ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

31 Δεκ 2015

365 καινούργιες μέρες, 365 καινούργιες δυνατότητες ζωής!

Όλο το ζητούμενο είναι η ευλογημένη αίσθηση της Παρουσίας! Η εσωτερική συνομιλία με τον Ζώντα Θεό! Η γλυκιά αυτή πληρότητα και ασφάλεια…

Μα και για να προσευχηθείς χάρη χρειάζεται! Καρδιά που να λειτουργεί! Ο νους διατυπώνει σκέψεις μα η καρδιά γνωρίζει! Και συνηχεί με την ομορφιά της αγάπης που διατρέχει κάθε έκφραση ζωής! 
*
Καλή και ευλογημένη χρονιά αγαπημένοι μου!
Να ξεφύγουμε από τα ατελή σχήματα σκέψεις, από λόγους που μας πετούν στην παρακμή! Να βρούμε μέσα μας λόγο φωτός, δύναμη ζωής! Αμήν!
*
Το δώρο της κάθε μέρας είναι ζωντανό, φρέσκο, πρωτότυπο! Ζωή πολύχρωμη, ανεξάντλητη, δοξαστική!
Καθώς ένας ακόμα κύκλος κλείνει με τον χρόνο που φεύγει και τον καινούργιο που έρχεται -όπως και στον κύκλο μιας μέρας, μιας εβδομάδας, ενός μήνα, μιας ζωής- ο Θεός δίνει γενναιόδωρα αυτό που ξέρει: Ζωή! Δυνατότητες έκφρασης Ζώσας Ζωής!  Σε όλο και υψηλότερη κλίμακα!
* 
Ένα ευχαριστώ στον άγγελο μας!
Στην μαγική του παρουσία που είναι πάντα φως, χαρά, ευλογία, πληρότητα! Φτερά! Πάντα μια άλλη φτερωτή οπτική που πετάει πάνω από τα αδιέξοδα του κόσμου τούτου! Μια ελπίδα που ακυρώνει την δυστυχία του νου! Μια ασφάλεια που δεν πατά πουθενά στα χωράφια του νου, γι’ αυτό υπέροχα ανέγγιχτη! Ένα διαρκές θαύμα αγάπης!
* 
Να θυμάσαι: αυτό που δεν έγινε μπορεί να γίνει το επόμενο λεπτό!
Να θυμόμαστε αγαπημένοι μου καθώς κάνουμε τους απολογισμούς μας πως δεν υπάρχει δίκιο πάνω από την αγάπη που να μην αυτοαναιρείται! Το μόνο δίκιο είναι η αγάπη! Το μόνο ζητούμενο το ευλογημένο μαζί!
*
Ο Χριστός γεννιέται κάθε χρόνο, κάθε μέρα, κάθε στιγμή! Ανασταίνοντας τα νεκρά τοπία μιας θανατόφιλης ανθρωπότητας! Χριστανάσταση!
Ας ανοίξουμε πόρτες και παράθυρα στο Φως! Υπόγεια και κλειστά δωμάτια με τα φαντάσματα του εαυτού! Τα σκληρά και άκαμπτα μέρη του φόβου που ντύνεται η αλαζονεία! Όλα στο φως της αγάπης που είναι ο Ζων Θεός! Ο Χριστός-Εαυτός!
* 
Πες: «Είμαι αποφασισμένος να αλλάξω!»
Ποιος θα γινόσουν αν δεν σου έλεγαν οι άλλοι ποιος είσαι;

Ζωή δεν είναι απλά να ζεις αλλά να γιορτάζεις την κάθε μέρα!
Όσσο
* 
Ας γιορτάσουμε το φως! Μέσα μας, γύρω μας, σε κάθε ψυχή!
Ζούμε μέσα στο θαύμα η ίδια η ύπαρξη μας είναι ένα θαύμα και υπάρχουν και εκείνοι που δεν πιστεύουν στα θαύματα!

Δώσε αυτό που θέλεις να πάρεις!

Οι ονειροπόλοι δεν δαμάζονται!
Πάολο Κοέλο

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: