ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Ιουν 2016

Ουράντια: ένα αληθινό παραμύθι!

Στο έβδομο υπερσύμπαν του Όρβοντον, στο τοπικό σύμπαν Νέβαδον, στον αστερισμό Νορλατάντιεκ, στο σύστημα Σατάνια, στον 606 κατοικήσιμο πλανήτη του, Ουράντια ή γη, αναπτύχτηκε ζωή! Βασική αρχή κάθε μορφή ζωής να στηρίζει τις άλλες, έστω και με τον θάνατο της! Σαν άμυνα στη στήριξη αυτή δόθηκε ο πόνος που έγινε η αφετηρία της ποικιλομορφίας της εξέλιξης! Χωρίς τον πόνο δεν θα υπήρχε οι ποικιλία των ειδών! Μέσα σε τρία δισεκατομμύρια χρόνια, μέσα από δισεκατομμύρια επιλογές, βγήκαν τα πιθηκοειδή με κάποια ποιό αυξημένη νοημοσύνη έναντι των άλλων ειδών!
Τότε αποφασίστηκε το μεγάλο πείραμα! Μια ομάδα ακτίνων θα ενσαρκώνονταν στα ποιό εξελιγμένα πιθηκοειδή, με στόχο την εμπειρία της ύλης! Στόχος, η συνείδηση μέσω του εγκεφάλου να αντιληφτεί την ύλη! Το τίμημα, ο ατελής εγκέφαλος θα έβαζε φραγμό στην μνήμη της θείας προέλευσης! Ο εγκέφαλος όπως ένας τηλεοπτικός δέκτης πιάνει ορισμένα είδη κύματος και τα αντιλαμβάνεται! Όσο τελειοποιείται τόσα περισσότερα είδη κύματος λαμβάνει και αντιλαμβάνεται! Δεν παύει όμως το οπτικό παράθυρο να είναι απολύτως περιορισμένο! Έτσι η συνείδηση αντιλαμβάνεται μέσα από ένα μικρό παράθυρο!
Έκτοτε υπάρχει η αμυδρή ανάμνηση και τάση επανένωσης με την πηγή! Θα μπορέσουν άραγε κάποιοι να φτάσουν στο νησί του παραδείσου του κεντρικού υπερσύμπαντος Χαββόνα που στρέφονται τα επτά υπερσύμπαντα; Στην κατοικία του συμπαντικού πατέρα, του αιώνιου και άπειρου πνεύματος;

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: