ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

29 Αυγ 2016

10 μαθήματα ζωής από τον Bill Murray

Να πιστεύετε ότι είστε απίθανοι, τέλειοι, γαμάτοι!

Να σηκώνεστε το πρωί και να κοιτάζεστε στον καθρέφτη του μπάνιου και να βλέπετε ότι σας λούζει ένα μωβ φως!

 

Ασε με να κάνω λάθος

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά οι άνθρωποι συνεχώς εστιάζουμε σ' αυτά! Μη σκέφτεστε τα λάθη, μην αναλώνεστε στις αποτυχίες1 Να σκέφτεστε όσα έχετε πετύχει! Διαφορετικά δεΝ θα έχετε κουράγιο ούτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι!

Να απομονώνεστε

Αν δίνεις πρόσβαση στους ανθρώπους, το εκμεταλλεύονται! Η απομόνωση είναι καλό πράγμα! Δεν έχω κινητό! Δεν δίνω το σταθερό μου! Απομόνωση!

Να είσαι ο εαυτός σου, κανένας άλλος

Δεν υπάρχουν ήρωες! Δεν υπάρχουν πρότυπα! Να είσαι ο εαυτός σου και να χαμογελάς! Να δουλεύεις σκληρά ώστε να βρεις τον εαυτό σου και να τον αποδεχθείς! Να σκέφτεσαι ότι μόνο τότε θα είσαι πραγματικά σπίτι!
  

Εγρήγορση

Η ζωή συμβαίνει είτε την παρατηρούμε, είτε την χάνουμε! Εγώ προσπαθώ να είμαι σε εγρήγορση! Να είμαι ξύπνιος και αφυπνισμένος! Αν δεν είσαι διαθέσιμος σε όσα συμβαίνουν γύρω σου χάνεις τις στιγμές! Δεν ζεις! Αν καταφέρεις να είσαι σε εγρήγορση, η ζωή σού φανερώνεται τεράστια, μαγική. Πιστέψτε με!

Όσο πιο χαλαρός είσαι, τόσο καλύτερος γίνεσαι σε όλα!
Φέρεσαι καλύτερα σε όσους σε αγαπάνε και σου φέρονται κι εκείνοι καλύτερα! Στέκεσαι πιο έξυπνα απέναντι στους εχθρούς! Χειρίζεσαι πιο δημιουργικά την δουλειά σου! Αντιμετωπίζεις πιο άξια τον εαυτό σου!

Υπάρχει μεγάλη δύναμη στο «όχι»!
Είναι μία εξαιρετικά δυνατή λέξη! Να την λέτε συχνότερα!.

Πραγματισμός εναντίον συναισθηματισμού

Οι συναισθηματικοί άνθρωποι είναι από άλλο πλανήτη! Στο καλό και να μας γράφουν! Δεν μπορείς να είσαι στην κηδεία του πατέρα σου και να σου λένε "α, θα παίζει τώρα μπόουλινγκ με το θείο Τζορτζ στους ουρανούς". Ποιους ουρανούς ρε παιδιά, πέθανε ο άνθρωπος, τέλος! Και με αυτό το δεδομένο βοηθήστε με! Μιλήστε μου! Μην με κάνετε κομμάτι του ανεφάρμοστου ρομαντισμού σας! Μη φεύγετε για τον πλανήτη σας! Εδώ μείνετε να βρούμε λύση!

 

Έχουμε μόνο μια ζωή

Έχουμε μόνο μία ζωή, δεν πρόκειται για πρόβα! Ας μην την σπαταλάμε κρατώντας ηλίθια σκορ, βάζοντας ανεφάρμοστους στόχους, κολλώντας σε καταστάσεις! Το μυστικό είναι να εκτιμήσεις την διαφορετικότητά σου, να έχεις εμπιστοσύνη στο ποιος είσαι και να βγαίνεις εκεί έξω και να ζεις! Να μην το σκέφτεσαι! Να ζεις!

 

Δύσκολοι καιροί για καλλιτέχνες;

Δεν είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης, είναι δύσκολο να είσαι οτιδήποτε! Είναι δύσκολο να είσαι!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: