ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Οκτ 2016

Σελίδες από το Βιβλίο της Ζωής του κόσμου!

 Ο μόνος δρόμος είναι η ανατολή!
Οδ. Ελύτης
*
Πατέρα, βοήθησέ με να μην κοιτώ ένα παρελθόν που δεν υπάρχει πλέον!
Γιατί Εσύ μου πρόσφερες την δική Σου αντικατάσταση, σ' έναν τωρινό κόσμο, τον οποίο το παρελθόν έχει αφήσει άθικτο και ελεύθερο από αμαρτία! Εδώ βρίσκεται το τέλος των ενοχών. Και εδώ εγώ είμαι έτοιμος για το τελευταίο βήμα Σου!
*
Αεί ο Θεός ο μέγας γεωμετρεί! 
Όταν η εσωτερική σου κατάσταση δεν θα υπόκειται πλέον στις εξωτερικές συνθήκες θα είσαι εσύ ο ρυθμιστής τους!  
*
Το παρελθόν τελείωσε! Δεν μπορεί να με αγγίξει!
Μόνο όταν το παρελθόν τελειώσει μέσα στο νου μου, ο πραγματικός κόσμος δεν θα διαφεύγει από την όρασή μου! Γιατί πραγματικά κοιτάζω στο πουθενά, βλέποντας μόνο αυτό που δεν υπάρχει. Πώς μπορώ, λοιπόν, να αντιληφθώ τον κόσμο που προσφέρει η συγχώρεση; Για να κρύψει αυτόν τον κόσμο φτιάχτηκε το παρελθόν, γιατί αυτό τον κόσμο μπορείς να τον δεις μόνο τώρα! Δεν έχει παρελθόν! Διότι τί άλλο μπορεί να συγχωρεθεί εκτός από το παρελθόν, και αυτό, μόλις συγχωρεθεί, εξαφανίζεται!
Mαθήματα θαυμάτων
* 
"Είναι όλα εδώ όταν εμείς δεν λείπουμε!" 
Κάθε μέρα ξαναγεννιόμαστε! Τι θα κάνουμε σήμερα είναι αυτό που μετράει!
Βούδας

Όσο περισσότερο αγαπάς τόσο αποτελεσματικότερα προσεύχεσαι!
*
Η αλήθεια συνηχεί με τους αληθινούς! 
Γέλιο και προσευχή! Τα καλύτερα δώρα μας στον εαυτό και τον κόσμο!
* 
Δεν κάνουν όλοι οι θεραπευτές την ίδια εργασία!
Αυτό οφείλεται στο ότι δεν είμαστε όλοι κανάλια ίδιας έντασης και χωρητικότητας θεραπευτικής ενέργειας! Το τι είδους κανάλι είναι ο κάθε ένας από εμάς, εξαρτάται από το πόσο τοξικός είναι! Υπάρχει λόγος που υπάρχουν όλων των ειδών και επιπέδων θεραπευτές! Για να καλύπτονται όλοι οι "ασθενείς"! Ο ασθενής που βρίσκεται στο επίπεδο 1 π.χ. τοξικότητας, θα επιλέξει έναν θεραπευτή σε κοντινή συχνότητα γιατί κάποιος που θα είναι πολύ διαφορετικός θα είναι ασύμβατος! Ο κατώτερος θα σε ρουφήξει και ο ανώτερος θα σε απωθήσει!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: