ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

25 Οκτ 2015

"The way to do is to be!"

Τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή σου, αν δεν είχε πρώτα λάβει την συγκατάθεση μέσα στις σκέψεις σου!
Ο κόσμος είναι σκόνη! Φύσα την να σκορπιστεί!
Σχολή των Θεών

Οι μάγοι γνωρίζουν κάτι βαθύ και ουσιαστικό: Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, άλλαξε την δική σου στάση απέναντί του!
Μέρλιν ο Μάγος
*
Ποτέ δεν μπορείς να δεις τίποτα πέρα από αυτό που είσαι!
Ένα δάκρυ από την ψυχή σου καθαρίζει τον νου! «Όταν ο οφθαλμός είναι καθαρός, όλο το σώμα είναι καθαρό!» Δυο πράγματα συλλέγουν οι άγγελοι για να σε ελευθερώσουν από τον νου σου: το δάκρυ και το γέλιο!
*
Η θεϊκή μήτρα υπάρχει πραγματικά!
Υπάρχει ένα μέρος όπου όλα τα πράγματα αρχίζουν, το μέρος της αγνής ενέργειας που απλά "υπάρχει"! Είναι ένα κβαντικό εκκολαπτήριο της πραγματικότητας όπου τα πάντα είναι δυνατά! 
Το 1944 ο Μαξ Πλανκ, ο πατέρας της κβαντικής θεωρίας, σοκάρισε τον κόσμο λέγοντας ότι αυτή η "μήτρα" είναι το μέρος από όπου προέρχονται η γέννηση των αστεριών, το DNA της ζωής, και όλα τα άλλα ενδιάμεσα σε αυτά! 
Πρόσφατες ανακαλύψεις παρέχουν δραματικά αποδεικτικά στοιχεία ότι η μήτρα για την οποία μιλούσε ο Πλανκ -η θεϊκή μήτρα- υπάρχει πραγματικά. Είναι εκείνος ο συνδετικός κρίκος που έλειπε από την κατανόησή μας και που παρέχει τον χώρο όπου πραγματοποιείται το σύμπαν, την γέφυρα μεταξύ της φαντασίας μας και της πραγματικότητας, και τον καθρέπτη που εμφανίζει στον κόσμο εκείνο που δημιουργούμε μέσα μας!
*
Ευλογημένοι οι μοναχικοί!
Ποιος είναι ο μοναχικός άνθρωπος; Εκείνος που έχει αποβάλει την ανάγκη να τον χρειάζονται, εκείνος που είναι τελείως ικανοποιημένος με τον εαυτό του έτσι όπως είναι, εκείνος που δεν ζητάει καμία σημασία από σένα, από τα μάτια σου, από τις αντιδράσεις σου!
Αν του δώσεις την αγάπη σου, θα σου είναι ευγνώμων! Αν πάλι δεν του την δώσεις, δεν παραπονιέται! Αν τον επισκεφθείς, είναι ευχαριστημένος! Αν δεν τον επισκεφθείς, είναι το ίδιο ευχαριστημένος! Όταν βρίσκεται με το πλήθος, το χαίρεται, κι όταν ζει σε ένα ερημητήριο, το χαίρεται επίσης! Αν κάποιος περπατά δίπλα του, πολύ καλά! Αν κάποιος φύγει, και πάλι πολύ καλά.
Ποτέ δεν περιμένει κανέναν και ποτέ δεν κοιτάζει πίσω!
Μόνος του είναι ολοκληρωμένος! Δεν μπορείς να κάνεις ένα μοναχικό άνθρωπο δυστυχισμένο, γιατί έμαθε να ζει με τον εαυτό του και να είναι ευτυχισμένος με τον εαυτό του! Είναι αυτάρκης!
Osho
*
Το αύριο δεν αρχίζει τώρα;
Ο Ταξιδευτής των Άστρων, ο "Περιπλανώμενος" για τους ανθρώπους, διασχίζει τους κόσμους και περπατά στην Γη αποκαλύπτοντας το μυστικό του... To whom it may concern! 
*
Να είσαι σαν τον ήλιο! Και αυτό που είσαι θα θερμαίνει την Γη! 
Να είσαι ο χώρος στο κέντρο! Να είσαι το τίποτα! Και θα έχεις τα πάντα για να δώσεις στους άλλους! 
*
Κάνε περισσότερα από αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένο!
Μια καλή αρχή είναι να αποδεχτείς τα ελαττώματά σου, τα οποία καταρχάς δεν δέχεσαι ότι έχεις! Όταν εμφανίζεται ένα ελάττωμα, το προβάλλεις στους άλλους! Εσύ θεωρείς ότι δεν το έχεις! Στο φως όλα λυτρώνονται! 

Ο σκοπός της πειθαρχίας είναι να ζούμε πληρέστερα όχι λιγότερο! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: