ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

21 Δεκ 2015

Όταν τα θέλεις όλα να τα δίνεις όλα!

«Για να έχεις, δώσε τα πάντα στους πάντες!»
Μαθήματα θαυμάτων 

Έχεις ευθύνη να χαρίσεις ό,τι γνωρίζεις! Ήδη εξάλλου ταξιδεύει παντού και βρίσκει τους αποδέκτες του... 

Ησύχασε! Άλλος είναι στο τιμόνι!  
*
Οι απαντήσεις δεν είναι έξω από εμάς
Οι απαντήσεις δεν βρίσκονται στο μέλλον γιατί χρόνος δεν υπάρχει, δεν υπάρχουν κάπου μακριά γιατί χώρος και απόσταση δεν υπάρχει! Οι απαντήσεις δεν είναι έξω από εμάς, γιατί δεν υπάρχει ούτε το έξω, αλλά ούτε και το ‘εμείς’ (εγώ) ως ξεχωριστό- -αποσπασμένο μέρος της ύπαρξης! Από την στιγμή που εισέρχεται στην αντίληψη μας η έννοια του ‘εγώ’ ως κάτι που διαφοροποιείται από τα ‘υπόλοιπα’, σηματοδοτείται η εκκίνηση του matrix των ψευδαισθήσεων, του χώρου τριών διευθύνσεων και του διαμελισμένου χρονικού παρελθόντος και μέλλοντος, ρίχνοντας μας σε μια κατάσταση ονειρικής ανυπαρξίας μέσα στα στενά όρια του άπιαστου ‘τώρα’ ως φευγαλέες διαδοχικές στιγμές!
Nikos Bekas 
*
Ο θαυμαστός σοκάρει! Too good to be true! Και τάχιστα επανέρχεσαι στο γνωστό... Το θάμβος εξάλλου είναι ποιότητα ύπαρξης... 
Χωρίς την μουσική η ζωή θα ήταν ένα λάθος!
Νίτσε 
σχόλιο: Ουράνιο δώρο! Από τον αρχάγγελο Γαβριήλ... 

Σκοπός και τελική επιδίωξη κάθε μουσικής δεν θα έπρεπε να είναι άλλος από την Δόξα του Θεού και τον εξαγνισμό του πνεύματος!
J.S.Bach 
σχόλιο: πόσοι σημερινοί μουσικοί έχουν τέτοια αντίληψη για την μουσική; 
 
*
Δεν χρειάζεται κανενός είδους υποκλοπή πληροφοριών από αλλού! Ό,τι χρειάζεσαι υπάρχει μέσα σου! Είσαι εσύ!
Ο δρόμος προς την πλήρωση και την ολοκλήρωση δεν περνά μέσα από την κατανόηση της εικονικής πραγματικότητας των όλων όντων, γιατί από την στιγμή που αυτές οι άλλες μορφές είναι αποσπασμένες από το όλον, ζουν και αυτές στο matrix των δικών τους αντιληπτικών ορίων. Δεν ζουν σε μια περισσότερο ή λιγότερη αληθινή πραγματικότητα. Ζουν την προσωπική τους ψευδαίσθηση -ταυτότητα ακριβώς όπως εμείς! Μην είσαι η ψυχική κουτσομπόλα που ζει την ζωή της διαμέσου των επιλογών των άλλων! Γίνε η ολοκλήρωση του εαυτού σου, διεύρυνε την αντίληψη σου, μορφοποίησε την ταυτότητα σου την ψυχική και μπες στην αλήθεια της ύπαρξης!
Nikos Bekas 
*
Έλα! Πάμε να ονειρευτούμε!
Την στιγμή που θα ζήσεις την ζωή σαν ευλογία, η ζωή σου θα γίνει ευλογημένη!

Η αλήθεια είναι απλή αλλά ο αναζητητής της αλήθειας είναι πολύπλοκος!
Mooji 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: