ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

8 Αυγ 2016

Ξύπνα τον Ονειρευτή! Άλλαξε το όνειρο!

Να είσαι σαν τον άνεμο! Κανείς να μην μπορεί να σε δέσει! 

Μην ασχολείσαι με το τι θα κάνουν οι άλλοι τα δώρα σου! Εσύ απλά χάριζε τα!

Η ενέργεια ρέει μέσα στην Αγάπη! Και δυναμοδοτεί ό,τι αγγίζει!

*
Έτσι είναι! Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν! Η νοημοσύνη μας είναι συναισθηματική! Υπεράσπιση δηλαδή αυτού που αγαπάμε!
«Kαμιά νέα επιστημονική θεωρία δεν θριάμβευσε επειδή κατάφερε να πείσει τους αντιπάλους της κάνοντάς τους να δουν το φως της αλήθειας, αλλά μάλλον γιατί αυτοί που ήταν εναντίον της κάποια στιγμή πέθαναν, και μια νέα γενιά, περισσότερο εξοικειωμένη μαζί της, μεγάλωσε και πήρε τα ηνία!» Μαξ Πλανκ
από Nikos Bekas 
*
Η αγάπη σε περιλαμβάνει στο Μυστήριο της Ενότητας! Αυτό είναι το δώρο της! 
Ο Βούδας εγκατέλειψε την οικογένεια του για να αναζητήσει την φώτιση! Ο Χριστός δεν έφυγε ποτέ από την μητέρα του! Ο Βούδας φωτίστηκε! Ο Χριστός είπε: «Εγώ είμαι το φως!»
* 
Ὢ ἀμάραντο πέλαγο τί ψιθυρίζεις πές μου!
Οδ. Ελύτης
Σου κόβει την ανάσα η αγριοπαράξενη ομορφιά  των γυμνών κυκλαδίτικων τοπίων! Πουθενά στον κόσμο ο Θεός δεν είναι τόσο συνταρακτικά αποκαλυμμένος όσο στην Ελλάδα! Σαν αίσθηση πραγμάτων, σαν φως, διαφάνεια… Μέσα από το απέριττο των Κυκλάδων, το τόσο καίριο...
*
H ορατή ύλη την οποία παρατηρούμε στο σύμπαν αποτελεί ένα ελάχιστο ποσοστό της τάξεως του 5%, του συνολικού ενεργειακού περιεχομένου!
Το υπόλοιπο αποτελείται από ένα είδος «σκοτεινής ύλης» πιθανότατα από ηλεκτρικά ουδέτερα σωμάτια που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει, και το υπόλοιπο της τάξεως των 75% από ένα είδος σκοτεινής ενέργειας της οποίας η φύση μας είναι ακόμα άγνωστη!
Δ. Ρηγοπούλου, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Οξφόρδης
*
Εδώ και τώρα η προσευχή σου μπορεί να αλλάξει τον κόσμο σου! 
Ο Θεός αυτοεκφράζεται με άπειρους τρόπους! Αυτό που εξελίσσεται είναι η αντίληψη σου για αυτόν! 

Ο άνθρωπος είναι κύριος όχι δούλος! Όταν ζει στην Χριστότητα! 

Ξεχνάμε ότι ο Θεός έδωσε εξουσία στον άνθρωπο πάνω σε όλα τα πράγματα! Μας λένε να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες! Ενώ ενέχουμε την δύναμη να τις αλλάζουμε! Να τις κάνουμε να μας ταιριάζουν! Με την δύναμη του Χριστού εντός!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: