ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Ιουν 2016

Πάρτε πίσω την δύναμή σας και μάθετε να κυριαρχείτε στον νου σας!

Να είστε υπερ-επιλεκτικοί ως προς τις πηγές που ενημερώνεστε!
Δημιουργήστε καθημερινές τελετουργίες!
Ασκηθείτε και μπείτε μέσα στο σώμα σας!
Μάθετε πώς να επικεντρώνεστε χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας!

Να είστε επιλεκτικοί ως προς το πού επενδύετε την ενέργειά σας!
Η Δύναμη της πρόθεσης! Η προοπτική μας για τον κόσμο αλλάζει κυριολεκτικά την πραγματικότητα στην οποία ζούμε! Οι συνθήκες δεν έχουν προκαθορισμένες αντιδράσεις! Δεν χρειάζεται να βασίζουμε την αντίδρασή μας σε κάτι που συμβαίνει ανάλογα με το πώς άλλοι έχουν ανταποκριθεί στο παρελθόν! Λαμβάνοντας τον έλεγχο του νου μας, σημαίνει την πλήρη συνειδητοποίηση ότι οι αντιδράσεις μας είναι δική μας ευθύνη!

Μάθετε κάτι πολύ καλά! Κάτι που σας εμπνέει πραγματικά! Ξεκινήστε την δημιουργία!

Αναπτύξτε μια πανταχού παρούσα σύνδεση με το πνεύμα σας! Η καλύτερη θεραπεία για την ζωή στο matrix, είναι η σύνδεση με το ενοποιημένο πεδίο του Σύμπαντος! Το Πνεύμα είναι πάντα εδώ για σας να καθοδηγεί, να σας καθησυχάζει και να σας γεμίζει με αγάπη! Είναι αναμφισβήτητο ότι οι σκέψεις μας έχουν δύναμη! Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την δύναμη, χρησιμοποιώντας την ενέργεια των συναισθημάτων μας, για να πάρουμε πίσω τον έλεγχο του νου μας! Με τον τρόπο αυτό, εμείς οι ίδιοι, δίνουμε την ευκαιρία για μεγαλύτερο νόημα, περισσότερη αγάπη και εκτίμηση προς τους εαυτούς μας και στον κόσμο!

Επαναπρογραμματίζοντας την συνείδησή μας σε ένα μεγαλύτερο όραμα για τον εαυτό μας και την ζωή μας, μπορούμε στην συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε τον νου μας για την ανάπτυξη, την κατασκευή και την δημιουργία αυτού του οράματος!

Μαζί μπορούμε κυριολεκτικά να οικοδομήσουμε έναν κόσμο που να λειτουργεί για όλους!

Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από την νοητική σκλαβιά! Κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σένα!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: