ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

29 Δεκ 2016

Η ικανότητα του να μένεις μόνος είναι η ικανότητα της αγάπης!

Μπορεί να σου ακούγεται παράδοξο αλλά δεν είναι! Είναι υπαρξιακή αλήθεια! Μόνο οι άνθρωποι που μπορούν να είναι μόνοι τους είναι ικανοί να αγαπήσουν ν μοιραστούν να φτάσουν στα βάθη της ζωής του άλλου χωρίς να τον κάνουν κτήμα τους χωρίς να εξαρτηθούν από αυτόν χωρίς να τον μειώσουν σε πράγμα και χωρίς να εθιστούν σε αυτόν! Επιτρέπουν στον άλλον απόλυτη ελευθερία γιατί ξέρουν ότι ακόμα και άν φύγει θα είναι το ίδιο ευτυχισμένοι! Κανείς δεν μπορεί να τους πάρει την ευτυχία, η ευτυχία τους δεν είναι δοσμένη είναι δική τους! Όσσο

Να ζεις για να εμπνέεις! 

 Σοκ στους επιστήμονες! Τηλεσκόπιο αντι-ύλης παρατηρεί αόρατες οντότητες που ζουν στα αόρατα στρώματα της γήινης ατμόσφαιρας!
*
Ας είναι η ζωή για όλους εμπειρία χαράς! 
Ο μαγικός μονόκερως εμφανίζεται όταν δεν τον περιμένεις, για να σε πάει όπου δεν γνωρίζεις! Γι αυτό εξάλλου είναι μαγικός! 

Ο θυμός είναι φόβος! Η χαρά είναι αγάπη! Ο φόβος καταστρέφει, η αγάπη δημιουργεί! 
Αυτός που θέλει να είναι καλύτερος από όλους έχει όνομα: Εωσφόρος! 
*
"Freedom is just another word for nothing left to lose!" Έτσι ελευθερώνεται το εγώ! Όταν τα χάσει όλα! 
Όση αβεβαιότητα και έλλειψη επικοινωνίας έχεις προς τον Χριστό, τον Ζώντα Θεό, τόση έχεις και προς τον εαυτό σου και την ζωή σου! 

Χριστέ μου κράτα από μένα μόνο ότι ευλογεί τον κόσμο! 

Μια ευχή: Να αφήσουμε τον Χριστό να γεννηθεί εντός! Και να συνομιλήσουμε μαζί του! Μόνο η άφατη θεϊκή του γλυκύτητα θα σκουπίσει οριστικά κάθε δάκρυ! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: