ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Νοε 2016

Εσύ τι επιλέγεις; Την ομορφιά ή την ασχήμια;

Ο θάνατος, η αρρώστια, ο φόβος προσλαμβάνονται από τον νου μας πριν από την Πύλη διαφυγής ως ασχήμια, εκφυλισμός, σύγχυση! Η ζωή, η ομορφιά, η ειρήνη, γίνονται αντιληπτές ως ευλογία! Επίλεξε τώρα!
Η Πύλη ανοίγει με την δική σου δυνατότητα επιλογής! Ό,τι αντιλαμβάνεσαι στην παρούσα φάση ως καλό είναι έτσι! Από το καλό προχώρησε στο κάλλιστο!
Ζήσε αιώνια με υγεία, αρμονία και ομορφιά!
Είσαι έτοιμος άμα γνωρίζεις ότι μπορείς, και η αλήθεια είναι ότι πάντα γνωρίζεις! Τώρα μπορείς να δείξεις ό,τι μπορείς!

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως η ασθένεια, το γήρας και ο θάνατος είναι επίκτητη «ανωμαλία», κάτι ανήθικο και άδικο σε σχέση με την αληθινή μας ικανότητα. Τώρα θα εκδηλώσουμε την επιλογή μας με τον «κωδικό»: υγεία, μακροβιότητα, αειζωία! Γιατί από πάντα γνωρίζαμε ό,τι είναι όμορφο, καλό και ηθικό, δηλαδή φυσικό! Τo θέλουμε και μπορούμε να μπορούμε!
Επειδή θέλουμε, δημιουργούμε τον τρόπο που τo εκφράζει. Όσοι τo αρνούνται επινοούν σαθρές, παραισθητικές δικαιολογίες. Εσύ τι επιλέγεις: την ομορφιά ή την ασχήμια; Επιλέγεις την Πύλη διαφυγής, ή επιλέγεις συνεχείς περιδινίσεις, τρανταγμούς και κινδύνους;
Εμείς οι Αθάνατοι 

*
Οι ωραίες μειοψηφίες
Όπου ανθεί ο μέσος όρος παύω να υπάρχω!
Μου είναι αδύνατον να ευδοκιμήσω μέσα στην μάζα της εκάστοτε πλειοψηφίας! Οι ωραίες μειοψηφίες είναι το κάτι άλλο. Ή τις κάνω σμαράγδι να φωτίζουν την νύχτα μου, ή τις τρώω με σοκολάτα και σαντιγύ! Γι’ αυτό και καμιά ολιγαρχία που εκτιμώ δεν έρχεται στα πράγματα! Όμως γι’ αυτό ακριβώς την επιλέγω! Για να μην έρχομαι ποτέ στα πράγματα!
Οδ. Ελύτης
Σχόλιο: Ζήτω οι ωραίες μειοψηφίες! Που τις κάνεις σμαράγδι και φωτίζουν την νύχτα σου! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: