ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

16 Δεκ 2015

Ας υπογράψουμε την Χριστότητα! Να λήξει η τραγωδία του θανάτου! Χριστός γεννιέται χαρά στον κόσμο!

Σεβασμό αγαπημένοι μου στην εν ημίν Χριστότητα! Έχουμε μέσα μας την πνευματική αστερόσκονη της Μεγάλης Έκρηξης του αναστημένου Χριστού που διεμβόλισε άπασες τις αιθερικές δημιουργίες και έγινε βρώση και πόση όλων των όντων! Οι ψυχές γνωρίζουν! Ας υπογράψουμε την Χριστότητα! Να λήξει η τραγωδία του θανάτου! Χριστός γεννιέται χαρά στον κόσμο! 
* 
Σύνδεση με τον συμπαντικό Νου, τον άγγελό μας!
"Τα πάντα είναι Φως από το Φως Του! Ακόμα και η δυνατότητα να κατανοούμε τον εαυτό μας είναι Φως απ’ το Φως Του! Είθε η αγάπη Του να μας εμπνέει, να μας οδηγεί και να μας φωτίζει στην αιωνιότητα! Είθε να γίνουμε λαμπεροί και φωτοβόλοι σαν αστέρια! Είθε η ζωή μας να είναι μια στιγμή αναλαμπής και φωτισμού του εαυτού μας και των αδελφών μας! Γιατί, αλήθεια, πού είναι οι άλλοι, πού είμαστε εμείς, πού είναι ο Θεός μας; Απλώς ε ί ν α ι! Όλα είναι μέσα στο 
ε ί ν α ι, την Δύναμη και την άπειρη δυνατότητα του Πατέρα!" 

"Aς σηκώσουμε το χέρι μας ψηλά και ας ευλογήσουμε τον κόσμο και ας πούμε: Φως, ειρήνη, αγάπη, ελπίδα, χαρά, υγεία, δύναμη, ικανότητα, ενότητα, κατανόηση, τρυφερότητα! Τότε θα δούμε ο ένας το Φως του άλλου! Και τότε το Φως, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του σε κάθε ποιότητα, όπου κι αν το έχουμε κρύψει μέσα στα παραμαγνητικά πεδία του κακού, θα εκδηλωθεί και θα μεταμορφώσει ολόκληρη την πλάση!" 

"Λάμψε σαν αστέρι, γίνε Φως, ακτινοβόλησε Φως, ανύψωσε τις δονήσεις σου! Δυο επιλογές υπάρχουν: είτε να κλαίγεσαι, να μεμψιμοιρείς και να μη ζήσεις ποτέ, είτε να είσαι Φως! Η χαρά και η αγάπη έχουν φυτευτεί μες στην καρδιά μας από τον Θεό, πριν γεννηθούμε στοn χωρόχρονο! Όταν ακόμα ήμασταν άυλη «ύλη», όταν ακόμα ήμασταν αυτό που αποκαλούμε πνευματική οντότητα!"
* 
Αυτό το λεπτό που ζεις είναι η ζωή σου!
"Δημιουργώντας συνειδητά με το Φως, και ανυψώνοντας τις δονήσεις μας, φωτιζόμενοι, αναλάμποντας την θεία υπερουσία, ήρθε η ώρα να μπούμε κι εμείς στον χορό, να μπούμε κι εμείς στην γιορτή, συνειδητά! Κι αντί να είμαστε μίζεροι και θλιμμένοι, αγανακτώντας με την ζωή μας, μπορούμε να πιάσουμε το χέρι των αγγέλων και να μπούμε στο πανηγύρι του Θεού μέσα στο χορό της καθημερινότητας! Μη λυπάσαι για ό,τι είσαι σήμερα. Λυπήσου για αυτό που μπορείς και δεν γίνεσαι τώρα!"
* 
Ευλογημένοι όσοι φωτίζουν το Φωτόδεντρο της Ζωής του κόσμου! 
"Σημασία δεν έχουν οι μορφές αλλά η ουσία! Μέσα στην ουσία υπάρχουν και οι μορφές, ένα μεγάλο και υπέροχο παιχνίδι, ένας ατέλειωτος χορός! Μέσα σ’ αυτό το πανηγύρι και σ’ αυτή την χαρά, καλό είναι να μη χάνουμε τους ορίζοντές μας, να μένουμε θεϊκοί και αγνοί, όπως μας έφτιαξε ο Πατέρας μας, γιατί με θειότητα, με θεϊκή αγνότητα και με απόλυτη τελειότητα και πανταχού παρουσία, η ατέρμονη ικανότητά Του, που λέγεται αγάπη, ευσπλαχνία, παντοδυναμία, απειροσύνη, μας δημιούργησε για τον εαυτό Του και δεν θα ησυχάσει αν δεν το κατανοήσουμε αυτό και δεν το επιστρέψουμε με τον πιο αγαπητικό, εναργή και πλήρη τρόπο σε Εκείνον!" 

"Αν είστε απ’ αυτούς που τους αρέσει να συμμετέχουν ενσυνείδητα στην μεγάλη ορχήστρα του Θεού, να βελτιώνετε τις αποχρώσεις, τα χρώματα και τις δυνατότητές σας! Αν είστε από αυτούς που είναι ταγμένοι να φέρουν ένα νέο μήνυμα χαράς και Φωτός και έχετε αφιερώσει σε αυτόν το σκοπό την ζωή σας, γίνετε συνειδητοί στην εργασία σας με το Φως, αφού, έτσι κι αλλιώς, είστε Φως! Πάντοτε είστε Φως! Οι φύλακες άγγελοι μας προστατεύουν από κάθε κίνδυνο και μας κατευθύνουν στην πορεία μας! Είναι η πηγή της δημιουργικότητάς μας!"
* 
Ας γίνει εσωτερική σου δέσμευση ο σεβασμός του εαυτού και των άλλων!
"-Δάσκαλε, πώς μπορώ να πετύχω να φτάσω στην ανώτερη ζωή, να είμαι ελεύθερος και να βλέπω και να ακούω το Υπέρτατο; 
-Να τολμήσεις! Αν μπορέσεις, έστω και για μια στιγμή, να μπεις με την σκέψη στο άμορφο όπου δεν κατοικεί κανένα πλάσμα, τότε θα ακούσεις την φωνή του Υπέρτατου!
-Αυτό είναι μακριά ή κοντά;
-Είναι εντός σου! Αν μπορέσεις να επιβληθείς για λίγη ώρα στον εαυτό σου και να καταστείλεις τις επιθυμίες σου, θα ακούσεις τον απερίγραπτο λόγο της υπέρτατης αγάπης που κατοικεί μέσα σου! Αν η ίδια σου η θέληση και ο εαυτός σου είναι σε σιωπή, ο Θεός θα ακούσει και θα ακουστεί! Θα δει και θα μιλήσει! Η ίδια σου η ακοή, η επιθυμία και η όραση σε εμποδίζουν να δεις και να ακούσεις το Υπέρτατο! Πρέπει, όμως, να τολμήσεις!"
* 
Σήμερα βάζω μέσα σε κύκλο αγάπης κάθε έναν που συναντώ!
"Και είπεν ο Θεός: «Γενηθήτω Φως!» Και εγένετο Φως! Και ονόμασε ο Θεός το Φως ημέρα και το σκότος νύκτα». Ας δουλεύουμε με το Φως για την αγάπη και με αγάπη! Εξάλλου, σε ένα τέλειο σύμπαν δεν μπορούμε να προσφέρουμε τίποτα! Όμως, όταν ασχολούμαστε ή συνεργαζόμαστε με το Φως, τότε συμβαίνει κάτι όπως στις χορωδίες: Ο μεγάλος μαέστρος διευθύνει ολόκληρη την ορχήστρα, κι ο καθένας κάνει καλά την δουλειά του!"
* 
Θαύματα έρχονται προς εσένα κάθε στιγμή!
 "Ας φέρουμε το αντικείμενο του οραματισμού σας στον φυσικό κόσμο! Ας αφήσουμε την ενέργεια αυτή που θέλουμε να μετατραπεί σε υποατομικά σωματίδια! Δημιουργήστε τα σωματίδια έτσι που η ενέργειά τους να είναι όσο πιο υψηλή μπορείτε να διανοηθείτε! Καθώς μεταβάλλετε την ενέργεια σε σωματίδια φωτός, δείτε την να περνά από τον κόσμο της ουσίας στον κόσμο της αγγελικής μορφής και από τον κόσμο της αγγελικής μορφής στον κόσμο της ανθρώπινης μορφής! Αφήστε αυτά τα σωματίδια του φωτός να αρχίσουν να συμπυκνώνονται! Φανταστείτε τα να έχουν ένα σχήμα και μια μάζα, καθώς ενώνονται! Ανοίξτε την καρδιά σας για να δεχτεί αυτά τα σωματίδια του Φωτός που αντιπροσωπεύουν την ενέργεια αυτού που θέλετε. Χαιρετήστε τα με αγάπη! Ευχαριστήστε τον Πατέρα και έλξτε τα προς το μέρος σας για να τα απολαύσετε και να τα μοιράσετε! Φέρτε αυτά τα υποατομικά σωματίδια του Φωτός μέσα στο DNA που βρίσκεται στο κέντρο κάθε κυττάρου. Νιώστε τα σωματίδια του Φωτός να διαπερνούν όλο σας το DNA, μέσα στο οποίο είναι κωδικοποιημένο το πρόγραμμα της ζωής σας!" 
* 
…Πτήση αγάπης πάνω από την Γη με το έλκυθρο του Άη Βασίλη…
"Δείτε τον εαυτό σας να συναντιέται με την μη εκδηλωμένη, αγαπητική ενέργεια, την υπέρλαμπρη ενέργεια αυτού που θέλετε να δημιουργήσετε! Χρησιμοποιήστε την σκέψη σας για να το δείτε! Έχει κάποιο πρότυπο ή χρώμα; Μπορείτε να το αισθανθείτε; Μπορείτε να το μετατρέψετε σε σύμβολο; Κάντε, λοιπόν, έτσι την εικόνα πιο ρευστή, ανοιχτή, αρμονική, γλυκιά. Ενισχύστε την ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας ίσως χρώματα, αρώματα, ήχους! Κάντε τα χρώματά της και τα σχήματά της πιο όμορφα! Κάντε το μέγεθός της έτσι που να το αισθάνεστε σωστά! Φανταστείτε ότι η μη εκδηλωμένη ενέργεια αυτού που δημιουργείτε είναι ζωντανή και αφήστε την να έρθει σε επαφή μαζί σας! Τώρα προσθέστε Φως, αγάπη, συμπόνια! Αν δουλεύετε με ένα σύμβολο, ελάτε σε επαφή μ’ αυτό το σύμβολο ή με ένα ιδεόγραμμα ή αρχέτυπο!" 

"Να σκέφτεστε ένα πλέγμα Φωτός γύρω από το κεφάλι σας να προεκτείνεται ίσια προς τα πάνω και να φτάνει στις πιο ανώτερες διαστάσεις! Όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε, τόσο πιο λεπτό και όμορφο γίνεται το πλέγμα! 
Στείλτε, λοιπόν, την συνείδησή σας κατά μήκος αυτού του πλέγματος και φανταστείτε ότι αφήνετε την γήινη πραγματικότητα και μπαίνετε στον κόσμο της ουσίας, που είναι ο πατέρας σας: τα χρώματα, το Φως!" 
* 
Άφησε την ζωή να σε αγγίξει!
"Φανταστείτε ότι το DNA σας συνεργάζεται για να φέρει το Φως στη ζωή σας, στην υψηλότερη, στην πιο λαμπερή και ευλαβή μορφή του! Τα σωματίδια φωτός εναρμονίζονται με την ζωή σας μέσα από το DNA ώστε να έρθουν εύκολα και να ταιριάσουν σε κάθε σημείο!" 

 "Μπορείτε να ζήσετε ζωή γεμάτη χαρά, αφθονία, φιλία, υγεία και ορθή πράξη! Σκεφτείτε κάτι στην ζωή σας που θα θέλατε να βελτιωθεί! Αφιερώστε μια στιγμή τ ώ ρ α να την οραματιστείτε όπως θα θέλατε να είναι! Επιβεβαιώστε ότι αυτό που θέλετε είναι ήδη εδώ, και να είστε σίγουροι ότι, αν αυτό που επιζητάτε είναι αγαθό, θα δέχεται την ευλογία του παγκόσμιου και αιώνιου ειρηνοποιού Πατέρα και, δια μέσου του αγγέλου, θα πραγματοποιείται μέσα στο χώρο και τον χρόνο σας!" 
* 
Ευτυχώς έρχονται Χριστούγεννα!
"Ο Θεός μπορεί να δημιουργήσει για σας μόνο αυτά που μπορεί να δημιουργήσει μέσα από σας! Είστε και είμαστε μια συνδημιουργική δύναμη, μαζί με τον Πατέρα μας, με κοινό άξονα την αγάπη και τα έργα ομορφιάς! Αυτός δημιουργεί για σας το καλύτερο δυνατό μέσο, στα όρια της τωρινής σας ικανότητας, για να δέχεστε αυτά που ζητάτε! Αν σκέφτεστε με ευρύ, δημιουργικό και ανοιχτό τρόπο, ο Πατέρας θα δημιουργήσει μια αντανάκλαση αυτής της κατάστασης, δίνοντάς σας τα πιο εκλεπτυσμένα και φωτεινά πράγματα!" 

"Να είστε βέβαιοι ότι από την στιγμή που επιβεβαιώνετε ότι έχετε κάτι, όλα όσα συμβαίνουν σας προετοιμάζουν για να το αποκτήσετε! Το σύμπαν ολόκληρο θα συνηγορήσει μαζί σας για να σας το προσφέρει! Ο Θεός είναι μαζί μας! Ο Θεός και ένας άνθρωπος αποτελούν πλειοψηφία!" 
*
Να είσαι ευλύγιστος πνευματικά και ρέων!
 "Αν θέλετε ψυχική αφθονία, αν αναζητάτε την αδελφή ψυχή, αν θέλετε καλή υγεία, δείτε ότι έχετε ήδη αυτό που ζητάτε και ευχαριστήστε τον Πατέρα σας από πριν, διότι, μέσω του αγγέλου, Εκείνος θα ενημερωθεί και θα σας στείλει το κάλλιστο! Χρησιμοποιήστε θετικές επιβεβαιώσεις και δηλώσεις στον ενεστώτα χρόνο που θα δηλώνουν ότι έχετε ήδη αυτό το οποίο θέλετε και είναι αγαθό! Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε: «Είμαι Φως! Έχω αφθονία! Είμαι γεμάτος αγάπη! Είμαι καλοσύνη! Εγώ είμαι αλήθεια! Εγώ είμαι ομορφιά! Είμαι θεραπεία!» Αυτά μπορεί αυτή την στιγμή να μην ισχύουν για σας! Καθώς όμως θα συνεχίσετε να τα επικαλείστε, θα γίνουν η πραγματικότητα και η αλήθεια σας! Γιατί, Εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος ην προς τον Θεόν και Θεός ην ο Λόγος!" 
*
Το κοινό μας όνομα είναι «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!» Τι είμαστε; Παρουσία Φωτός!
"Η σκέψη που δεν επιδέχεται περιορισμό μας φέρνει σε επαφή με την ευρύτερη εικόνα της ζωής μας και μας συνδέει με το όραμα του αγγελικού μας Εαυτού! Ας διευρύνουμε όσο είναι δυνατόν το όραμά μας! Ας σκεφτούμε θετικά, ας φανταστούμε τον εαυτό μας ότι έχει περισσότερα απ’ ό,τι έχει τώρα, για να τα μοιράσουμε στους άλλους! Αν θέλετε αγάπη σε μια σχέση, δημιουργήστε την με το Φως! Στείλτε Φως, αντί να εστιάζετε την προσοχή σας στο τι είναι τώρα και να γκρινιάζετε, να καταριέστε και να κρίνετε! Δείτε μέσα στο Φως αυτή την σχέση να βελτιώνεται, να ομορφαίνει, να λαμπρύνεται! Σε καμία περίπτωση μη δέχεστε τις τωρινές σας συνθήκες ως τις καλύτερες δυνατές!" 
* 
Δώσε χώρο στην αγάπη! Αυτή μόνο εκτοπίζει τον φόβο!
"Έχουμε ταλέντα που μας έχει χαρίσει ο Πατέρας μας μέσα στο Φως! Πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά την ικανότητά μας να είμαστε, την ικανότητά μας να δημιουργούμε κάτι που δεν υπάρχει ακόμα στην πραγματικότητα, αλλά είναι μέσα στις ανώτερες ικανότητές μας! Η δύναμή μας, η ικανότητά μας, μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε ότι μας ανήκουν περισσότερα απ’ όσα έχουμε! Πρέπει να αφιερώνουμε κάποιο χρόνο στο να βλέπουμε τον κόσμο μας ομορφότερο, να χαλαρώνουμε, να σκεφτόμαστε τον άγγελό μας, να τον αφήνουμε να μας παίρνει στην αγκαλιά Του, να γεμίζουμε με Φως μέχρι το κόκαλο και να ακτινοβολούμε το Φως παντού! Να εξασκηθούμε μ’ αυτόν τον τρόπο ώστε να σκεφτόμαστε με νέους τρόπους χωρίς περιορισμό!" 
* 
Καμιά φορά η πτώση σε κάνει να ανοίξεις τα φτερά σου!
 "Αρχίστε τώρα! Γίνετε Φως! Εκδηλώστε δημιουργικότητα! Κάντε στάση για μια στιγμή και σκεφτείτε κάτι που θα θέλατε να βελτιώσετε! Ύστερα, μάθετε να κινείστε δημιουργικά και απεικονίστε κάτι ακόμη καλύτερο απ’ ό,τι είχατε φανταστεί μέχρι τώρα να συμβαίνει! Μη δέχεστε ποτέ τις τωρινές σας συνθήκες ως τις καλύτερες που είχατε ποτέ! Μην εμπιστεύεστε τους ανθρώπους όταν σας λένε πως υπάρχει κάτι που είναι αδύνατον να δημιουργηθεί! Ο Πατέρας μας μάς έδειξε τον δρόμο! Όταν έχετε αγάπη, όταν γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε με ενέργεια και Φως, τα πάντα είναι δυνατά! Βέβαια, άσχημα πράγματα δεν μπορείτε να δημιουργήσετε, γιατί θα περάσουν από μέσα σας και πρώτοι εσείς θα είστε οι αποδέκτες! Εκείνο όμως το οποίο πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι κάθε δημιουργία είναι το τάλαντο που πολλαπλασιάζεται όταν ο κύριος του αγρού επιστρέφει! Μην και μας πει: Δούλε πονηρέ και οκνηρέ, απέκρυψες το τάλαντό σου!"
* 
Να είσαι τόσο γενναιόδωρος με τον εαυτό σου και τον κόσμο που να μην χαλαλίζεις ούτε μια στιγμή στην μιζέρια!
 "Δημιουργήστε με το Φως μια ευλογημένη ζωή για τον εαυτό σας και όλο τον πλανήτη. Μπορούμε να μάθουμε να είμαστε δημιουργικοί! Όλοι έχουμε βιώσει στιγμές δημιουργικότητας, ξαφνικές ενοράσεις, οράματα, που μας δείχνουν νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ζούμε! Όλοι έχουμε ξεσπάσματα έμπνευσης και καλοσύνης, αγαπητικές διαθέσεις! Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι δημιουργικοί και σε εκείνους που πιστεύουν ότι δεν είναι, είναι οι πεποιθήσεις τους για την δημιουργικότητα!"
* 
Δεν είσαι νους! Είσαι συνείδηση! Ο νους επηρεάζεται και χειραγωγείται! Η συνείδηση είναι πνεύμα! Φως!
"Η δημιουργικότητα, η αγάπη και η φαντασία είναι τρία σημαντικά κλειδιά για να δημιουργήσετε μια ευλογημένη πραγματικότητα για τον εαυτό σας! Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί, να εκλεπτύνουμε την ενέργεια με αγάπη για το Φως και να χρησιμοποιούμε τις σκέψεις και τις εικόνες για να ευεργετούμε τον εαυτό μας και τους άλλους! Όσο πιο πολύ επεκτείνουμε την σκέψη μας, τόσο πιο πολύ επεκτείνεται και η πνευματικότητα που δημιουργούμε!" 
* 
Για την παράσταση «Αθηνά Χατζηεσμέρ ετών 17»
 "Την Ηλιάνα Μαυρομάτη συντροφεύει στη σκηνή ο μουσικός της παράστασης Ισίδωρος Πάτερος. Ποτέ ξανά δεν είδα τόση ουσία να παρασταίνεται με τόση ηρεμία. Ο τρόπος με τον οποίο τραγουδά και υποβάλλει στην πρωταγωνίστρια την ατμόσφαιρα, είναι σχεδόν αγγελικός".
Μαριάνθη Σοντάκη
* 
Ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο 
Όσο υπάρχει αναπνοή μέσα μου, τόσο θα συνεχίσω να επιμένω! Γιατί τώρα ξέρω μία από τις μεγαλύτερες αρχές της επιτυχίας: Αν επιμένω αρκετά, θα νικάω!
Θα επιμένω! Θα νικάω!
*
Αλλάζοντας την αντίληψή σου ξαναγράφεις την χημεία του σώματος σου!
"Μια εργασία με το φως που μου αρέσει πολύ: φανταστείτε ένα ουράνιο τόξο να ενώνει την καρδιά σας με τον άνθρωπο που θέλετε να βοηθήσετε -εμφανίζεται τότε ένα καθαρό λεπτό πνεύμα από φως, ένα πλέγμα ελευθερίας και ευλογημένης δυνατότητας!" 

"Μπορείτε να μάθετε να κάνετε φωτοδουλειές μέσα σε δευτερόλεπτα και μ’ αυτόν τον τρόπο, λειτουργώντας αγγελικά, να ομορφαίνετε και να ευλογείτε τους κόσμους της πραγματικότητας, δημιουργώντας εκπληκτικά και γρήγορα αποτελέσματα μέσα στο μεγάλο εργαστήρι του Θεού! Για παράδειγμα, κάποια στιγμή περιμένετε σε μια μεγάλη ουρά, όπου όλοι είναι εκνευρισμένοι και ανυπόμονοι: αρχίστε να βελτιώνετε την κατάσταση, συγκεντρώνοντας την προσοχή σας στα αποτελέσματα που θέλετε! Μπορεί η ουρά να κινηθεί πιο γρήγορα, να εξυπηρετηθούν όλοι γρηγορότερα, να γεμίσουν οι ψυχές με Φως, να γίνουν όλοι ωραιότεροι και να φύγουν ευχαριστημένοι! Μπορείτε, εκείνη την στιγμή, να σκεφτείτε πώς θα ήταν τα αποτελέσματα αν εκπέμπατε ροζ αγαπητική ενέργεια σε όλο αυτόν τον κόσμο μπροστά σας! Μπορείτε να δείτε ροζ κύκλους αρμονίας να εξαπλώνονται προς τα έξω! Προσθέστε Φως σ’ αυτή την εικόνα και να είστε βέβαιοι ότι σε λίγα δευτερόλεπτα θα μείνετε κατάπληκτοι με τα αποτελέσματα της φωτοδουλειάς!"
* 
Οι πιο υπέροχοι άνθρωποι είναι εκείνοι που μαζί τους μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα!
"Όταν νιώσετε το φως και το βιώσετε ως ενέργεια, μπορείτε να το έλξετε στην χωροχρονική πραγματικότητα με το να σκεφτείτε ότι μετατρέπετε αυτή την ενέργεια σε υποατομικά σωματίδια φωτός, τα οποία εναρμονίζονται με το είναι σας και τα έλκετε προς εσάς!"
 * 
Κάνε τον νου σου μια ελεύθερη από σκέψεις ζώνη!
"Το φως είναι το θεϊκό μας δώρο! Δoυλεύοντας, λοιπόν, κατευθείαν με την ουσία αυτού που θέλουμε, τα πράγματα επανέρχονται στην ανώτερη μορφή τους! Δημιουργώντας με την ενέργεια του φωτός, μπορούμε να παράγουμε τόσο άμεσα και ισχυρά αποτελέσματα, ώστε πολλοί θα τα ονομάζουν θαύματα! Πριν κάνετε όμως «φωτοδουλειά», συγκεντρωθείτε πρώτα στα αποτελέσματα που θέλετε να εμφανίσετε! Σίγουρα αυτά θα πρέπει να είναι αποτελέσματα αγάπης, υπευθυνότητας, στοργικότητας και καλοσύνης! Έπειτα, σκεφτείτε την εικόνα, την αύρα σας, την Δύναμή σας, το Φως σας, σαν πλέγμα που επεκτείνεται κατευθείαν προς τα επάνω! Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει, τόσο πιο λεπτό γίνεται το πλέγμα! Μπορείτε να απεικονίσετε αυτό το πλέγμα σαν οθόνη που οι γραμμές της γίνονται όλο και πιο λεπτές όσο ψηλά ανεβαίνει! Μπορείτε επίσης να το δείτε σαν ένα ύφασμα από Φως και να φαντάζεστε την ύφανσή του να γίνεται όλο και λεπτότερη στις ανώτερες διαστάσεις του! Έτσι, λοιπόν, τώρα, στείλτε την αγαπητική σας αντίληψη προς τα πάνω, μέσα από αυτό το πλέγμα, και δείτε ότι συνδέεστε με τις ανώτερες όψεις της αγγελικής διάστασης που περιέχετε! Δείτε να συναντάτε αυτό που θέλετε να δημιουργηθεί στην ενεργειακή του κατάσταση, και δουλέψτε νοητικά με όποια εικόνα σας έρχεται στον νου, για να γίνει όμορφο, λαμπερό, τέλειο, γεμάτο αγάπη! Και εναποθέστε το στο Φως!" 
*
Κάθε μέρα ένας άγγελος ανάβει το φως της ζωής σου!
"Όταν κάνετε «φωτοδουλειά» -όπως λέγεται στον κόσμο των αγγέλων- και προσθέτετε Φως, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε! Αρκεί να μην έχει καμία σχέση με περιοχές πέρα από το Φως, καμία σχέση με οποιαδήποτε τεχνολογία υποταγής της συνείδησης ή να παραβιάζει την αγάπη, την ψυχή ή την διάνοια των άλλων! Διότι, απλώς, δεν θα γίνει! Η «φωτοδουλειά», το μόνο που κάνει είναι να συνδέει με αγάπη όλα τα μέλη ενός κοινού σώματος δημιουργίας! Αν, λοιπόν, κάνουμε «φωτοδουλειά», πριν από κάθε υλική μας δραστηριότητα, θα φέρνουμε γεγονότα, περιστάσεις και πράγματα που επιθυμούμε στην ζωή μας, πιο γρήγορα και με καλύτερους τρόπους!" 

"Κάντε «φωτοδουλειά» με το να οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε να γίνεται το πιο όμορφο, ανοιχτό και αρμονικό σχήμα. Καθώς απεικονίζετε στον νου σας και παίζετε με την εικόνα αυτού που αγαθοποιά, πάντοτε, έχετε επιλέξει και θέλετε να δημιουργήσετε, το επεξεργάζεστε σαν ενέργεια!" 
* 
-Πού χάθηκες;
-Πού έψαξες;
"Ελάτε να μάθουμε πώς μπορούμε να συνδεόμαστε με τον Πατέρα μας και να είμαστε σε αυτή την σύνδεση, ώστε να δημιουργούμε αγαθότητα, αρμονικές εικόνες και τοπία, για τον εαυτό μας και τους άλλους! Στην πραγματικότητα είμαστε πάντα συνδεδεμένοι με τον Πατέρα! Γιατί, Αυτός και εμείς, είμαστε ένα! Αυτός δημιουργεί όλα όσα σκέφτεστε. Μπορείτε, αν θέλετε να το νιώσετε αυτό πιο συνειδητά, μέσα από την «φωτεινή εργασία»: Πριν από οποιαδήποτε υλική πράξη, δείτε καθαρά αυτό που θέλετε για να το περιβάλλετε με εικόνες ομορφιάς και αρμονίας! Ο θεϊκός Νους περιέχει την μη εκδηλωμένη ουσία όλων των μορφών, πριν αυτές εμφανιστούν στην φυσική μας πραγματικότητα!" 
* 
Ο νους αναπαράγει αυτό που η καρδιά δεν μπορεί να σβήσει!
"Μπορείτε να αλλάξετε το σενάριο όποια στιγμή θέλετε, να φέρετε νέους «ηθοποιούς» και να κάνετε το όνειρό σας να πάρει σάρκα και οστά, με την καλύτερη τροπή που εσείς επιλέγετε! Μπορείτε να έχετε οτιδήποτε κρίνετε πως είναι αγαθό και ωφέλιμο για σας και τους άλλους και εξυπηρετεί την πορεία σας προς το Φως. Η πραγματικότητά σας δεν είναι τόσο άκαμπτη όσο πιστεύετε, έτσι που είστε παγιδευμένοι μέσα σ’ αυτή! Μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες σας πιο εύκολα απ’ ό,τι νομίζετε! Μπορείτε να έχετε έναν κόσμο χαράς, ειρήνης, αφθονίας κι ακόμα περισσότερα! Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να έχετε όταν σκέφτεστε με Φως και αγάπη, όταν συνεργάζεστε με τον άγγελο και Δημιουργό σας! Μπορείτε να δημιουργήσετε θαύματα, κάνοντας φωτoδουλειές!" 

*
Οι δονήσεις σου επηρεάζουν την δόνηση του πλανήτη!
"Έλκετε άλλους ανθρώπους, οι οποίοι παίζουν συμπληρωματικούς ρόλους, δρώντας σαν καθρέφτες για να σας διδάξουν περισσότερα για τον εαυτό σας! Βρίσκεστε εδώ για να μάθετε για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας! Και μαθαίνετε, καθώς βλέπετε να αντανακλώνται παντού γύρω σας! Αφού, λοιπόν, αυτή η πραγματικότητα που ζείτε είναι το δικό σας όνειρο, μπορείτε να την ονειρευτείτε -και το επιτρέπει αυτό ο ίδιος ο Δημιουργός μας- με όποιον τρόπο θέλετε!" 
* 
Άγιε Νικόλα παρακαλώ σε στα πέλαγα όλα λουλούδια στρώσε! 
"Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σύνδεση μαζί του, αν ήδη δεν γνωρίζουμε ότι την έχουμε; Σύνδεση με την άπειρη, παντοδύναμη, αγαθοποιό και ελεήμονα Διάνοια, τον Δημιουργό και Πατέρα; Θα σας πω τούτο: να σκέφτεστε μάλλον αυτά που θέλετε, παρά αυτά που δεν θέλετε! Και τούτο γιατί, προς χάριν της ελευθερίας, το σύμπαν δημιουργεί και είναι ό,τι σκέφτεστε! Να εστιάζετε την προσοχή σας σταθερά πάνω στα οράματα, τις ελπίδες και την ομορφιά, τα όνειρα και τους στόχους σας, και να νιώθετε την πρόθεση να πετύχετε! Επιτρέψτε στο νου σας να δεχθεί την καθοδήγηση του αγγελικού σας εαυτού και αποκτήστε καθαρές, αθώες, λαμπερές, φωτοβόλες και δημιουργικές σκέψεις! Αισθανθείτε ότι η πραγματικότητά σας είναι ουσιαστικά ένα όνειρο που βλέπετε! Έχετε στολίσει το όνειρο με ορισμένα «βοηθήματα»: το σπίτι σας, την δουλειά σας, τα υλικά σας αποκτήματα, τα οποία αντανακλούν όλα όσα νομίζετε ότι μπορείτε να έχετε!" 
* 
Ας αφιερώσουμε τα ρόδα της ψυχής μας στα όνειρά μας! Να γίνει ο κόσμος Χριστούγεννα! Να γεννηθεί το φως στις ψυχές! Να γράψουμε μια καινούργια ιστορία φωτός ομορφιάς και αγάπης!
"Μπορούμε, αν θέλουμε, να έχουμε σαφέστερη εικόνα, καλύτερη σύνδεση με αυτόν τον αρμονικό, τέλειο, αιώνιο και απερινόητο Νου! Και να αντλήσουμε απεριόριστη υγεία, αφθονία, τεράστια αποθέματα αγάπης, Φως, αέναο Φως που δημιουργεί, νέες ιδέες, γνώσεις και ό,τι άλλο νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε! Ο συμπαντικός Νους, ο άγγελός μας, ο οποίος μας ενώνει με τον Εαυτό μας, είναι τέλειος! Δημιουργεί τέλεια!" 

"Τα πάντα γύρω μας υπάρχουν ως μέρος, ως εικόνες του συμπαντικού Νου, ο οποίος ονομάζεται Θεός, Παν, Ων! Ο συμπαντικός Νους, έτσι όπως η λογική μας μπορεί να τον προσεγγίσει μέχρι σήμερα, είναι και μη εκδηλωμένη ουσία, ουσία όμως από την οποία έχουν δημιουργηθεί όλες οι υλικές μορφές! Είμαστε κι εμείς μέρος αυτής της απέραντης και άπειρης Διάνοιας! Και αυτή η απέραντη και ατελεύτητη Διάνοια υπάρχει σε κατάσταση μακαριότητας και τελειότητας και δημιουργεί τέλεια τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις και τις εσωτερικές μας εικόνες, εκδηλώνοντάς τες με την μορφή του κόσμου που βλέπουμε γύρω μας, του κόσμου των εμπειριών και των προθέσεων!" 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: