ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

22 Μαρ 2016

Ονειρέψου τον Ονειρευτή που σε Ονειρεύεται!

Από τον Σμαραγδένιο Κύκλο
Το στοίχημα αυτής της ενσάρκωσης είναι να ονειρευτείς τον Ονειρευτή και να ενωθείς μαζί του όσο είσαι μέσα στο σώμα! Γιατί ο Ονειρευτής αυτή την στιγμή σκέφτεται την ολική εξόφληση όλων αυτών που φαίνονται προβλήματα. Ο Ονειρευτής αυτή την στιγμή δημιουργεί το θαύμα! Και σας το δημιουργεί αυτή την στιγμή! Ζητάει εσείς να ονειρευτείτε τον Ονειρευτή! Αυτός ο Ονειρευτής μέσα σας, αυτή την στιγμή ακριβώς, βλέπει εσάς, ζει με εσάς, αναπνέει μαζί σας και ονειρεύεται εσάς -τον εαυτό Του- ως αγαποώντα. Ο Ονειρευτής, αν αναπνέετε μαζί του, θα εκδηλώσει αυτό το θαύμα: το θαύμα της ενοποίησης των δύο όψεών σας! Γιατί θα πάψει να υπάρχει το κενό και το χάσμα μέσα στο οποίο χάνονται οι ροές των ενεργειών, θα πάψει να υπάρχει ο γκρεμός ανάμεσα στον Ονειρευτή και τον ονειρευόμενο! Και αυτό θα δώσει σε σας την δυνατότητα να αρχίσετε να ζείτε, θαύματα! Κυριολεκτικά, αλχημικές αλλαγές! 

Αυτό το Ένα Όν μέσα στο οποίο όλοι οι Ανώτεροι Εαυτοί είναι συνενωμένοι, και  όλοι οι Ανώτεροι Εαυτοί ονειρεύονται -καθένας για τον δικό του εαυτό- αυτή την ολική αγάπη, την φώτιση και την υγεία, ονειρεύεται όλες τις λύσεις όλων των θεμάτων που αυτή την στιγμή έχετε! Χρειάζεστε να ενωθείτε με τον Ονειρευτή σας! Χρειάζεται να βρείτε τον θαυματοποιό της ύπαρξής σας!
*
Η δική σου «άνοιξη» κάνει τον κόσμο ομορφότερο!
Και εδώ και «μετά» έλκεσαι στην περιοχή όπου ανήκεις! Η κόλαση και ο παράδεισος είναι η κατάσταση της συνειδητότητας σου! Δεν θα ξεφύγεις από το δώρο αλλά και το μάθημα της αγάπης όπου και αν κρυφτείς μέσα σου!
*
Ευγνωμοσύνη για τα πάντα γιατί όλα είναι μαθήματα!

Πριν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εάν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει!
Ιπποκράτης

Διαίσθηση δεν είναι παρά ο ψίθυρος της ψυχής σου! Εμπιστεύσου την!

Δεν ανήκεις στον χρόνο! Ο Θεός σε έπλασε αιώνιο!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: