ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

11 Νοε 2016

Από την Γιορτή των αρχαγγέλων

Ευλογία, ζωή, χαρά!
Ήρθα να ξυπνήσω τον άγγελο μέσα σας!
Το πλοίο θα πάει εκεί που θέλει ο Ραφαήλ, δηλαδή στην επιτυχία!

Ας έχουν όλοι σεβασμό και ανταπόκριση προς στον Θεό! Να μπουν μες στην ροή του Χριστούλη, την ροή της ομορφιάς και της αγάπης! Να έχουμε χαρά! Ο Θεός θα δώσει έλεος σε όλους! Να συμμορφωθούν με το θέλημα του Θεού! Δεν θέλουμε την συμμόρφωσή τους μέσω της ενοχής! Να είναι χαρούμενοι και δυνατοί! Εξαγοράστηκαν! Να γίνουν καινούργιοι!
Ευλογία, ζωή, χαρά σε όλους!
Αμήν!
*
Σήμερα ας είναι το ιστορικό για την ζωή σου σημείο όπου όταν ο νους σε απειλεί να παίρνει την απάντηση: «Είμαι απασχολημένος με τον Πατέρα μου!» Να έχετε εμπιστοσύνη! Για τον Θεό τίποτα δεν είναι δύσκολο!
«Μετά τα 33 ο νους σταυρώνεται! Γίνεται θανατοβόλος! Ο χρόνος για να τον παραδώσεις στον Θεό είναι ΤΩΡΑ! Να μη σε διοικεί ο νους! Ο νους είναι εκπαιδευμένος για να σε στείλει! Να μπει σε Θεία Λειτουργία ο νους! Να μη σε φοβερίζει!»
*
Αν πιστεύεις στον θάνατο έζησες όλη σου την ζωή χωρίς Θεό!
«Μην απαξιώνεις την ζωή σου, το παρελθόν σου! Γιατί τότε αξιολογείς ότι έζησες χωρίς Θεό! Σκεφτείτε πως ό,τι έγινε ήταν για καλό! Και σήμερα είστε ωραιότεροι από ποτέ! Όποιος πιστεύει σε ζωή χωρίς Θεό είναι πεθαμένος! Όλη η διαδρομή ως εδώ ήταν φτιαγμένη για να πετύχετε!  Γυρίστε να δείτε πόσο σας αγάπησε ο Θεός! Κλείστε το μπουρδέλο του νου! Τι θα γίνετε το γνωρίζει αυτός που σας δημιούργησε! Παραδώστε το μυαλό σας στον Θεό! Κάθε λεπτό να είστε με  τον Θεό!»
*
Μεγαλύτερο σύμμαχο από τον νου σας δεν μπορεί να βρει ο Εωσφόρος!
«Κάντε ό,τι γουστάρετε αλλά να έχει αγάπη! Και να μην βλάπτει τον εαυτό σας και τους άλλους! Ο Θεός δεν ενδιαφέρεται για τις αμαρτίες σας! Αλλά για το αν χαίρεστε την ζωή που σας έδωσε! Μετά τα 33 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση! Να αφοσιωθείτε στον Θεό!»
***
Μη φοβάσαι! Να λες: «Είμαι με τον Πατέρα μου!»
«Να βρεις το κουμπί που κλείνει ο νους! Η μεγαλύτερη μορφή αθεΐας είναι να δεις την ζωή σου χωρίς να είναι συναρμολογημένη στο σχέδιο του Θεού, χωρίς να βλέπεις  τα σημεία της δικής σου παρέμβασης και διόρθωσης! Μην απαξιώνετε το παρελθόν!»
*
Ζητάς να δεις το θαύμα για να το ξηλώσεις! Ψάχνεις το επόμενο! Όπως στο σεξ! «Η σεξομανία των θαυμάτων!»
«Ένα θαύμα δεν σου φτάνει! Φτιάχνεσαι με τα θαύματα των άλλων! Αναζητάς το σούπερ θαύμα!»
*
Ο πραγματικός Οδηγός σε διώχνει αφού σου ελευθερώσει τον νου!
«Να περπατάς με τον Θεό! Καθένας να γίνει λαμπερός δάσκαλος του εαυτού του! Κλείσε τον διακόπτη του νου!»
*
Ο τελευταίος δάσκαλος ήταν ο Χριστός!
«Εγώ είμαι αντι-γκουρού! Ήρθα να κλείσω τις σχολές! Να φτιάχνουμε παρέες για να παίζουμε! Ποιος ακούει άλλωστε! Το φως που είναι μέσα σου ξέρει να σου μιλήσει! Το τελευταίο στάδιο ενός δασκάλου είναι να πάψει να θέλει να είναι δάσκαλος! Και οι άλλοι εξάλλου είναι δάσκαλοι! Μετά τον Χριστό ουδείς! Ο Μωυσής δεν άφησε την ισχύ του δασκάλου! Όλοι νομίζουν ότι είναι αναντικατάστατοι! Ας τολμήσουν να κάνουν μια βουτιά στο κέντρο της αμαρτίας! Να σβήσει το εγώ! Δια παντός δάσκαλος είναι μόνον αυτός που δίνει την ζωή του! Ο Χριστός! Γεννηθήκατε για να είστε δάσκαλοι! Μην είστε πληκτικοί αλλά καταπληκτικοί! Να γίνετε ερωτεύσιμοι! Να μη φοβάστε!»

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: