ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Νοε 2015

Σήμερα γεννήθηκα! Είμαι μωρό! Το μόνο που ξέρω είναι να αγαπώ!

Το «κακό» είναι κάτι πολύ πιο πέρα από τις «αμαρτίες»! Πολλώ δε μάλλον από την παντός είδους αδυναμία! Το κακό είναι η πρόθεση συνδιαλλαγής με τον σατανά πίσω από την πλάτη του Θεού! Γι’ αυτό ο άγγελος μας λέει: «Πάρτε μαζί σας τον Θεό όπου κι αν πηγαίνετε! Κυρίως στις αμαρτίες σας!»

Μην διερωτάστε γιατί συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα ή γιατί ο κόσμος είναι έτσι! Βλέπετε εσείς κανέναν να πηγαίνει προς τον Θεό;

Κάποιες οδυνηρές στιγμές βλέπεις μέσα στον άλλον όχι τον κακό του εαυτό κ.λπ., αλλά κάτι βαρύ, κτηνώδες, τόσο ξένο προς την ανθρώπινη φύση…  Είναι στιγμές που σε κοιτάζει κατάματα ο αιώνιος αντίπαλος, ο αιώνιος εχθρός του ανθρώπου!
*
«Πρώτη φορά Αριστερά!» Το πιο σύντομο ανέκδοτο, αν δεν ήταν τραγικό!
Η Αριστερά -που είναι η χριστιανική ηθική!- υπάρχει ακόμα μόνο στα όνειρά μας! Όπως εξάλλου και ο «χριστιανισμός» του Χριστού! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν οφείλουμε να λέμε ΟΧΙ στους χλευαστές! Ούτε σημαίνει πως θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε! Η θεωρία από την πράξη απέχει όσο ο διάολος από τον Θεό! Και πρώτα πρώτα μέσα μας!

Μην κρίνεις στους άλλους ό,τι εσύ δεν έχεις κατακτήσει! Αρκετά με την υποκρισία!

 Ο τρόπος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! Στην πραγματικότητα δείχνει την ταυτότητα σου!  Υπάρχει αιδώς που σκεπάζει πολλά μας ατοπήματα! Και αναίδεια που αποκαλύπτει βάθη ασέβειας προς την Ζώσα ζωή ( ή  τον Θεό αν προτιμάτε να την αποκαλείτε έτσι!)

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: