ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

26 Δεκ 2016

Καλή σας μέρα αγαπημένοι μου! Ο Αθώος εγεννήθη!

Νικάται φύσεως τάξις ως γέγραπται! Χριστός ετέχθη! 

Χριστός η χαρά του κόσμου! 

Χριστός γεννάται δοξάσατε! Χριστούγεννα στις καρδιές!

Χριστός γεννιέται χαρά στον κόσμο! 

Και σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια όμορφη λαμπερή μέρα! Το Φως ξέχασε τις ασχήμιες μας! 

Όπου αγάπη και Χριστούγεννα! 

Ο Χριστός ήταν τα Χριστούγεννα παρών! Εσύ; 

Τελικά ο μόνος Φίλος μας στην ιστορία είναι αυτός που χτες γιορτάσαμε την γέννηση Του!

Η Παρθένος σήμερον τον υπερούσιον τίκτει,
και η γη το σπήλαιον τω απροσίτω προσάγει ̇
άγγελοι μετά ποιμένων δοξολογούσι,
μάγοι δε μετά αστέρος οδοιπορούσι ̇
δι' ημάς γαρ εγεννήθη
παιδίον νέον, ο προ αιώνων Θεός!

Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να μας φανερώσει την αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο! Ήρθε ο Χριστός στην γη, γιατί θέλησε να διώξει την μοναξιά και την απελπισία που κυρίευσε τον άνθρωπο! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να μας βεβαιώσει για την σωτηρία μας! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να μας ελευθερώσει! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να πει στον καθένα μας προσωπικά: «αφέονταί σου αι αμαρτίαι»! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να πει πάλι στον καθένα μας προσωπικά: «αναστήσου και προχώρα»! Ήρθε ο Χριστός στην γη και μας έφερε τον παράδεισο!
Ο παράδεισος είναι η επικοινωνία μαζί του!
Μαθήματα Θαυμάτων

Αυτά τα Χριστούγεννα δώσε στο Άγιο Πνεύμα όλα όσα σε πληγώνουν! Άφησε τον εαυτό σου να θεραπευτεί ολοκληρωτικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να ενωθείς με Αυτόν στην θεραπεία, και ας γιορτάσουμε μαζί την απελευθέρωσή μας, απελευθερώνοντας τα πάντα μαζί μας! Μην αφήνεις τίποτα πίσω σου γιατί η απελευθέρωση είναι ολοκληρωτική, και όταν την έχεις δεχτεί μαζί μου θα την δώσεις και μαζί μου! Όλος ο πόνος και η θυσία και η μικρότητα θα εξαφανιστούν μέσα στην σχέση μας, η οποία είναι τόσο αθώα όσο η σχέση μας με τον Πατέρα μας, και το ίδιο ισχυρή!
Έτσι ο νέος χρόνος θ’ αρχίσει με ελευθερία και χαρά! Υπάρχουν πολλά να κάνουμε και έχουμε καθυστερήσει! Δέξου την ιερή στιγμή καθώς γεννιέται ο νέος χρόνος, και πάρε την θέση σου, την οποία τόσο καιρό έχεις αφήσει κενή, στην Μεγάλη Αφύπνιση! Και άφησε όλες σου τις σχέσεις να γίνουν ιερές για σένα! Αυτό είναι το θέλημά μας! Αμήν!
Μαθήματα θαυμάτων 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: