ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

27 Νοε 2016

Γράψε το παντού να το βλέπεις: Είμαι παιδί! Δεν αποκλείει αυτό να είσαι σοφό παιδί! Αλλά πρωτίστως να είσαι παιδί! Μείνετε παιδάκια!"

"Γίνετε παιδιά! Να παίζετε, να γελάτε, να βοηθάτε τους γύρω σας, να κάνετε το καλό όπου μπορείτε, να μην χρεώνετε, να μην κατηγορείτε! Να μην πατάτε πάνω στους άλλους για να φαίνεστε! Αυτό είναι Εωσφορικό! Όταν γίνεσαι παιδί χαίρεσαι και δείχνεις τους άλλους όχι τον εαυτό σου για τα κατορθώματα σου! Δεν θέλεις να φαίνεσαι εσύ! Και αν πρέπει να φανείς, το μοιράζεσαι! Κάθε άλλη συμπεριφορά είναι του Εωσφόρου!" 
*
Πρέπει αυτός ο Κύριος που είσαι εσύ, να πειστεί να σε συγχωρήσει από την ημέρα που γεννήθηκες μέχρι σήμερα, ό,τι κι αν έχεις κάνει!
"Προσευχηθείτε! Παρακαλέστε! Θα το ξέρετε όταν θα έχει γίνει! Θα σου πει: Σε συγχωρώ! Αλλά όχι με σκοπό να ξαναγίνεις κάθαρμα! Να είσαι άνθρωπος! "
*
Φεύγει η ψυχή, ξανάρχεται! Χτες ήσουν ο Πόντιος Πιλάτος σήμερα η Πιπίτσα, αύριο θα είσαι κάποιος άλλος! Οι ίδιοι είμαστε!
"Ή, θα περάσουμε όπως είμαστε με το σώμα, όλοι, και αυτό θα σταματήσει και θα είμαστε σοφά και ενοποιημένα όντα! Μη σας μπαίνουν ιδέες αθανασίας γιατί είναι από το μυαλό σας ώστε να επιβιώσει ο κακός σας χαρακτήρας! Ούτε αυτό είναι επιθυμητό από τον Θεό!" 
*
Προσευχηθείτε! Πείσετε τον εαυτό σας να μην σας χρεώνει! Για να βοηθήσουμε και τους άλλους να αθωωθούν!
"Να κόψουμε ταχύτητα στο τρένο, να μην πηγαίνει με τόση ταχύτητα στην εντροπία! Προς την καταστροφή των ανθρώπων! «Μα αυτή είναι η ζωή! Θα έρθουν καινούργιοι!» Λάθος! Δεν υπάρχουν καινούργιοι! Οι ίδιοι είμαστε! Αλλιώς, θα είχε αλλάξει ο κόσμος!" 
*
Ο Θεός σου λέει: Είσαι όμορφος! Μείνε παιδί! Όλοι θέλουν να γίνουν ένας άλλος!
"Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να πεθαίνει! Πρέπει το 51% της ανθρωπότητας να ψηφίσει κατά του θανάτου! Αντιθέτως όλοι ανοίγουν κουβέντα με τον διάολο!" 
*
Όλη η ευλογία βρίσκεται στην ευχαριστία στην ευγνωμοσύνη στην δοξολογία!
Πολλά τα μονοπάτια ως τον έναν Δρόμο προς Εκείνον που είπε πως ΕΙΝΑΙ ο ίδιος ο Δρόμος η Αλήθεια και η Ζωή!
*
Σοφός είναι αυτός που βρίσκει αφορμές,
για να κάνει την κάθε μέρα ξεχωριστή!!
Leo Buscaglia
Όσοι πιστεύουν ότι δεν γίνεται, να μην ενοχλούν αυτούς που το κάνουν ήδη!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: