ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

23 Μαρ 2016

Κοιτάζοντας τον Ήλιο!

Έχουμε ένα υπερυπολογιστή στα σώματα μας, το όποιο μας δόθηκε από την φύση: είναι ο εγκέφαλος μας! Ο εγκέφαλος είναι πιο ισχυρός ακόμα και από το πιο προηγμένο Η/Υ. Στον κάθε άνθρωπο έχει χαριστεί ένας αμέτρητος αριθμός ταλέντων και έχει κληρονομήσει τεράστιες δυνάμεις από την φύση! Τα άτομα ποτέ δεν θα πρέπει να υποτιμούν τον εαυτό τους! Ακόμα και η ιατρική επιστήμη συμφωνεί ότι δύσκολα χρησιμοποιούμε το 5-7% του εγκεφάλου μας -οι πιο λαμπροί άνθρωποι όπως ο Αϊνστάιν έχει καταγραφεί ότι χρησιμοποιούν μόνο το 32% του εγκεφάλου τους.

Η Ηλιακή ενέργεια είναι η πηγή που ενδυναμώνει τον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να εισέλθει και να φύγει από το ανθρώπινο σώμα μόνο από ένα όργανο του σώματος, το ανθρώπινο μάτι. Τα μάτια είναι η είσοδος, η πύλη για την Ηλιακή ενέργεια προς τον ανθρώπινο εγκέφαλο! Λέγονται επίσης τα παράθυρα της ψυχής. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το μάτι έχει πολλές άλλες λειτουργίες εκτός της οράσεως
*
Τα μάτια είναι πολύπλοκα όργανα! Έχουν 5 δισεκατομμύρια μέρη, πιο πολλά ακόμα και από ένα διαστημόπλοιο που έχει 6-7 εκατομμύρια μέρη. Από αυτό μπορείτε να δείτε τις αμέτρητες δυνατότητες του ανθρωπίνου ματιού.
Tο ουράνιο τόξο είναι στο μάτι και όχι στον ουρανό. Τα επτά χρώματα του Ηλίου είναι μόνο η αντανάκλαση αυτού του οποίου είναι μέσα στο μάτι. Μπορούμε να κάνουμε ένα ουράνιο τόξο όποτε το θελήσουμε -πηγαίνετε στον κήπο, και απλά παρατηρήστε κάτω από το νερό που πέφτει καθώς ο Ήλιος κινείται από επάνω. Τότε θα δείτε το ουράνιο τόξο. Το μάτι μπορεί και λαμβάνει το πλήρες φάσμα του Ηλιακού φωτός.
Όλοι θα πρέπει να λαμβάνουν το Ηλιακό φως -τις πρωινές ή απογευματινές ώρες, μία ώρα μετά την ανατολή ή μία ώρα πριν την δύση!
Το ηλιακό φως θεραπεύει!
Ο οργανισμός γεμίζει με πράνα! Ενεργοποιείται ο εγκέφαλος! Η σχέση με το ηλιακό φως οδηγεί στην φώτιση!

 *

Δεν υπάρχουν σχόλια: