμιάς μορφής υποτέλεια της πατρίδας μας! Πνευματική εξέγερση στο άδικο, στην υποταγή στους ισχυρούς του κόσμου τούτου! Αυτό εξάλλου μας χαρακτηρίζει στους αιώνες! Δεν είναι τυχαίο που μόνο οι Έλληνες σήκωσαν κεφάλι στην σημερινή Ευρώπη που τρώει τα παιδιά της! 

Δίκιο με μίσος αυτοαναιρείται! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: