ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

23 Νοε 2016

Μήπως ήρθε η ώρα;

Να κατανοήσουμε τον έρωτα, την χαρά, την ευημερία, την ομορφιά, την υγεία και χιλιάδες άλλες αγαθές όψεις της αθωότητας και της ζωής, και να τις εκδηλώσουμε ως συνειδητές επιλογές μας που ανοίγουν την Πύλη;
Η αειζωία είναι το αγνό αποτέλεσμα του περάσματος στις δυνάμεις της Φύσης, τις γεμάτες καλοσύνη και αγάπη για την Ζωή και την Δημιουργία!
Στην αρχαία μυθολογία, οι αθάνατοι Τιτάνες ανέλαβαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο της αθανασίας, το δρόμο της απολύτρωσης!
Εμείς οι Αθάνατοι
* 
Τώρα είναι η ώρα του Ανθρώπου!
Αρκεί να μάθουμε ποιοι είμαστε, και όλα θα πάνε μια χαρά! Ας γκρεμίσουμε όλους τους ψεύτικους θεούς του νου μας και ας αρχίσουμε, σιγά σιγά αλλά πολύ σταθερά, να αντιλαμβανόμαστε την Βασιλεία εντός μας για να μπορέσουμε να την αντιληφθούμε παντού ως ζώσα Ζωή, ως πέρασμα στις αληθινές μας δυνατότητες! Τότε δεν θα χρειάζεται να ακολουθούμε ως οπαδοί ιερατεία, τρελαμένους γκουρού, ξωτικά ούτε και «υπερφυσικές» δυνάμεις που δήθεν είναι η μοίρα μας και λέγονται γήρας, αρρώστια, φόβος και θάνατος!
Ήρθε η ώρα του ανθρώπου να γίνει αυτό που μπορεί και που θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει! Αποβάλλοντας από την ζωή του τους «θεούς» του γήρατος, της αρρώστιας, του φόβου και του θανάτου, ανοίγει την Πύλη της Ζωής!
Εμείς οι Αθάνατοι
*
Δεν υπάρχει άλλη βούληση εκτός από την δική Σου!
Και είμαι χαρούμενος που τίποτα από όσα φαντάζομαι δεν συγκρούεται με αυτό που Εσύ θέλεις να είμαι! Η Βούλησή Σου είναι να είμαι πλήρης, ασφαλής, αιώνια γαλήνιος! Και με χαρά μοιράζομαι αυτή την Βούληση, που Εσύ, ο Πατέρας μου, έδωσες σε μένα ως μέρος μου!
Μαθήματα Θαυμάτων 
***
Ήταν Έλληνας ο Ιησούς!
Ο Χριστός ήταν Έλληνας της Παλαιστίνης, μιλούσε ελληνικά, είχε ελληνικό όνομα: Ιάσων! Το γένος Του ήταν ελληνικό, η Μητέρα Του, η Θεοτόκος ήταν Ελληνίδα! Ο Χριστός ήταν πέρα για πέρα Έλληνας, από την Μινωική Κρήτη!

Δεν χρειάζεται παρά να Σε καλέσω κι Εσύ θα μου απαντήσεις!
Μαθήματα Θαυμάτων 
*
Οι λέξεις Ιασούς ή Ιησούς προέρχονται από την λέξη Ιησώ ή Ιητρός, από το ρήμα ιώμαι που σημαίνει θεραπεύω!
Μήπως, λοιπόν, η ίασή μας από τις πλάνες γίνεται οριστικά εφόσον καταφέρουμε να εκφράσουμε πηγαία τη φύση μας ως αείζωα, πανίσχυρα, αγαθά κι αγαποδύναμα όντα; Μήπως η οριστική και αμετάκλητη νίκη μας είναι η αρχή στη ζωή που ήδη έχουμε εδώ, τώρα και για πάντα; Μήπως η Πύλη ανοίγει από εδώ που είμαστε τώρα, καθώς εκπέμπουμε τον εαυτό μας μέσα στον αιώνιο χωροχρόνο ως δυνατότητα αγνότητας, φυσικότητας και δύναμης;
Εμείς οι Αθάνατοι 
*
Σκέφτηκες μήπως γνώριζαν αυτά τα παιδιά του Όλου και της αγάπης την τέχνη της ομορφιάς, της υγείας και της αθανασίας, την θεώρηση που εμπεριέχει το παν;
Μήπως γνώριζαν οι θεάνθρωποι πού βρίσκεται ο ναός της αιώνιας αναγέννησης καθώς είχαν άμεση πρόσβαση σε αυτόν το ναό της ειρήνης, της αρμονίας και της αυθεντικότητας, δημιουργώντας την Πύλη άλματος προς το Όλον με την εκδήλωση φωτονίων αγνότητας και ολιστικότητας;
Η τελευταία πράξη της ζωής του Χριστού ήταν το σκίσιμο του παραπετάσματος του Ναού, το άνοιγμα της Πύλης! Εδώ αρχίζει η πρώτη πράξη της δικής μας πορείας! Είναι η ανάσταση μέσα στην νεκρή ζωή του κατεστημένου απαρχαιωμένου σύμπαντος και ενός σάπιου και θανατόφοβου πολιτισμού!
Εμείς οι Αθάνατοι 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: