ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Οκτ 2016

Η συχνότητα 432Hz και το μπαστάρδεμα της μουσικής

"Η ανθρωπότητα είναι σε μεγάλο βαθμό ανυποψίαστο θύμα ενός πολέμου συχνοτήτων που έχει εξαπολυθεί εδώ και δεκαετίες, αν όχι χιλιετίες! Ο στόχος υπήρξε σαφώς να μας κρατήσει αφελείς και υπάκουους!
Ο Rudolf Steiner (1861-1925) είχε πει: «Η μουσική που βασίζεται στην C=128 Hz (Α=432Ηz) θα υποστηρίξει την ανθρωπότητα στην πορεία της προς την πνευματική ελευθερία! Το εσωτερικό αυτί του ανθρώπου είναι χτισμένο στην C=128 Hz!»

Το γεγονός ότι το Φι, η χρυσή αναλογία είναι τόσο βασική στην μορφογένεση (η βιολογική διαδικασία που προκαλεί έναν οργανισμό να αναπτύξει το σχήμα του), σε ανθρώπους και σε όλη τη φύση, προτείνει ότι μπορεί να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αλλά ελάχιστα γνωστή σχέση μεταξύ της γαλαξιακής αρμονικής 432 που εμφανίζεται στο ηλιακό μας σύστημα και την χρυσή αναλογία.

Η A=432 θεωρείται ευρέως ως ενισχυτής της βιολογικής ενέργειας εάν χρησιμοποιείται σκόπιμα. Ο διαλογισμός με μουσική στα 432 Hz είναι σίγουρα χαλαρωτικός και καταπραϋντικός, αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι «μεταμορφωτικό» σε αυτό, και αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι μεταμορφωτικό, ώστε να παρέμβει στην συλλογική μας πορεία.

Σε αυτό το σημείο της ιστορία μας, το σολφέζ C στα 528 Hz και όχι στα 512 Hz μπορεί να είναι ακόμη πιο πολύτιμο για μας, στην αναζήτησή της επανασύνδεσης με τον εαυτό μας -και σίγουρα διευκολύνει τους ανθρώπους να αποσυνδεθούν από το σύστημα. Τα 528 Hz σχετίζονται με την ενεργοποίηση του DNA, την ανασκευή και την ανθρώπινη μεταμόρφωση. 

Ψάξτε για το 528 και δείτε που θα προσγειωθείτε: στην περιοχή της "πράσινης ακτίνας", εσωτερικά μιλώντας.

Η υψηλή αρμονική συχνότητα της πράσινης ακτίνας απορροφάται και μεταβολίζεται από το ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) της καρδιάς! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μήκος κύματος του ορατού φωτός στα 528 nm είναι επίσης πράσινο! Το ένα είναι αρμονία του άλλου! Αν η ανθρωπότητα χρειάζεται να υπερτροφοδοτήσει κάτι στην βιοενεργειακή της ανατομία, αυτήν την στιγμή, αυτό είναι σίγουρα η νοημοσύνη της καρδιάς μας, η οποία συντελεί την συμπόνια, την ενσυναίσθηση και την διαίσθηση! 

Στρατηγική «στρατικοποίησης» της μουσικής: αυτό συνέβη το 1939 όταν η ρύθμιση της νότας Α ρυθμίστηκε στην συχνότητα 440 Hz και εξαπλώθηκε στον κόσμο της μουσικής. Το 1910 είχε επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί η ίδια αλλαγή αλλά χωρίς επιτυχία. Τρεις δεκαετίες αργότερα, το Ινστιτούτο British Standards (BSI) ενέκρινε το πρότυπο A 440 Hz με ένθερμους υποστηρικτές την κοινοπραξία Rockefeller-Ναζί!

Η συχνότητα A=440 Hz συγκρούεται με την συχνότητα των ανθρώπινων ενεργειακών κέντρων (δηλαδή, τσάκρα) που βρίσκονται από την καρδιά και κάτω, προς την βάση της σπονδυλικής στήλης (τα χαμηλότερο τέσσερα). Αντίθετα, τα τσάκρα που βρίσκονται πάνω από την καρδιά διεγείρονται. Θεωρητικά, η δόνηση διεγείρει το ΕΓΩ και την αριστερή λειτουργία του εγκεφάλου, καταστέλλει "καρδιά και νου", την διαίσθηση και την δημιουργική έμπνευση.
Είναι ενδιαφέρον ότι, η διαφορά μεταξύ 440Hz και 741 Hz είναι γνωστή στην μουσικολογία ως «διάστημα του διαβόλου!»

Για την μέγιστη καταστολή της ανθρώπινης συνείδησης, οι φυσικές μας συχνότητες, αυτές που μας βελτιώνουν βιολογικά και ψυχο-πνευματικά, πρέπει να κατασταλούν.

Αρχαία αιγυπτιακά και ελληνικά μουσικά όργανα που έχουν βρεθεί είναι συντονισμένα στην A432 Hz. Σε ό, τι αφορά πολλούς κιθαρίστες, η A =432 Hz φαίνεται να είναι η πιο πρακτική, βέλτιστη και πιο φιλική στον ανθρώπινο βιοσυντονισμό, ρύθμιση που έχουμε, αν και πολλοί μουσικοί χρησιμοποιούν την A =444. (Η Α= 444 Hz ανήκει σε διαφορετική κλίμακα, όπου η C = 528 Hz).

Όμως το θέμα πάει ακόμα βαθύτερα: ο κοχλίας, το μέρος του εσωτερικού αυτιού που μετατρέπει τις ακουστικές ωθήσεις σε ηλεκτρικά σήματα, μοιάζει με κοχύλι σε σχήμα σπιράλ. Η διατομή του κοχλία είναι μαθηματικά περιγράψιμη μέσω της ακολουθίας Fibonacci (Χρυσή Αναλογία, Φι, όπως εκδηλώνεται στην φύση)".
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: