ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Οκτ 2016

Στον άνθρωπο η αύξηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας των κυττάρων συνδέεται με τα έντονα συναισθήματα!


Μέσω της κβαντικής φυσικής μπορούμε να κατανοήσουμε το πεδίο επικοινωνίας των συναισθηματικών προθέσεων ανάμεσα στα έμβια όντα!
Η Κβαντική Διεμπλοκή είναι μια διαδικασία κατά την οποία δύο σωματίδια ύλης που έχουν αλληλεπίδραση εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να είναι συνδεδεμένα ακόμα κι αφού τα χωρίσει απόσταση πολλών μιλίων. Όταν προκύψει κάποια αλλαγή στις ιδιότητες (θέση, ταχύτητα και περιστροφή) ενός από τα σωματίδια, οι ιδιότητες του άλλου απομακρυσμένου σωματιδίου θα αλλάξουν την ίδια στιγμή!
Τα πάντα στη Φύση είναι αλληλοεξαρτώμενα!
 Οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν κατανοήσει αυτή την σύνδεση ως ένα ζωντανό καθολικό ενεργειακό πεδίο που συντηρεί τη ζωή ενώ ταυτοχρόνως οδηγεί στην εξέλιξη της συνείδησης σε ολόκληρο το Σύμπαν. 
Η πρόθεσή σας έχει την δύναμη να θεραπεύσει το σώμα σας, αρκεί να εστιάσετε σωστά και να του στείλετε τα κατάλληλα μηνύματα θεραπείας και αποκατάστασης!
Therese Wade

Σχόλιο
Δεν φτιάχτηκε το σώμα από τον Θεό ως φυλακή αλλά ως ναός! Ο Αδάμ και η Εύα με την πτώση τους έβαλαν "δερμάτινους χιτώνες"! Τα σώματα τους ήταν άλλης δόνησης!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: