ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

19 Δεκ 2015

Καμιά καρδιά να μην περάσει από την Γη μας χωρίς να νιώσει το φως των Χριστουγέννων... Χριστός γεννιέται χαρά στον κόσμο! Ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!

Ο θρίαμβος της αγάπης είναι ότι ο Θεός είναι παντού και πάντα! Και αγκαλιάζει κάθε αυθαιρεσία της ελευθερίας των υιών και θυγατέρων του μετατρέποντας την αργά ή γρήγορα μέσα στην συνθήκη του χωροχρόνου σε αγάπη! 
*
Αναζήτησε μέχρι την τελευταία σου αναπνοή τα φτερά σου! Αυτά που φορά ο Χριστός-Εαυτός σου! 
"Από τότε κάθε Πρωτοχρονιά περιμένω τον Αϊ-Εξωγήινο. Και φέτος, είμαι σίγουρη πως θα έρθει! Θα είναι νέος, καλός, αθώος και... διάφανος! Φτιαγμένος από αέρα και θάλασσα του Σύμπαντος! Μέσα στο στήθος του θα πάλλεται ένα μπλε ρόδο (έτσι είναι οι εξωγήινοι, στη θέση της καρδιάς έχουν την Ουτοπία) και θα είναι άφυλος, ούτε άντρας ούτε γυναίκα, και άκακος σαν παιδί... όπως «το παιδί» που έτρεχε πίσω από το φορτηγό να πιάσει την κούκλα..."
Σοφία Φιλιππίδου 
*
Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει την αγάπη σου να ανθίσει!
Πάντα να θυμάσαι αυτό που απεχθάνεσαι να το αντιμετωπίζεις, και αυτό που θες να το αποφύγεις μην το αποφεύγεις ποτέ! Μπες μέσα σε αυτό που φοβάσαι περισσότερο! Είναι ο μόνος τρόπος να το τελειώσεις! Αλλιώς θα σε κυνηγάει σαν σκιά!
 Όσσο
*
Σε κανέναν τόπο δεν είσαι ασφαλής παρά μόνον στην αγκαλιά του Θεού!
"Κανείς μας δεν θα μείνει ζωντανός για πάντα, οπότε σας παρακαλώ να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας σκεφτόμενοι συνέχεια το μέλλον! Φάτε νόστιμο φαγητό! Περπατήστε στην λιακάδα! Βουτήξτε στον ωκεανό! Πείτε την αλήθεια που κρατάτε φυλαγμένη στην καρδιά σας σαν κρυμμένο θησαυρό! Φερθείτε ανόητα! Φερθείτε ευγενικά! Φερθείτε παράξενα! Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για τίποτα άλλο!"
Κeanu Reeves
*

Ας είναι η συγκλονιστική ευκαιρία της ζωής για το φως του κόσμου! Τόσο άδεια η ζωή χωρίς Θεό! 
 Συνδημιουργοί είναι τα όντα πριν την Πτώση... Όπως και εκείνα που η συνείδηση τους επανήλθε στο Μυστηριο της Μονάδας! Τι συνδημιουργοί να είναι οι εγκλωβισμένοι στο Matrix! Απλώς συντηρούν και αναπαράγουν την ψευδαίσθηση του αποχωρισμού από τον Θεό!
*

Ένα κλικ ο κόσμος των νεκρών... Των πνευματικά νεκρών... Ένα κλικ προδοσίας του εαυτού... 
Η ζωή ξεδιπλώνεται για σένα!

Μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια χαμένη μέρα!
Τσάρλι Τσάπλιν
*
Ας είμαστε σταθεροί και ασάλευτοι στην ομολογία της ελπίδας μας! 
Υπάρχει μεγαλύτερη αυτοτιμωρία από το να στερείς από τον εαυτό σου τον Θεό; Μέχρι και αυτή την παραίσθηση μπορείς να δημιουργήσεις! Και την ονομάζεις "μοναξιά"! 

Πού είναι η θειότητα σου; Στα μάτια σου! Στην αγάπη σου! Στην παρουσία σου!

Ο έρωτας γίνεται εμμονή όταν δεν γίνεσαι εσύ Έρωτας! 

Όταν το άπειρο είναι η πατρίδα σου μην επιλέγεις το ελάχιστο... 

Στην αγκαλιά του Θεού ο άνθρωπος επιλέγει να δημιουργεί το δράμα του! Μέχρι να την δει! Να δει πού είναι! 

Να ευχαριστείς για τις ευλογίες που έρχονται!
*
Lets go anywere!
Κάθε τι που μπορείς να φανταστείς είναι αληθινό!
Πάμπλο Πικάσο

Όταν δεν εμπνέεσαι να δράσεις μείνε απλά στην αγκαλιά των αγγέλων… Εκείνοι γνωρίζουν τι να σε κάνουν!

Ό,τι ήταν να πω το έκανα!

Να νιώθεις την ευλογία της αυτοδιάθεσης του εαυτού!

...γι’ αυτό και μέσα σε κάθε ζωή υπάρχει πάντα
κάτι πιο βαθύ απ' τον εαυτό της -η ζωή των άλλων…
*
Μεγάλες αλήθειες...
Ομοφυλοφιλία: το ζήτημα δεν είναι αν είναι φυσική ή αφύσικη, αφού αυτό το ερώτημα είναι ανεφάρμοστο στην πεπτωκυία φύση, στην οποία -και εδώ βρίσκεται το κρίσιμο σημείο- τα πάντα έχουν διαστραφεί, το καθετί, κατά κάποιο τρόπο, έχει γίνει αφύσικο! Μήπως το να αφιερώνεσαι στα χρήματα είναι κάτι το φυσικό στον άνθρωπο;
Ο άνθρωπος διαστρέφει την φύση του, την ουσία του, όταν προσφέρει τον εαυτό του σε κάτι άλλο, όταν μεταμορφώνει αυτό το "άλλο" σε είδωλο! Συνεπώς, το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε τους ομοφυλόφιλους "κανονικούς" ή να τους απελευθερώσουμε συμφωνώντας πως διαθέτουν ένα διαφορετικό "στυλ ζωής"!
Το θέμα είναι, πρέπει να είναι, η αποδοχή από τον ομοφυλόφιλο, όπως και από κάθε άλλο άνθρωπο, μιας ολοκληρωμένης κλήσης, μιας κλήσης για ακεραιότητα που απευθύνει ο Θεός στον κάθε άνθρωπο! Στον πεσμένο κόσμο τίποτα δεν μπορεί να "ομαλοποιηθεί", αλλά τα πάντα μπορούν να σωθούν!
π. Αλέξανδρος Σμέμαν
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: