ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

28 Αυγ 2015

Μόνο το γέλιο δεν μπορεί να μολύνει η λογική σου!

Αλλά έχεις και γι’ αυτό καβάντζα ερμηνειών -όπως και για Εκείνον που απλώς παίζει και γελά: "Είναι απλοϊκός! Ένας καλούλης απλοϊκός! Μάλλον χρειάζεται να τον διδάξω!" 

Όσο κρίνεις με την λογική σου και τα πολιτισμικά σου κριτήρια τον απ' αλλού φερμένο, δεν θα σου είναι ορατός πέρα από την ανθρώπινη του όψη! Αλλά και εκείνος θα σου φανερώνεται όπως τον αντιλαμβάνεσαι! Κατά κανόνα ως αντιπαθητικός καθρέφτης!
*
Μέχρι να κόψεις και το τελευταίο σχοινί που κρατάς -για την κάθε είδους "ασφάλεια" σου- αλήθεια δεν γνωρίζεις! Η πτήση στο υπάρχον Άγνωστο είναι προνόμιο των γενναίων! 

Θέλεις να σου αποκαλυφθεί ο Θεός! Μα δεν αντέχεις το volume του Υιού του ούτε στο ελάχιστο! Θες να μην πονάς! Μα αναζητάς πνευματικές ασπιρίνες! Γιατί ούτε καν ελπίζεις πως υπάρχει ζωή ατραυμάτιστη! 
*
Ένας αληθινός Οδηγός σε ελευθερώνει! Με μόνη την Παρουσία του! Ακόμα και από τον ίδιον! Είναι ο απόλυτος χάκερ! Η απόλυτη ανατροπή!
Σε σοκάρει όμως που σου γκρεμίζει και τα "ευγενή" σου νοητικά σχήματα! Κυρίως αυτά! Τους ιδεαλισμούς σου, τις κάθε είδους απόψεις σου! Γι’ αυτό και δεν είναι ευπρόσδεκτος στην ζωή σου! Ο άνθρωπος ψάχνει κάτι πολύ λιγότερο από Αυτόν! Ο οποίος απλώς μεταφέρει Θεό! Ζώντα Θεό! Όχι τον "θεό" του νου! Γι’ αυτό εξάλλου και ο άνθρωπος με τόσους σοφούς, τόσους δασκάλους, παραμένει αλύτρωτος! Σχολές, κανόνες, τυπικά, όρκοι, δεσμεύσεις δεν είναι παρά παλαιοε-ποχιακά σχήματα νηπιακής παιδαγωγικής! Για νήπια! 
*
Η τάξη είναι υποδεέστερη μορφή εκδήλωσης από το χάος!
Εντούτοις και το χάος και η τάξη για το υποκείμενο (τον άνθρωπο) έχουν και δημιουργική και καταστροφική όψη! 

Ανατολή είναι όπου πατά ένας φωτισμένος! Και στην δύση να βρίσκεται, ανατολή είναι! 
*
Άσε τον ποταμό να κυλάει…
Ο Θεός συγχώρησε τον άνθρωπο! Συγχώρησε τον κι εσύ! 

Τα άγια όντα επιλέγουν για όλη την ανθρωπότητα! Ευτυχώς!
*
Οι δάσκαλοι δίνουν τα δώρα τους, και είναι έτσι πλήρες το θέλημα του Θεού! Δεν ασχολούνται με το αποτέλεσμα!
Προς τους θεραπευτές
Ανησυχώντας για την θεραπεία την περιορίζεις!

Ένα ευχαριστώ στον άγγελο μας! Για τα έτη φωτός στην Γη...

Ο αγαπημένος Φανούριος να φανερώσει στις ψυχές το Φως!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: