ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

8 Φεβ 2016

Η αποδοχή του ιερού Εαυτού αναιρεί όλους τους νόμους αυτού του κόσμου!

Είναι πέρα από κάθε περιορισμό χρόνου, χώρου, απόστασης και οποιουδήποτε ορίου! Η αποδοχή του ιερού Εαυτού είναι ολοκληρωτικά απεριόριστη στην Δύναμη της γιατί σε καθιερώνει ως Υιό Θεού ο οποίος είναι ένα ένα με τον Νου του Δημιουργού του!
Μαθήματα θαυμάτων
*
Πίστη είναι να μπορείς να σταθείς πνευματικά στον αέρα χωρίς να πέσεις!
Χωρίς τις «ασφάλειες» της λογικής και του κόσμου τούτου! Μόνο πετώντας περνιέται η Άβυσσος!

Οι γραμμικές φιλοσοφικές αναλύσεις ναι μεν τέρπουν και καθησυχάζουν τον νου όμως αποτελούν τις πιο θολές και αναξιόπιστες φωτογραφίες του τι πραγματικά συμβαίνει!

Να αναζητάς πάντα την ανατρεπτική λογική! Την «άλλη» οπτική, αυτήν που ξεβολεύει τον νου, τον βγάζει από τα δεδομένα του, από τα όρια του! Μόνον οι χάκερς τύπου Όσσο δείχνουν κάτι από την φρεσκάδα και την αειθαλή νεότητα του πνευματικού τοπίου! Και φυσικά οι Αναγγελείς! Αλλά ποιος ακούει!
*
Οι Φαρισαίοι κάθε εποχής έχουν στήσει τα μαγαζιά τους και τον κόσμο τους και είναι ευχαριστημένοι! Μόνο που δεν θα δουν ποτέ τον Χριστό!
Γιατί δεν έχουν την καθαρότητα να τον αναγνωρίσουν! Δεν θα είναι ποτέ στα μέτρα τους! Αλλιώς τον περιμένουν! Αλλιώς τον φαντάζονται! Είναι παράλογος, τρελός, αντιφατικός για την λογική τους! Τους χαλάει το σιρόπι! Την συνταγή του νου και των προθέσεων τους!   «Μα αυτός δεν είναι ο γιος του μαραγκού; Ένας αγράμματος θα μας διδάξει εμάς που κατέχουμε τον Νόμο;» Όντα πλακωμένα από το παρελθόν το οποίο ανασκευάζουν με διάφορους τρόπους! Οικειοποιούμενοι την «αλήθεια»! Ανίκανοι εντούτοις να εισέλθουν στο καινούργιο που είναι ο Χριστός! Νέα Γη και Ουρανός! Και πάντα έτοιμοι να τον σταυρώσουν!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: