ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Αυγ 2016

Όταν είσαι Αγάπη, όλα ρέουν!


«Δεν μπορεί κανένας έξω από εμάς τους ίδιους να γεμίσει τα κενά μας και να θεραπεύσει τις πληγές μας. Ο καθένας εκεί έξω έχει το δικό του πόνο να γαληνέψει, τα δικά του δάκρυα να κλάψει… Γι’ αυτό, ας μην ζητιανεύουμε  την αγάπη… Δεν αγαπάμε για να μας αγαπάνε! Αγαπάμε γιατί εμείς οι ίδιοι γεμίζουμε από την μαγευτική, την θεραπευτική ενέργεια της αγάπης! Αγαπάμε γιατί γινόμαστε καλύτεροι, λαμπερότεροι, ομορφότεροι, ολόκληροι! Όταν κάποιος είναι ολόκληρος, όταν είναι Αγάπη, όλα ρέουν! Κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει, κι ο κόσμος γύρω του πάντα χαμογελαστός! Γι’ αυτό είναι καλό να την απλώνουμε την αγάπη μας και να τα ξοδεύουμε τα σ’ αγαπώ μας για να μην γίνουν μουχλιασμένοι σπόροι στα θησαυροφυλάκια του μυαλού μας αλλά ανθισμένα φυτά στα λιβάδια της καρδιάς μας που θα μοσχοβολάνε ολόγυρα!»
*
Ασθένεια η έλλειψη σθένους!
«Κατά τον Ιπποκράτη η ασθένεια είναι μια αντίδραση του σώματος στην ψυχική διαταραχή! Θεωρεί πως ο ασθενής αποτελεί μια ενιαία ψυχοσωματική οντότητα και η αρρώστια διέπεται από φυσικούς νόμους! Με λίγα λόγια θεωρεί πως η ασθένεια, δηλαδή η έλλειψη σθένους του ανθρώπου, ξεκινά από την ψυχή και έχει σκοπό να ειδοποιήσει τον άνθρωπο πως κάτι δεν πάει καλά στην ψυχική του ισορροπία! Η σκέψη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν που κινεί τα πάντα! Έτσι όπως βλέπετε τον κόσμο, έτσι όπως ασκείτε την σκέψη σας, έτσι είναι και η ζωή σας! Αλλάξτε τρόπο σκέψης!»
*

«Γύρισε την πλάτη σου στην ύλη και το Σύμπαν θα σε φροντίσει! Kάνε την αρχή και μη φοβάσαι!»

Αυτός που ψάχνει τον Θεό τον έχει ήδη βρει! 
Μαγδαληνή Παπαγεωργίου
 
*
Άδειασε τον νου σου από τις σκέψεις των άλλων! 
Πρόσεχε τον βάλτο στον οποίο κατοικούν όσοι δεν ζουν με τον Ζώντα Θεό! Όσοι δεν ομολογούν τα θαύματα! Όσοι έχουν πάντα έναν λογικό "αντίλογο"! Σε απορροφούν ενεργειακά ανεπαισθήτως! 
*
"Δεν γυρίζω να κοιτάξω για να μην δει ο Ραφαήλ..." Όλοι αθώοι θα πούμε! 
Και ενώ όλοι το παραδέχονται ότι η λογική τους δεν τους πάει πουθενά δεν την παραδίνουν στον Θεό! 

Διάλεξε τον τρόπο που θέλεις το σύμπαν να επικοινωνήσει μαζί σου! Και θα το κάνει!


*

Δεν υπάρχουν σχόλια: