ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Νοε 2016

Είσαι!

Αείζωο και σοφό ον, αιώνιο, φυσικό, δυνατό και όμορφο παιδί του απείρου, ένα θαυμάσιο πολυδύναμο πεδίο κβαντικών δυνατοτήτων! Είσαι Εσύ, άντρας ή γυναίκα, μια αυτογενής εκδηλωμένη νοημοσύνη, που χορεύει με τις πιθανές εκδοχές τις οποίες περιέχει ως ελεύθερη επιλογή μέσα στην άπειρη ελευθερία, ευτυχία και δυνατότητα!
Εδώ, τώρα, είσαι μπροστά στο μεγαλύτερο τόλμημα της εμπειρίας σου! Να ζήσεις αυτό το ταξίδι
αιώνια και με αυτεπίγνωση, με την μορφή συνείδησης που επιλέγεις να είσαι!
Εμείς οι Αθάνατοι 
*
Είμαστε από καλή γενιά! Ευτυχώς! 
Να θυμηθούμε αυτό που γνωρίζουμε! Τι σημαίνει η Ελλάδα για τον παγκόσμιο πολιτισμό! Και να τιμήσουμε την Ελληνική μας ταυτότητα! 

Η τύχη μας παρ' όλα αυτά βρίσκεται στα χέρια μας!
Οδ. Ελύτης

17 Νοεμβρίου 2016, 42 χρόνια μετά... 
Ό,τι αγαπήσαμε και ό,τι ονειρευτήκαμε εξακολουθεί να επαφίεται στον πατριωτισμό μας! 
*
Έχουμε χρέος στην Ελλάδα για ένα πολύτιμο δώρο: την αλήθεια, την ελεύθερη βούληση και το δικαίωμα να ορίζουμε τους εαυτούς μας!
Σ’ όλη την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, η φλόγα άναψε για πρώτη φορά εδώ στην Αθήνα! Και ποτέ δεν έσβησε! 

Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχω συναντήσει τέτοια συμπόνοια, από ότι εδώ στην Ελλάδα! Η γενναιοδωρία των Ελλήνων ενέπνευσε τον κόσμο!

 Πολεμήσατε κατά των πιθανοτήτων σε όλη σας την ιστορία! Τίποτα δεν λύγισε το πνεύμα σας!

Γνώρισα πολίτες που επέλεξαν την ελπίδα έναντι του φόβου! Άνθρωποι που ενέπνευσαν σε κάθε γωνιά του κόσμου! Έχουμε την ικανότητα να δούμε ο ένας τον άλλο, ως καθρέφτη του εαυτού του! Όλοι ζούμε κάτω από τον ίδιο ήλιο, ερωτευόμαστε κάτω από το ίδιο φεγγάρι! Είμαστε άνθρωποι!

Υπάρχει περισσότερο φιλότιμο, όπως λένε οι Έλληνες, αγάπη, σεβασμός και καλοσύνη! Το βλέπω κάθε μέρα και αυτό μου δίνει ελπίδα! Στο τέλος, τα πάντα έχουν να κάνουν με εμάς! Οι πολίτες του κόσμου θα είναι εκείνοι που θα στρέψουν την ιστορία προς την Δικαιοσύνη!
Μπαράκ Ομπάμα

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: