ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

11 Νοε 2016

Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
Το υλικό του Nag Hammadi (1945) αν και γραμμένο στα κοπτικά πιθανότατα αποτελεί μεταφράσεις από αρχαιότερα ελληνικά κείμενα, περιέχει αναφορές από εμπειρίες μυημένων οραματιστών. Συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις από πρώτο χέρι με ανόργανα όντα που ονομάζονται Άρχοντες (Archons). Σύμφωνα με την Γνωστική Διδασκαλία, οι οντότητες αυτές προέκυψαν στο αρχικό στάδιο του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος, πολύ πριν σχηματιστεί η Γη. Οι Άρχοντες ζουν και κατοικούν στο ηλιακό σύστημα, στο «διάστημα του εξωγήινου βασιλείου», χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να εισβάλλουν στην Γη.

Οι Γνωστικοί έγραψαν ότι οι Άρχοντες μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας με υποσυνείδητες τεχνικές. Κύρια τακτική τους είναι να προκαλούν ψυχικά σφάλματα (να στέλνουν «πνευματικούς ιούς», δηλαδή κάτι σαν να «φυτεύουν» ψευδείς ιδεολογίες, κυρίως θρησκευτικά δόγματα) και η προσομοίωση. Οι Άρχοντες είναι αρπακτικά, σε αντίθεση με ένα ευρύ φάσμα μη ανθρώπινων όντων και όντων από άλλες διαστάσεις -που είναι επίσης γνωστά στους Γνωστικούς-, όντα που όμως είναι καλοπροαίρετα ή ουδέτερα προς την ανθρωπότητα.

Περιγραφές για την φυσιογνωμία των Αρχόντων θα βρείτε σε πολλούς Γνωστικούς κώδικες. Δύο τύποι προσδιορίζονται με αρκετή σαφήνεια: α) το νεογνό ή εμβρυϊκός τύπος, και β) ο δρακονιακός ή ερπετεοειδής τύπος. Προφανώς, αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με αυτό που στις μέρες μας ονομάζουμε Greys (Γκρίζοι) και Reptilians (Ερπετοειδή).

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Οι Γνωστικοί δίδασκαν ότι αυτές οι οντότητες μας ζηλεύουν και τρέφονται με το φόβο μας. Πάνω απ’ όλα, προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από τη διεκδίκηση του εξελισσόμενου «εσωτερικού φωτός», το φωτεινό δώρο της θείας νοημοσύνης μέσα μας.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όσοι άνθρωποι ή λαοί έχουν εκ γενετής ή καταγωγής ή ακόμα και καταβολής στοιχεία «φωτός» μέσα τους, τότε αυτομάτως είναι και ο Νο 1 εχθρός των Αρχόντων. Πόσο μάλλον όταν εμείς, σαν Έλληνες, έχουμε επουράνια καταγωγή από Όντα του Φωτός, ο Προμηθέας έφερε επιπλέον Φως μέσα μας, ζούμε σε έναν τόπο που ονομάζεται Ελ-λας (Φως, Λαός Φωτός) ο οποίος σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δέχεται την Φωτεινή Ενέργεια του Ήλιου Σείριου!

Αυτοί οι Άρχοντες έχουν πραγματικά φρικάρει μαζί μας! Ο Πόλεμος ανάμεσά μας είναι αιώνιος και κάθε φορά που οι περίοδοι στρέφονται υπέρ μας, γίνεται εντονότερος προκειμένου να μας εμποδίσουν να διεκδικήσουμε ή να μην χάσουμε αυτό που μας ανήκει: το Φως!

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΡΙΞ
Τα Γνωστικά κείμενα χρησιμοποιούν μυθολογική γλώσσα για να περιγράψουν τα πραγματικά γεγονότα της προϊστορίας καθώς και τις μακροπρόθεσμες εξελίξεις στην ανθρώπινη ψυχή. Σύμφωνα με τους αρχαίους μάντεις, οι Άρχοντες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο γενετικό μας γίγνεσθαι, αλλά μπορούν να προσποιηθούν μία ψευτο-παρέμβαση. Λαμβάνοντας υπόψη την σύγχυση της ανθρωπότητας στην σύγχρονη εποχή, μια φαλκιδευμένη παρέμβαση θα φαινόταν τόσο καλή όσο και η πραγματική. Αυτό χαρακτηρίζει την τακτική Αρχόντων: να μας οδηγούν να φανταστούμε αλλά και να πιστεύουμε πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δηλαδή να δεχτούμε μία προσομοίωση, μία εικονική πραγματικότητα, ένα matrix ως αληθινό.

Με αυτό τον τρόπο της εξαπάτησης, μας λένε οι Γνωστικοί, μπορούν οι Άρχοντες, τα Ερπετοειδή και οι Γκρίζοι να καταφέρουν και να αποκλίνουν το ανθρώπινο είδος από την αληθινή και σωστή πορεία της εξέλιξης!

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ
Οι Γνωστικοί δίνουν μία μοναδική έμφαση στην Θεά Σοφία. Οι αρχαίοι μάντεις δίδαξαν ότι μέσα από μια ειδική σύνδεση με την Θεά -ή με την θηλυκή ενέργεια η οποία φαίνεται πως διεκδικεί την επιστροφή της– το είδος μας μπορεί να ξεπεράσει τους Άρχοντες και να εξασφαλίσει ένα ανθρώπινο μέλλον για το ίδιο και τον πλανήτη Γη. Γι’ αυτό, όσοι Έλληνες έχουμε απομείνει ενεργοί, με το φως να λάμπει μέσα μας, πρέπει να αφυπνίσουμε τους υπόλοιπους, να ανάψουμε το φως μέσα τους και να δουν, να αντιληφθούν, να κατανοήσουν!
Σπύρος Μακρής
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: